Please wait...
HomeForumPosts by solkan

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by solkan

Zamknięcie starego konta i załozenie nowego » Post #2

Mon Jan 09, 2023 01:01 in Polish

Zrobić da się, pytanie tylko czy chcesz używac tych smaych danych, maila, konta płatnosci, jak tak to tu już raczej nie przejdzie

Opinion World (Dynata) » Post #2

Thu Dec 29, 2022 00:25 in Polish

patryk1985 wrote: Witajcie

Ma ktoś z was może konkretny kontakt e-mailowy do firmy (domniemywam, że to Dynata), która dostarcza ankiety do routera "Opinion World"?

Na angielskiej stronie jest mail kontaktowy. Na polskiej odradzma tam ci odpiszą za miesiąc i nie na temat.

tu oficjelne dane:

Quote:Dynata, LLC
4 Research Drive
Suite 300
Shelton, Connecticut 06484.
Attn: Legal Team

OR

Devon House
58 St Katharine's Way
London E1W 1LB, United Kingdom
Attn: Legal Team

OR

Via email to: LEGAL@dynata.com

Jesli chcesz dowiedzieć czy jesteś zablokownay i dlaczego, raczej nic sie nie dowiesz, ySence nie poda Ci identyfikatora a bez tego odpiszą bzdury.

Wypłata na konto PayPal nie zrealizowana » Post #7

Thu Dec 29, 2022 00:24 in Polish

Pamiętajcie że to jest max 10 dni roboczych, ja wypłacałem 19 i miałem kasę 2 dni później.

problem z weryfikacją przez SMS » Post #2

Tue Dec 20, 2022 08:32 in Polish

AliMac1981 wrote: Witaj,
chciałabym przejść do ankiet ale niestety mam weryfikację przez sms.
Wpisuję mój numer i mam problem- jest info, że ten numer dopisany jest do innego konta. Mam tylko to jedno konto.

Drugi problem to wypłaty. Mam info, że nie mogę połączyć konta z paypal a przecież w 2021r. robiłam wypłaty co widać w mojej historii.

Pozdrawiam
AM

Pierwszy raz słysze o weryfikacji przez sms'a. Nr telefonu masz od długiego czas? A międzynarodowy poprawny?

Co do paypal nie wiem, moze pisz do supportu

Ankiety » Post #15790

Thu Dec 15, 2022 02:24 in Polish

Sawel24 wrote: ktoś wie co jest nie tak? żadne ankiety z żadnego panelu mi nie działają co klikam to wyskakuje komunikat pages_notFound_content a jeszcze 10 dni temu wszystko działało
Zanim coś będzie się. Spróbuj też najpierw uruchomić na innej przeglądarce lub w trybie incognito, jeśli będzie działać to wtedy: spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i pliki cookie. Jak nie pomoże wrzuć screenshot z błędem

Wszystkie moje ankiety są odrzucane » Post #5

Thu Dec 08, 2022 05:03 in Polish

exploraten wrote: Cześć,
konto założyłem kilka dni temu i pomimo tego, że kilka razy dziennie wchodzę i próbuję wypełnić ankiety to po każdej dzieje się to samo - komunikat "Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying!
Rozumiem, że nie do każdej ankiety można się zakwalifikować ale czy to normalne, że nie mogę się zakwalifikować do żadnej? Czasem same formularze wstępne trwają dość długo i wyglądają jak pełne ankiety a mimo tego i tak kończą się wyżej wymienionym komunikatem.

Czy z czasem się to zmieni czy coś jest nie tak z moim kontem?
Sprawdz czy masz uzupełnione wszystkie informacje o sobie, Your Survey Profile - staraj się na to odpowiadać, czasem dostajesz takie cos od innych twórców ankiet, co profiluję Cię. Z własnego doświadczenia najwięcej ankiet jest dla osób robiących zakupy, kupujących lub planujących kupno elektroniki, pijących alkohol najlepiej wszelki, palącej z 2 dzieci chętnych do udziału w ankietach, no i nie zapomnijmy dużo oglądaj telewizji. Ankiety dla dyrektorów lub właścicieli dużych firm już się mniej pojawiają :D. Z dobrych rad pod koniec ankiety rób screenshota lub miej apkę/program co robi screeny następnej stronie, często się zdarza że jak wypełnisz ankietę dostajesz info o wywaleniu z niej :D.

