Please wait...
HomeForumPosts by solkan

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by solkan

Nowa forma płatnosci Skrill » Post #7

Wed Feb 08, 2017 13:10 in Polish

Coz Skrill nie wyglada dobrze przy obecnym kursie euro Wypacanie pieniędzy (EUR 5.50)

Quote:W przypadku transakcji obejmujących konwersję waluty Skrill dolicza do hurtowych kursów wymiany opłatę w wysokości 3,99%. Kursy wymiany mogą się różnić i są stosowane natychmiast bez powiadamiania o tym użytkownika.

Quote:Używanie konta Skrill do celów prywatnych jest bezpłatne, jeśli tylko logujesz się lub dokonujesz transakcji co najmniej raz w ciągu 12 miesięcy.

W przeciwnym wypadku Twoje konto będzie co miesiąc obciążane opłatą w wysokości 2 EUR* (* Opłata za brak aktywności: 3 EUR).

Wypłaty » Post #678

Wed Feb 08, 2017 12:25 in Polish

daras198333 wrote: Posiadanie karty w Payoneer nie jest obowiazkowe, wystarczy samo konto ktore jest darmowe i sluzy do przelewania srodkow (otrzymanych np. z clixsense) na swoj rachunek bankowy.
Jestem wlasnie po rejestracji i weryfikacji w Payoneer, wszystko odbylo sie szybko i sprawnie.
Proponuje rejestracje w Paynoeer przez opcje cash out w clixsense, gdzie mamy teraz do wyboru 3 programy do wyplaty srodkow, czyli Payoneer, Paytoo i Tango. Jak wybierzecie opcje do wyplaty na Payoneer to pojawi sie tam informacja (teraz tego nie widze bo jestem juz po rejestracji) ze nie macie jeszcze tam konta i trzeba w to kliknac i przejsc do rejestracji. To ulatwia bo po rejestracji w Payoneer juz macie podane zrodlo finansowania.
Podczas rejestracji podajecie wszystkie dane osobowe, adres, numer jednego z trzech dokumentow tozsamosci, nazwe i numer rachunku bankowego. Potwierdzenie przychodzi na e-mail, po okolo godzinie drugie ze konto jest juz zweryfikowane i aktywne, zadnych skanow dokumentow sie nie wysyla.
Oplaty w Payoneer to:
2 $ jest to stala oplata za przeslanie z clixsesne a minimalna z clixsense to 20 $, czyli musimy miec min. 22 $
2 % od calkowitej kwoty z Payoneer na konto bankowe
2 % za kurs wymiany walut, powyżej średnich stawek rynkowych - tak jest napisane w cenniku Payoneer ale nie wiem do konca jak to rozumiec, ile to moze dokladnie wyniesc.
Minimalna kwota jaka mozemy przelac z Payoneer na konto bankowe to 50 $.

To chyba tyle :)
Niestety czasem jest mail z prozba podania skanu dokumentu, wiec odradzają dowód.

Wypłaty » Post #675

Wed Feb 08, 2017 12:24 in Polish

mahdalinka wrote: Czyli ta karta jest w końcu obowiązkowa, czy nie?

Nie

Alternatywa PayPal » Post #4

Wed Feb 08, 2017 11:26 in Polish

A jaki to problem sobie konto zalozyc i przelewac na konto?

Wypłaty » Post #661

Wed Feb 08, 2017 11:17 in Polish

horkos wrote:
solkan wrote: Coz aby PP wrocil Clixsense musiloby zrezygnwowac z rekalmy jako portal do zarabiania, odpada drabinka poleconych i pewnie musieli by zalozyc okolo 5% obrotow na roszczenia (dla takiej storny to duzo zamrozic 5%).

No ale w BuxP było podobnie: poziomy poleconych, reklama, po ok. miesiącu się dogadali i PayPal wrócił..
Brak PayPala spowoduje upadek ClixSense - wydaje się to raczej pewne - dla wielu krajów to jedyne rozwiązanie.
Tylko BuxP nie ma takich obrotw jak Clixsense, a naprawde 5% obrotow to duza kwota do zamrozenia.

