Please wait...
HomeForumPosts by solkan

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by solkan

Problem Taski » Post #14

Thu Aug 11, 2016 13:53 in Polish

Jesli masz problem ze zrozumieniem tekstu po angielsku to odpuść sobie taski.

Wypłaty » Post #519

Mon Aug 08, 2016 00:16 in Polish

Przy przelewie w pp pobierana jest oplata od sprzedającego. W tym wypadku cc pobiera oplate i przelew robi na "swój" koszt. Wiec na potwierdzeniu nie będzie informacji o opłacie.

Wypłaty » Post #517

Sat Aug 06, 2016 07:48 in Polish

Szczegóły transakcji

Płatność otrzymana (unikatowy nr identyfikacyjny transakcji: 5HU0**********)

Nadawca: ClixSense (Rachunek, z którego wysłano płatność: Zweryfikowane)
Płatność wysłana z: payments@clixsense.com
Płatność wysłana do: radus80*****

Informacje kontaktowe firmy

Adres URL działu obsługi klienta: Make Money Taking Surveys, Earn Free Cash Online, Paid Per Click Advertising | ClixSense
Adres e-mail działu obsługi klienta: info@clixsense.com

Łączna kwota: $100,00 USD
Wysokość opłaty: $0,00 USD
Kwota netto: $100,00 USD

Data: 6 sie 2016
Godzina: 06:16:04 CEST
Status: Zakończono

Temat: Użytkownik ClixSense właśnie wysłał Tobie kwotę $100,00 USD za pomocą systemu PayPal
Uwaga niestandardowa: Thank you for participating in our program, enjoy your reward!
Rodzaj płatności: Błyskawicznie

Wypłaty » Post #514

Wed Aug 03, 2016 09:04 in Polish

hipcio13 wrote: Hejka. Co robicie, że macie tyle zarobku? :clap: :roll:
Taski, Offerty, Ankiety, bonusy, Reinforest i poleceni.

PAY PAL Polskie konto » Post #2

Wed Aug 03, 2016 08:49 in Polish

Pisz do supportu pp, myślę że da się coś zrobić. Ja do pp mam konto szwajcarskie i polskie i nie robili mi problemu przy dodawaniu.

Task Alert! » Post #1657

Tue Aug 02, 2016 02:17 in Polish

slawekjozef wrote: Jestem tu nowy - chciałbym zarabiac na taskach ale nie za bardzo wiem jak - zalogowałem się do Crowdflower - pokazuje mi jednego taska : (786147 Welcome To CrowdFlower $0.05 1 ) i nie wiem co dalej - jak klikam na Welcome... to każe mi się zalogowac i wrzuca mnie na facebooka. Pomocy !

Patrz mój post wyżej, doradzam zalogować się z innej strony, zrobić ankietę kwalifikacyjną a dopiero potem robić kasę tu, bo na 0 lvl task teraz nie ma co liczyć.

Ankiety » Post #6025

Tue Aug 02, 2016 02:09 in Polish

9 ankiet i wszystkie wykop, odradzam robić ankietę jeśli was odrzuci i zaproponuje w następną, dziś jedną taką zrobiłem i kasy nie ma bo liczyła się tylko ta pierwsza.

Tez zdziwiło mnie dziś że wywaliło mnie przy pytaniu gdzie było info że jest tylko do celów statystycznych.

Ankiety » Post #5938

Sun Jul 24, 2016 00:13 in Polish

Varahail wrote: Ja to nie wiem jak to robicie.... mnie bardzo często wywala z ankiet jeszcze przed jej rozpoczęciem... :(

Wiek, płeć, zainteresowania, wykształcenie, zarobki, zatrudnienie (bycie studentem), posiadanie dzieci. to determinuje ankiety, one są dla konkretnych użytkowników, danych produktów.

Problem Taski » Post #8

Sun Jul 24, 2016 00:03 in Polish

konio11 wrote: Mam problem z Taskami a mianowicie wkółko mi się pokazuje tast taki : Help Us Identify Articles .

Inie mogę go zaliczyć , co robić Pomocy
Przeczytać dokładnie opis taska, niestety jeśli ci chodzi że nie liczy się do % nic na to nie poradzisz. Doradzam poczytać jak zrobić ankietę kwalifikacyjną wtedy wbijesz 1 level.

Pytanie - Ograniczenie taskow? » Post #2

Sat Jul 23, 2016 23:40 in Polish

Chodzi tylko o lewel nic więcej doradzam przeczytać ten poradnik jeszcze raz i zrobić ten test na innej stronie bo sie 1,levelu nie doczekasz :(

PIT » Post #13

Tue Jul 19, 2016 10:54 in Polish

Cóż teoretycznie konto na pp do kogoś należy. Teoretycznie masz prawdziwe dane na Clixsense. Ale szczerze. Poznałem osobę która na takich zarobkach internetowych zarabia dużo pieniądze i w sumie rozliczał sie raz. Natłumaczył sie jak głupi w skarbówce co skąd i jak przeliczał. Potem machną na nich i nie rozlicza sie juz od 2 lat i jakos nikt mu ze skarbówki pita nie odrzucił. Ciężko jest to zakwalifikować w Polsce bo teoretycznie nie jest zakwalifikowane do żadnej kategorii. Pytanie prostrze ile osób rozlicza sie z pracy sezonowej. Większość pewnie nawet nie wysila.