Wypłata na konto PayPal nie zrealizowana » Post #3

Wed Dec 07, 2022 14:22 in Polish

Max do 10 dni, ale to się mało kiedy zdarzyło.

Ankiety » Post #15699

Thu Aug 25, 2022 09:22 in Polish

mydistanthorizon wrote: Póki co, to ja nie otrzymałem jak dotąd nawet jednego zaproszenia od CPX.

Wcześniej, kiedy przeprowadzali próby, zaproszeń było i to dużo. Do większości się nie kwalifikowałem, jedną ankietę udało mi się wypełnić. Teraz, niestety, nie mam tam czego szukać, bo zaproszeń jest okrągłe 0.
Odkąd mam aktywne, 76 ankiet, dziś zaliczyło 6. Zignorowałem 7 z apką. po zainstalowaniu przeglądarka wywaliła długą listę co chce mieć dostęp appka, wiec wyleciała równie szybko.

Weryfikacja tożsamości dowodem osobistym » Post #14

Thu Aug 25, 2022 09:18 in Polish

Cóż tak jak piszesz ok, ale mało się ktoś w to bawi. Ogólnie dowód nie jest papierem, wiec nawet zamazywanie czymś nie do końca zawsze daje zamierzony efekt, ale w większości wypadków twój sposób jest dobry ale zawsze można wykorzystać pozostałe dane do utworzenia fikcyjnego dowodu.

Ankiety » Post #15696

Thu Aug 25, 2022 02:43 in Polish

Widzę nowa opcja ankiet, całkiem fajna, nawet appkę można sobie dosinstalować, jakby ktoś chciał wiedzieć appka gromadzi dane z waszej przeglądarki i wszelką aktywnośc podczas aktywnej przeglądarki, ale w opisie mówią że nic nie gromadzi :D.

Weryfikacja tożsamości dowodem osobistym » Post #12

Thu Aug 25, 2022 02:40 in Polish

No w sumie racja dajesz obraz swójego dowódu, te zmiany cyfrowo mozna cofnac bez problemu, jasne rób tak dalej i bądz naiwny. Firma która to obsługuje w informacji nie daje gwarancji bezpieczenstwa przechowywanych danych, niby dlaczego?

Solitaire Grand Harvest » Post #17

Tue Aug 09, 2022 21:42 in Polish

contenta94 wrote: Dostałam link do weryfikacji tożsamości. To normalne?

Ponoć teraz tak, ale sporo osób jest przeciwne temu.

Ankiety » Post #15682

Tue Aug 09, 2022 21:40 in Polish

Lol ankieta z PL za 530$ chyba coś się zepsuło :D

Solitaire Grand Harvest » Post #12

Wed Aug 03, 2022 00:06 in Polish

Marcin877 wrote: Z do mojego doświadczenia dwuletniego to nigdy nie udało sie otrzymać wynagrodzenia za oferty, mimo spełnienia warunków. Zdarzało mi się wpłacać nawet prywatne pieniądze by spełnić warunki i zawszę brak efektu. Ba, strona crypto.com w ogóle blokuje się za skorzystanie z reflinka ySense, już pół roku mnie weryfikują. W aplikacji Wirex spełniłem warunki kilkukrotnie bo regularnie z niej korzystam i też nic. Nie chcę źle wróżyć ale szanse są raczej nie wielkie, tym bardziej, że to sporo kasy więc będą was kręcić aż wam się znudzi i odpuścicie
Z ofertami od ySence jedyny problem to co miałem to to że informaja nie była precyzyjna i trzeba było to wyjaśniać. Jeśli zostały osiągnięte cele to stanowczo pisać ticket, screeny, identyfikator reklamowy urzędzenia itp. Co do innych operatorów cóż, dla ciekawosci jeden ma w zapisie że nie można zmieniać lokalizacji dla ofert na urządzenia mobilne :D, więc można sobie robić no chyba zę ktoś zrobi na tablecie co leży cąły czas w domu :D

Solitaire Grand Harvest » Post #5

Mon Aug 01, 2022 04:06 in Polish

contenta94 wrote: Po 12 dniach miałam 272 poziom - 16 pole. Nic nie dokupowałam, po prostu lubie takie gry. Coś zrobiłam źle?
Ale skończiny czyli wbiłeś na 17 pole? Podziwiam bo mi się nie udało tego zrobić.

