hipcio13 wrote:Taski, Offerty, Ankiety, bonusy, Reinforest i poleceni.Hejka. Co robicie, że macie tyle zarobku?
![]()
slawekjozef wrote:Jestem tu nowy - chciałbym zarabiac na taskach ale nie za bardzo wiem jak - zalogowałem się do Crowdflower - pokazuje mi jednego taska : (786147 Welcome To CrowdFlower $0.05 1 ) i nie wiem co dalej - jak klikam na Welcome... to każe mi się zalogowac i wrzuca mnie na facebooka. Pomocy !
Varahail wrote:Ja to nie wiem jak to robicie.... mnie bardzo często wywala z ankiet jeszcze przed jej rozpoczęciem...
konio11 wrote:Przeczytać dokładnie opis taska, niestety jeśli ci chodzi że nie liczy się do % nic na to nie poradzisz. Doradzam poczytać jak zrobić ankietę kwalifikacyjną wtedy wbijesz 1 level.Mam problem z Taskami a mianowicie wkółko mi się pokazuje tast taki : Help Us Identify Articles .
Inie mogę go zaliczyć , co robić Pomocy
Pietras wrote:Nie zgadzam się z tym. kilkukrotnie już maiałem że wygrałem 2 razy lub nawet raz było 3 tego samego dnia.Odkąd gram w Clixgrid czy to na koncie standard i premium jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją, że powiedzmy po pięciu kliknięciach wygrałem 0,1$ a po następnych załóżmy dwudziestu kolejne 0.1$ lub więcej.
Chcę przez to powiedzieć, że uważam iż w clixsense można wygrać tylko raz jednorazowo dziennie. Jeśli ktoś ma konto premium czyli 60 prób i już po 5-ciu próbach wygra 1$ i zostanie mu jeszcze 55 prób to uważam, że nie ma sensu już klikać w te 55 prób i cieszyć się wygraną 1$. Po prostu w clixgrid nie wygrywa się dwa razy
I chociaż jest to tylko moje zdanie po całorocznej obserwacji tej opcji to nadal zastanawia mnie czy ktokolwiek z was zdołał wygrać po 2 czy 3 razy na raz z rzędu np: mając danego dnia 60 prób do wykorzystania?
Quote:No bo 10$ (czyli 2x5$ po 2$ + 1$ z 10% od 10$ co daje łącznie +5$, a ponieważ jest to kolejne 5$ zarobionych to otrzymujemy za to kolejne 2$ co daje łącznie siedem 7$)Nie nie dostaniesz 2$ bo to ty zarobiłeś ten bonus (który w sumie będzie jakieś 3$ nawet więcej bo jeszcze jest bonus za zapis)