Mon Sep 17, 2018 23:00 in Polish
Nie wiem. Odkąd nie dostałem kasy za 150 tasków uznałem to za scam. Napisałem dwa tickety jeden zgłaszający zadanie jako scam, gdzie dostałem odpowiedz ze mam czekać 2 tygodnie, po miesiącu bez zapłaty odpisałem im że skoro zadanie jest nadal otwarte i w tytule ma bonus na nastepny dzień to jest to scam a poza tym 2 tygodnie minęły. Wtedy dostałem kase za jakieś 25% tasków.
Poczekałem 3 tygodnie nic się nie zmieniło. 2 ticket tym razem z długą argumentacja porównując do moich wyników z tego samego typu tasków gdzie miałem średnio 95% tasków zbonusowanych, Okresliłem to zadanie jako scam i poinformowałem ich że zgłosiłem F8 do google i gdzies jeszcze że firma jest oszustem niepłacącym za wykonaną pracę, dodając screeny z potwierdzeniem raportu. 2 miechy nie odpisywali, a ja się co jakiś czas przypominałem. w koncu napisałem że oba tickety udostępniam na forach i na nich tweet jako dowód, tym bardziej ze w drugim była odpowiedz w stylu, że oni nie odpowiadają za autorów itp. po 3 dniach bez słowa odpowiedzi otrzymałem kase, licząc średnio wyszło za 90% zrobionych.