Solitaire Grand Harvest » Post #3

Wed Jul 27, 2022 09:43 in Polish

contenta94 wrote: Hej, jestem nowa i potrzebuje waszej pomocy. Wykonalam zadanie z ySense offers - gra Solitaire Grand Harvest. Wczoraj minął tydzień od wykonania wypisanego levelu. Niestety środków (tj. 30 dolarów) nie otrzymałam. Co powinnam zrobić?

Jeśli osiągnąłeś poziom który jest wymagany, bo to chodzi o poziom pola a nie mapę. Co jest średnie do osiągniecia w tak krótkim czasie bez wkładu kasy. 8 poziom pola osiąga się w około 10 dni.

Ankiety » Post #15661

Tue Jul 19, 2022 06:17 in Polish

Marcin877 wrote: coraz lepsze te oferty. najpierw badanie za bon 80zł z amazona później test słodyczy za 150zł i na koniec 250 za podjechanie zapłaconą taxi i zbadanie zdrowia w naszym klimacie
rozmawiałem czemu macie niskie oferty, zwyczajnie kłamiecie i milicie się w zeznaniach na ankietach i wasza opinia jest gówno warta

No raczje odwrotnie. alkoholu nie pije, papierosów nie palę, nie jestem kierwonikiem w firmie, nie mieszkam w duzym miescie, najczesciej takie ankiety mi wywala :D

Ankiety » Post #15658

Fri Jul 15, 2022 13:29 in Polish

Lepsze, ankieta za 120 c zakońcozna, napis że zaliczona a w historii że dysykwalifikacja :D

EDIT: Zgłoszenie pzytywnie rozpatrzone, kasa otrzymana.

Ankiety » Post #15641

Tue Jul 12, 2022 03:41 in Polish

Tuut wrote: Wydaje się, że tak jest. Dla wszystkich nowych użytkowników ySense oraz tych, którzy zarejestrowali się rok lub dwa temu – stawki stały się niższe (i dotyczy to nie tylko OW!). Dla wszystkich, którzy zarejestrowali się ponad 2 lata temu lub więcej – stawki pozostały na dotychczasowym poziomie.

Tak z ciekawości założyłem sobie konto na OW PL i UK - w polsce za ankiete dostje sie jakieś 15 gr w UK ta sama ankieta około 70p. Ogólnie z tego co sprawdziłem z polskiego OW kase można max 4 razy w roku max 50 zł, patrzac na stawki -10-20 pkt za ankietę 10-15 minut to strata czasu a jeszcze chcą bym im dał dostępy do urzadzenia by mogli sobie patrzeć co używam, kupuje, oglądam i gdzie bywam :D.

Ankiety » Post #15638

Tue Jul 12, 2022 01:44 in Polish

Tuut wrote:
solkan wrote:
Tuut wrote:
solkan wrote:
AdonisPL wrote: Samplicio.us - slabo platne a zarazem dlugie
Peanut Labs - szkoda czasu bo niezalicza 80% ankiet
YourSurveys - jak dla mnie najlepsze
Completed 6 July 2022 05:09:25 PST 14m YourSurveys 55925367 $1.02
Completed 5 July 2022 08:29:20 PST 6m YourSurveys 55796179 $0.73

OW - absolutny brak ankiet

Ban 99.9%

mam wynik 110 i mam wgląd na konto, nie mam bana, po prostu Ow czasem tak działa, na anglojęzycznych dużo o tym piszą.

Wiem że wynik widać w YourSurveys, a gdzie w routerze OW?
No tak to nie to. Wysłaem zapytanie do supportu o OW, ale jakbym miał bana to bym nie miał ikony.

Choć domyślam sie czemu mogę mieć zabloowane. Jakieś pół roku temu Ow przez tydzien nie płaciło za ankiety i mimo że się wypełniło wywalali że się nie kwalifikuje. z 13 ankiet tak miałem. Wtedy zaczełem robić screeny i z 7 na 8 zgłoszonych dostłem kase od ySence. Pewnie się wkurzyli, że nie daje im się robić w bambucho. Ogólnie zawsze pod koniec róbcie screenshot potwierdzenia ankiety. Skuteczna metoda na tych cwaniaków.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 18:32:06 PST