PIT » Post #11

Tue Jul 19, 2016 03:14 in Polish

To szukaj juz kraju bez umowy ekstradycji z Polska. A tak serio cóż możesz sie bać przez 5 lat, ale jesli kwoty nie byly większe niż 1000 zl to naprawde sie komuś będzie musiało sie strasznie nudzic by cie ścigać dla paru złotych podatku który i tak by ci zwrócili.

Problem taski offers oraz surveys » Post #2

Thu Jul 14, 2016 04:15 in Polish

Ankiety (Surveys) przyjdą z czasem, niestety dla PL jest ich mało.

Oferty możesz robić u innych i jet co robić, np wbicie leveli w rożnych grach.

Co do tasków. Musisz wbić 1 level, jeśli nie masz jeszcze konta na CF to doradzam się z tym zapoznać How to reach Level One On Crowdflower Tasks | Quickprepper to jest sposób na zrobienie 1 levelu, doradzam robić uważnie.

Task Alert! » Post #1653

Thu Jul 14, 2016 04:12 in Polish

How to reach Level One On Crowdflower Tasks | Quickprepper

Proszę, sposób na ominięcie 100 lvl tasków.

Task Alert! » Post #1651

Wed Jul 13, 2016 09:29 in Polish

931636 Help Us Validate Article Authors 0 lvl task

Anegdota odnośnie ClixGrid :) » Post #5

Sun Jul 10, 2016 13:50 in Polish

Pietras wrote: Odkąd gram w Clixgrid czy to na koncie standard i premium jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją, że powiedzmy po pięciu kliknięciach wygrałem 0,1$ a po następnych załóżmy dwudziestu kolejne 0.1$ lub więcej.

Chcę przez to powiedzieć, że uważam iż w clixsense można wygrać tylko raz jednorazowo dziennie. Jeśli ktoś ma konto premium czyli 60 prób i już po 5-ciu próbach wygra 1$ i zostanie mu jeszcze 55 prób to uważam, że nie ma sensu już klikać w te 55 prób i cieszyć się wygraną 1$. Po prostu w clixgrid nie wygrywa się dwa razy :)

I chociaż jest to tylko moje zdanie po całorocznej obserwacji tej opcji to nadal zastanawia mnie czy ktokolwiek z was zdołał wygrać po 2 czy 3 razy na raz z rzędu np: mając danego dnia 60 prób do wykorzystania? :)
Nie zgadzam się z tym. kilkukrotnie już maiałem że wygrałem 2 razy lub nawet raz było 3 tego samego dnia.

Wypłaty » Post #505

Fri Jul 08, 2016 09:35 in Polish

Atrej wrote: O, i ci przyjdzie taki i zepsuje dzień :(
;)
Zepsuje ci bardziej dziś już mam 26 a dzień dopiero się zaczyna :D. ;)

Anegdota odnośnie dochodów od Refferali :) » Post #2

Fri Jul 08, 2016 09:26 in Polish

Po pierwsze brawo za nie osiągniecie umiejętności czytania ze zrozumieniem :D.

Nie nie masz racji.

A teraz wyjaśnienie. 2$ otrzymujesz jednorazowo za zarobione pierwsze 5$. Później już nic z tego tytułu nie otrzymujesz. tak 10% dostajesz za zarobione pewne rzeczy (nie wszystkie) poleconego.

Quote:No bo 10$ (czyli 2x5$ po 2$ + 1$ z 10% od 10$ co daje łącznie +5$, a ponieważ jest to kolejne 5$ zarobionych to otrzymujemy za to kolejne 2$ co daje łącznie siedem 7$)
Nie nie dostaniesz 2$ bo to ty zarobiłeś ten bonus (który w sumie będzie jakieś 3$ nawet więcej bo jeszcze jest bonus za zapis)

Wypłaty » Post #503

Fri Jul 08, 2016 02:02 in Polish

Szczegóły transakcji

Płatność otrzymana (unikatowy nr identyfikacyjny transakcji: 7EM****************)

Nadawca:
ClixSense (Rachunek, z którego wysłano płatność: Zweryfikowane)
Płatność wysłana z: payments@clixsense.com
Płatność wysłana do: radus**********

Informacje kontaktowe firmy

Adres URL działu obsługi klienta: Make Money Taking Surveys, Earn Free Cash Online, Paid Per Click Advertising | ClixSense
Adres e-mail działu obsługi klienta: info@clixsense.com

Łączna kwota:
$100,00 USD
Wysokość opłaty:
$0,00 USD
Kwota netto:
$100,00 USD

Data:
7 lip 2016
Godzina:
22:09:45 CEST
Status:
Zakończono

Task Alert! » Post #1650

Wed Jul 06, 2016 01:06 in Polish

Sign In

Tu masz info, jeśli zadanie w Notifications ma - to znaczy że nie jest liczone do statystyk (dużo zgłoszeń błędów w zadaniu). Doradzam poodświerzać zadanie może coś jeszcze wpadnie. Potrzeba 100 wykonanych tasków, quiz mode się nie liczą.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 18:45:17 PST