Baszar wrote:Po wywaleniu apki mam teraz średnio 4-5 propozycji ankiet, wcześniej 2 max, jeśli cokolwiek było.Skąd taka wiadomość Solkan ? hahah
mydistanthorizon wrote:Tyle, że jest 14 lutego a ja ostatnią ankietę wypełniłem z 5 dni temu.
Może to dlatego, że tu już w większości pojawiają się same śmieci ze stawkami na poziomie 0.30$ za 20 minutową ankietę. Ja już takich nie wypełniam, bo trochę szacunku do siebie jeszcze mi zostało.
Ogólnie, jeśli to będzie szło w tym kierunku, w którym idzie, to ankiet nie będzie w ogóle, albo ludzie będą je wypełniać za darmo. 0.30$, to nie jest zapłata, tylko ochłap i jeszcze chwila a nie będzie tu po co wchodzić.
GokuSan29 wrote:Tu komus coś nie wyszło chyba i źle sobie skonfigurował ankietęŻeby nie robić drugiego tematu:
Tutaj z przed chwili takie o coś - Ankieta
Nie mam pojecia jaka to ankieta, bo w historii nie pokazuje
tatwoj12 wrote:Okay
w takim razie jak są te pytania za które się zgarnia po 0,02 to jest to Your Survey Profile, to uzupełniać to ?
tatwoj12 wrote:Hejka, jestem początkująca, w zasadzie to od zeszłego tygodnia dopiero zaczęłam działać, dokładniej od środy. Ciężko mi jest zakwalifikować się do jakiejkolwiek ankiety
2 tak na prawdę ukończyłam
Resztę to zbieram po 0,02 $ za te krótkie odpowiedzi albo po 1cencie za tą jedną odpowiedź. Jak u Was wyglądały początki ? jakie macie rady ? Bardzo chiałabym móc dorobić z 300-400 zł co miesiąc na razie bez polecania. Jets to w ogóle osiągalne ?
kvass31 wrote:Paypal nie pobiera żadnych opłat tylko przelicza Ci dolary na złotówki po aktualnym kursie NBP i stąd różnica
mydistanthorizon wrote:ankieta była za 20c ale pisało 5 minut, nie trwała długo, ale tak dużo ankiet po max 20c i po długich no i ostanio zgłosiłem ankietę za bardzo szczegółowe pytania, łącznie z adresem najbliższego sklepu. Co do pollfish kilka złapałem ale często tam sie trafia późne wywalenie z ankiety. PCX ma dobre stawki ale ostatnio ma max 3 ankiety na tydzień.Ten router jest porażką. Patrząc na stawki, które oferują, mają ankietera za idiotę, który wypełni im ankietę za darmo.
O Pollfish mogę napisać jedynie tyle, że odkąd tu istnieje, nie zakwalifikowałem się do żadnej ankiety. Nawet jednej.
ySense powinien się zastanowić, jakie routery wybiera, bo to są zdecydowanie jakieś odpadki.
Tuut wrote:solkan wrote:Vh6NFbMUyM wrote:@Tuut Co rozumiesz przez śmieciowe ankiety? Czasami próbuję wrócić do ysense, ale odbijam się za każdym razem np. wypełniam ankietę przez 6 minut, a potem mnie wywala. Da się jakoś zweryfikować przed rozpoczęciem wypełniania, że ankieta jest niewarta czasu? Czy może przez małowartościowe ankiety rozumiesz tylko stosunek ilości $ do czasu, jaki deklarują, że zajmie ankieta. Raz miałem tak, że rozpocząłem 6 ankiet i tylko jedną ukończyłem, co nie tylko jest frustrujące, ale ostatecznie mniejsza wartość tej jednej ankiety, którą udało się wypełnić.
Ja mam bana na OW za moje tickety za wywalanie na końcu ankiet
Ale tak naprawdę nie wiadomo na pewno, czy to z tego powoduNikt nigdy nie mówi...
Mogłeś po prostu pomylić datę urodzenia i...
Vh6NFbMUyM wrote:@Tuut Co rozumiesz przez śmieciowe ankiety? Czasami próbuję wrócić do ysense, ale odbijam się za każdym razem np. wypełniam ankietę przez 6 minut, a potem mnie wywala. Da się jakoś zweryfikować przed rozpoczęciem wypełniania, że ankieta jest niewarta czasu? Czy może przez małowartościowe ankiety rozumiesz tylko stosunek ilości $ do czasu, jaki deklarują, że zajmie ankieta. Raz miałem tak, że rozpocząłem 6 ankiet i tylko jedną ukończyłem, co nie tylko jest frustrujące, ale ostatecznie mniejsza wartość tej jednej ankiety, którą udało się wypełnić.