Wypłaty » Post #659

Wed Feb 08, 2017 11:13 in Polish

pjkkielce wrote: Na Payoneer opłata jest za wydanie karty jeżeli korzystasz tylko z konta internetowego to opłaty wynoszą około 3$.

i 30$ na rok

Alternatywa PayPal » Post #2

Wed Feb 08, 2017 11:11 in Polish

Payoneer oplata 2% przy przelewie i oczywiscie przewalutowanie, zarobki w $ jak najbardziej pasuja bo nie ponosi sie dodatkowych kosztow. Obecnie czekam na zatwierdzenie konta.

Wypłaty » Post #655

Wed Feb 08, 2017 11:03 in Polish

Coz aby PP wrocil Clixsense musiloby zrezygnwowac z rekalmy jako portal do zarabiania, odpada drabinka poleconych i pewnie musieli by zalozyc okolo 5% obrotow na roszczenia (dla takiej storny to duzo zamrozic 5%).

Wypłaty » Post #634

Wed Feb 08, 2017 09:47 in Polish

Peyoneer nie wyglada zle. Oplata za przelew to 2% kwoty, troche opitalaja na przewalutowaniu, ale inne procesy wygladaja gorzej. Niestety weryfikacja wymaga dokumentu, mozna na dowod (odradzam, jest to ostania rzecz ktorej skan gdziekowliek wysylajcie) lub prawko, paszport.

Wypłaty » Post #625

Wed Feb 08, 2017 09:08 in Polish

PayPal zmieni mocno swoj regulamin, wiec raczej napewno tu juz nie wroci. :( Trzeba obczai inne metody.

Pomocy :) » Post #3

Tue Feb 07, 2017 01:47 in Polish

Musisz zweryfikowac konto PayPal poprzez powiązanie konta z kontem bankowym. Feryfikacjia polega na przelaniu niewielkiej kwoty i podaniu tej wartosci na stronie PP w odpowienej sekcji. Jeśli nie masz konta bankowego a wiek nie +18 to mozesz zalozyc konto w mbanku za zgodą rodziców oczywiście.

Wypłaty » Post #616

Sat Jan 28, 2017 02:49 in Polish

Płatność otrzymana (unikatowy nr identyfikacyjny transakcji: 2YT7215************)

Nadawca: ClixSense (Rachunek, z którego wysłano płatność: Zweryfikowane)
Płatność wysłana z: payments@clixsense.com
Płatność wysłana do: radus*****

Informacje kontaktowe firmy

Adres URL działu obsługi klienta: Make Money Taking Surveys, Earn Free Cash Online, Paid Per Click Advertising | ClixSense
Adres e-mail działu obsługi klienta: support@clixsense.com

Łączna kwota: $100,00 USD
Wysokość opłaty: $0,00 USD
Kwota netto: $100,00 USD

Data: 27 sty 2017
Godzina: 22:52:27 CET
Status: Zakończono

Temat: Użytkownik ClixSense właśnie wysłał Tobie kwotę $100,00 USD za pomocą systemu PayPal
Uwaga niestandardowa: Thank you for participating in our program, enjoy your reward!
Rodzaj płatności: Błyskawicznie

wasz zarobek w cs w rok ? » Post #9

Fri Jan 20, 2017 00:42 in Polish

W poprzednim roku 790.9488 $ choc myśle że można było sporo więcej, ale czasu i checi zabrakło.

Task Alert! » Post #1936

Sun Dec 18, 2016 00:09 in Polish

Mireya84 wrote: Jaka jest różnica między "You've completed all your work" a "You've done the maximum amount of work on this job"? Wczoraj zdziwiłam się bo mimo że od kilku dni miałam ten drugi komunikat przy zadaniu z koralikami to udało mi się zrobić jeszcze 5 tasków.

W pierwszym przypadku napewno nic już więcej nie będzie (wyjątek paragony Walmart)
W drugim przypadku często się zdarza że po jakimś czasie limit zostanie podniesiony.

klikanie w reklamy a podatek » Post #15

Fri Dec 16, 2016 07:15 in Polish

Głównie wieczory. Obecnie zarabiam na rainforest. