sylwestro wrote:3-5 dni, kurs jest mniejszy o 2% względem średniego kursu dnia poprzedniego.ile trwa wypłata z payoneer i po jakim kursie obecnie?
Sz. P. Radoslaw *****,
Otrzymał Pan(i) nową płatność:
Ident. płatności 6618*****
Wysłana od ClixSense
Kwota: $155.00
Dziękujemy,
Zespół Payoneer
Quote:
Sz. P. Radoslaw ****
Otrzymał Pan(i) nową płatność:
Ident. płatności 552*****
Wysłana od ClixSense
Kwota: $106.00
Dziękujemy,
Zespół Payoneer
chiiii wrote:chciałam wypłacić pieniądze z payoneer na swoje konto bankowe, ale posiadam również konto walutowe w dolarach to lepiej przelać na to walutowe? nie będzie już pobierało tych 2% od wielkości przelewu tylko max te 1.50$ prowizji? czy to i tak wyjdzie na to samo, bo banki chyba mają niższe kursy przewalutowania (jakbym chciała potem przelać z tego walutowego na swoje normalne konto) z góry dzięki za pomoc
monia777 wrote:Sprobuj wyczyścić pamięc przeglądarki i wszelkie cookie powiazane. Może coś pomoże. Błąd dotyczy braku jakiegoś elementu ale co to jest nie chce mi sie dokładnie szukać.Witam
Od dłuższego czasu nie mogę zrobić dosłownie żadnej ankiety, wciąż pojawiają jakieś błędy, komunikaty o tym że już zaczęłam robić tę ankiete, ankiety wogóle sie nie ładują, teraz np w trzech ankietach z rzędu pojawił sie komunikat Error: Askia Web : Error 1008, wie ktoś dlaczego tak sie dzieje??
Zaznaczam że dotychczas również z wielu ankiet mnie wyrzucało ale teraz coś sie zmieniło i nie zalicza mi żadnej