REQUIREMENTS
View PTC Ads - klikniecie w 4 PTC
ClixGrid Game - min chyba 20
Complete Tasks - 10 zadań lub 5 zadań
Complete Offers - 2 lub 1 oferta
Visit the Forum - wejść na forum
EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed +2.0% - zainstalowany addon
Activity Bonus Completed +2.0% - 3 dni podrząd osiągnięty Daily bonus
5$ bonus za każde 50$ zarobione z tasków
0,10$ za zapisy
pogodny wrote:Gdyby kogoś naszło przepisywać dane z paragonów Krogera , to nawet jeśli będą paragony z innych sklepów, to też je przepisywać, jak by były Krogera, bo autor albo jest ślepy albo jest analfabetą i ich nie odróżnia
pogodny wrote:Boshe, co ja tu wczoraj natworzyłem - chyba przelazły na mnie talenty niektórych autorów zadań. haha Wiem, co to contributor i że mam go w profilu, sam go wiele razy im podawalem - po prostu mam nauczkę, żeby więcej nie udzielać się na forum w środku nocy
Oczywiście, że masz rację - a miało być tak: Podałem im nazwę i ID zadania, a oni mi odpisali, że to jest niewystarczające i potrzebują ID mojego Contributora w tym serwisie. Tylko po co? Ticketsa bezpośrednio z zadania wysłać im nie mogłem, bo się nie uruchamiało, a task w każdym serwisie ma TAKĄ SAMĄ nazwę i ID.
Więc ja się pytam, co im w takiej sytuacji da mój contributor?? I jak oni to robią, że nie potrafią namierzyć jobsa po nazwie i ID?
pogodny wrote:Tak, też widziałem z literami - jak ktoś przepisuje te 50-cyfrówki i do tego bezblędnie, to naprawdę podziwiam
A tego zadania za 1.04 to nawet na oczy nie widziałem, dlatego się nie udzielałem. A Ty wiesz o co w nim chodziło?
pogodny wrote:Ale czasami też jest tak, że ani autor, ani Ty nie popełnisz błędu, a i tak będzie źle. Np w tasku Wikipedią - wchodzisz z linka na Wiki i wklejasz, co tam sobie CF życzy, a tu się potem okazuje, że masz w odpowiedzi zamiast en to pl , bo przeglądarka automatycznie zamienia na nasz język. To samo ze wszystkimi "lajkami' , znajomymi w różnych serwisach. Jak CF robi task , to dana osoba ma np 7 lajków, a zanim ten task pójdzie w obrót, to już dawno ta osoba może mieć ich 8 czy 10 i znów to samo - mamy korektę za niewinność
A próbował ktoś taska z superpages? U mnie zawsze wyskakuje, że witryna niedostępna.
A! I jeszcze czy robił taska pictures demographic? Ile razy go nie otworzę, to połowy zdjęć nie maU was też tak?
pogodny wrote:Uważajcie na zestaw tasków "draw a box"po 7c (obramkowywanie aut) To, co wyczynia tam autor, to jest pijaństwo wysokoprocentowe. Wrzuca zadania z masą błędów, potem je zdejmuje i wrzuca "poprawione", tyle, że te poprawione mają tych błędów jeszcze więcej
![]()
Szkoda accuracy , no chyba, że ktoś chce się pośmiać w korekcie z komentarzy na jego temat
yneta wrote:Zrobiłam właśnie ponad 40 tasków i mi ich nie zaliczyło. Tzn nie dodało mi pieniędzy do konta clixsense. Czy to normalne? Mam czekać trochę dłużej czy od razu pisać ticket?