Здравей и добре дошла във форума!
За технически проблеми от този вид трябва да се свържеш с администрацията на ySense. Можеш да пуснеш тикет от ТУК.
Поздрави!
stf_57 wrote:Благодаря,
Тикета ми е от Вторник в 20:17 ч.
Отговора е от Вторник в 20:17 ч. - 100% е автоматичен отговор
Здравейте,
Радвам се да ви съдействам!
Моля, знайте, че след като поръчката ви бъде проверена, може да отнеме до 10 работни дни, за да бъдат обработени и доставени на вашия имейл адрес по файл.
Моля, имайте предвид, че работните дни не включват почивни дни или празници.
От нас се изисква да дадем на нашите доставчици този период от време и не можем да бързаме с тези поръчки.
Благодаря ви много за търпението! Приятен ден!
Този го видях още тогава и е нормален отговор "Вие ни писахте",
но ние сме много заети и трябва да почакате.
Т.е. очаквай отговор след 15-20 дни - смешно е това въртене за 10 долара.
Въпрос на добро желание е да се въведе в кода на страницата още една (девета клетка), за 15-минути + 1 час за тест и ъплоуд на сърверите на ySense.
stf_57 wrote:Пуснах тикет на същата дата, както във форума.
До сега отговор няма.
Какъв е нормалният срок за отговор?
stf_57 wrote:При мен е същият проблем.
Моят акаунт в PayPal e верифициран преди години, в т.ч. и телефона, използвам го редовно и не съм имал подобен случай.
Явно проблема не е в PayPal, а е в ySense.
Все пак след кода +359 цифрите са 9, а не 8.
При въвеждане на цифрите все още сме на страницата на ySense.
Моля за коментар.
CappieBG wrote:Да, но изпращат имейл,в който изискват лични карти документи и тн. Имам същия проблем, явно няма да си видя парите повече. Аз не искам да си давам данните, избора си е твой разбира се
happy_m wrote:Здравейте, предстои ми първо теглене(изглежда, че ще е и последно май
. Моля за информация.
Имам Paypal сметка. Каква е процедурата? Виждам, че има опция $10, $20,$50.... Само тези кръгли суми ли могат да се теглят? Имам $70.89 и бих искала да ги изтегля наведнъж(особено, ако има такси), ако е възможно.
Другият ми въпрос е какви такси има и къде да видя по какъв курс ще се конвертира на валута. Колко евро ще получа накрая))
Благодаря!
stf_57 wrote:КЪДЕ СА МАТРОСОВЦИТЕ, ДА ЗАСТАНАТ НА АМБРАЗУРАТА И ДА НИ ОБЯСНЯВАТ, КОЛКО ТРЯБВА ДА НИ Е ДОБРЕ.
КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ - ОТГОВОРЕТЕ НА КРАТКО НА ВЪПРОСА, КОЙТО ОТЛАГАМ ПОЧТИ ДВЕ ГОДИНИ - КАК МОГА ДА ЗАКРИЯ ПРОФИЛА СИ, С ГАРАНЦИЯ, ЧЕ МОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ В САЙТА СА УНИЩОЖЕНИ и НЯМА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ.
Очаквам някакъв отгоговор (в разумен срок) или ще пробвам правата си в КЗЛД.
КЪМ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЗНАМ, ЧЕ Е НЕВЪЗПИТАНО Е ДА СЕ ПИШЕ ВЪВ ФОРУМ С ГЛАВНИ БУКВИ
stf_57 wrote:Към модераторите
От 5-6 дни установих, че нямам достъп до проучвания.
Чета следното съобщение - We've noticed that some of your responses are not being provided as directed or are inconsistent with previous responses.
While our Quality Assurance Team reviews your responses, we're restricting your access to Surveys.
Нямам представа какъв смъртен грях съм извършил, но и за тях е имало прошка.
Та моля, след като проверите, каквото там проверявате, да ме уведомите.
А БЕШЕ ХУБАВ САЙТ
velislavai wrote:Само не ми стана ясно едно - аз си купих премиум за 2 години, май пишеше, че ще върнат парите на тези, които са си купили в последните 24 часа. За останалите какво става? Не искам да ми връщат за текущата година, но тя не е изтекла в момента, а втората изобщо няма да я започна...
PetkovaNZ wrote:Здравейте!
Моля дами отговорите на следния въпрос: Бих искала да сменя доставчика си на интернет. Трябва ли да направя нещо, защото при нов доставчик и IP- ми би било различно от сегашното! И си мисля, че може да ме изхвърлят от сайта. Не зная какво трябва да направя! Моля, дайте съвет!
nikolova-asia wrote:Привет,заявих за теглене 26,50usd а след една седмица получих в paypal-а 0,01usd,някой може ли да ми каже каква е причината за това недоразумение?
Rosi1990 wrote:Здравейте на всички, нова съм тук и имам въпрос. Как мога да си купя реферали и г/д колко ще ми излезе. Благодаря предварително