Please wait...
HomeForumPosts by The_AA

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by The_AA

помощ при offers » Post #2

Mon Feb 15, 2016 11:08 in Bulgarian

Честита 2016 година » Post #11

Sat Jan 02, 2016 02:48 in Bulgarian

Честита Нова Година! :xthumbup:

Задачи- Not Included » Post #2

Tue Dec 08, 2015 10:39 in Bulgarian

dalexandrino » Post #2

Sun Nov 01, 2015 02:24 in Bulgarian

Въпрос??? » Post #2

Wed Oct 28, 2015 12:25 in Bulgarian

FRBG wrote: Здравейте на Всички! Искам да попитам дали мога, както сега изкарвам по $0,001 от цъкане на реклами, така след време да почна да изкарвам по $0,002 примерно или повече... Ако мога, искам да знам как? Или ще се изисква нещо от мен? Благодаря предварително! :)

Поразгледай форумите. Всички начини за изкарване на пари от ClixSense са били дискутирани многократно.

Ами имаш повече въпроси използвай вече отворените теми.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2962

Tue Oct 27, 2015 02:06 in Bulgarian

bibo35 wrote: Къде да си наема реферали? Никъде не виждам отметка "наемете реферали"! Мога ли да прехвърля баланса си в баланса за покупка на реферали и къде да го направя,подобна отметка също не намирам? Защото иначе с тези 4 цента на ден,максимум,първите 8 долара,ще си ги докарам след година и то не си струва да се занимавам изобщо с в този сайт! Благодаря!

Best Affiliate Programs | ClixSense

ClixSense не предлага реферали под наем. Можеш да имаш само директни реферали.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2957

Sat Oct 24, 2015 12:12 in Bulgarian

extraordinaire wrote: Здравейте на всички!Сравнително нов потребител съм в сайта и имам два важни въпроса,на които се надявам да открия отговорите от Вас.
Първият:Тъй като живея във Франция,но доста често се прибирам в България,възможно ли е от настройки да сменя държавата и да ме пуска и в България да попълвам задачи и прочие?
Вторият:Възможно ли е в етап на развитие отново чрез настройките да сменя имейла за плащане към Пейпал,ще се зачете ли промяната и ще има ли усложнения при евентуални тегления за в бъдеще?

Ако някой знае от личен опит ще съм много благодарен да сподели.
Предварително Ви благодаря за вниманието и отделеното време.
Поздрави!

Здравей и добре дошъл!

1. За смяна на държвата ще трябва да пускаш тикет всеки път:
Submit a Ticket | ClixSense

2. Можеш да сменяш имейла на който получаваш плащанията колкото пъти искаш. Единственото условие е имейлът, който използваш да се използва само от твоя ClixSense акаунт.

Моля за съвет! » Post #2

Sat Oct 03, 2015 14:24 in Bulgarian

Използвай вече отворените теми за въпроси и коментари.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #224

Sun Sep 13, 2015 08:27 in Bulgarian

leon5983 wrote: здравейте,
Направих си регистрация в ClixSense.
И за плащането съм избрал PayPal.
А там изписа: PayPal Email.
Въпросът ми е - Какъв е този email?
Мисля,че е този с който съм си направил регистрацията в PayPal или греша.
Ще ви бъда благодарен,ако ми помогнете .
Желая ви лек и успешен ден .

Да, това е имейлът на PayPal акаунта ти. Този акаунт на който искаш да получаваш плащанията от ClixSense.

Реферали » Post #978

Wed Mar 18, 2015 07:19 in Bulgarian

Pepo12 wrote: В страницата с моите реферали имам червен бутон Upgrade one of your referrals seen on this page
Използването му за някой реферал струва ли ми нещо?
На какъв период от време може да се ползва?

Предполагам, че с годините на BULDAN му е омръзнало от еднакви въпроси, но пък има хора като мен, които сега за първи път се сблъскват с PTC сайтове. Моля за помощ за правене на рекламни кампании интересувам се как да инвестирам правилно

Можеш да използваш тази опция колкото искаш, но ще ти струва по $15 на реферал.

Реферали » Post #976

Tue Mar 17, 2015 04:18 in Bulgarian

IWOWNYOUNOW wrote: Благодаря за бьрзия отговор.Имам още един вьпрос,като сьм премиум ще взимам ли центове от гледанията на реклами от 2-8 ниво на рефералите или ще взимам пари от тях,само когато преминат в премиум.

От рефералите 2-8 ниво получаваш комисионни само когато ъпгрейднат.

Реферали » Post #974

Tue Mar 17, 2015 00:49 in Bulgarian

IWOWNYOUNOW wrote: Здравейте нов сьм искам да попитам дали мога с лични средства да си купя премиум чрез PayPal а не да сьбирам с месеци 17 долара

Можеш да платиш с лични средства, както и с баланса ти в ClixSense.

My Account: Premium Account - ClixSense

Реферали » Post #2

Wed Feb 18, 2015 21:01 in Bulgarian

Този въпрос е бил задаван десетки пъти във форума. Отговора е - не, не може да си купуваш реферали или да наемаш под наем. Можеш да имаш само директни, тоест да каниш хора с афилиейт линка си.

Моля, търси отговор на въпросите си във вече съществуващите теми или попитай там.

ПОМОЩ » Post #2

Sun Feb 15, 2015 09:56 in Bulgarian

Проблем с задачите .... » Post #2

Wed Jan 28, 2015 10:07 in Bulgarian

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2826

Tue Jan 20, 2015 12:52 in Bulgarian

kriso96 wrote: Здравейте, нов съм в кликсенс и ще ви помоля за малко помощ. До сега имам в баланса $0.3581, не мога да разбера, до момента 3 долара ли имам или?

Относно печалбава | ClixSense Forum

Здравейте » Post #2

Mon Jan 05, 2015 00:33 in Bulgarian

Вече има отворена тема за рефералите. Използвай я за да задаваш въпросите си.

Реферали | ClixSense Forum

Реферали » Post #2

Sat Dec 20, 2014 02:27 in Bulgarian

Не, не е възможно.

Реферали | ClixSense Forum

Относно печалбава » Post #2

Wed Dec 03, 2014 13:55 in Bulgarian

Тук ще намериш информация за въпроса си.

I don't understand my account balance, what are the 2 extra digits?

Не, не означава, че имаш 1 долар и 56 цента. Имаш 15 цента и 6/10 от цент.

Чилсото преди точката са доларите. В твоя случай 0.

Първите две числа след точката са центовете. В твоя случай 15.

Последните две числа са част от цента. В твоя случай 60, което е 6/10 от цента или малко повече от половин цент.

Последните две числа са нужни защото някой от рекламите са по-малко от 1 цент. Например sticky ads са $0.001, което е 1/10 от цента.

Ако имаш повече въпроси, моля задавай ги във вече отворените теми за въпроси! Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2786

Tue Dec 02, 2014 22:50 in Bulgarian

marathon99 wrote: ot 1 mesec sum premium i njamam nishto ot Clixgrid, okolo 6 centa mi puska na den ot reklami, beshe napisano, che zadachkite shte se uvelichat dvojno kato vuznagrazdenie s premium, no ne, okaza se luza, njama smisul ot premium, a ako se vlozat pari, v naj-dobrija sluchaj da se izleze na pechalba s 1 do 5 dolara i za kvo ?

My Account: Premium Account - ClixSense

Тук е описано всичко, което ти дава премиума. Повече опити на ClixGrid, което не ти дава гаранция, че ще спечелиш. Задачите, рекламите и общо взето всичко друго се увеличава двойно като възнаграждение, но не от твойте собстбени, а от комисионните, които получаваш от рефералите си.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 22, 2023 12:00:53 PST