Joanna1969 wrote: 
gptcikett1 wrote:
Ankieta Dynata 98551794 o alkoholach.
Wypełniona do końca, nie przekierowuje tylko pokazuje czarny ekran z błędem.
Niezapłacona.
Już trzecia ankieta wypełniona do końca z Dynata bez zapłaty.
Mi dziś udało się po raz pierwszy wypełnić ankietę z Dynata Rex. Ankieta dotyczyła aplikacji do zamawiania jedzenia. Po skończeniu ankiety (ok. 20 minut) podziękowano mi. Potem pojawiła się informacja: "Nie każda ankieta może być zwycięska, ale próbuj dalej!" Oczywiście brak zapłaty. To jakieś żarty ? W historii jest adnotacja, że wypełniałam ją tylko przez 1 minutę, co jest kłamstwem. Ostatnio nie tylko dostaję znacznie mniej ankiet do wypełnienia i za niższą kwotę, to jeszcze wiele "zawiesza się" lub występują w niej inne błędy, które uniemożliwiają jej ukończenie. Wczoraj robiłam ankietę o preparatach nawilżających do twarzy. I po jakichś 20 minutach, gdy dostałam zadanie aby wyszukać preparat w Google, nagle ankieta zawiesiłą się. Jeśli nic się nie zmieni to aby uzbierać te 10$ do wypłaty trzeba będzie wypełniać ankiety przez miesiąc.
Mi z Dynata wychodzi jakies 1-2 ankiety w tygodniu zaliczone, choć w zeszłym tygodniu wskoczyło 6. Problemów z zaliczeniem nie miałęm, ale dziwie sie żę nie zgłaszacie, nie patrzcie na czas ankiety, pamiętajcie jak widzicie że się zbliżacie do końca róbcie screenshoty, sam link ankiety może pomóc. Co do ankiet jest róznie, pamiętajcie że nie musicie spełniac wymogów kazej ankiety.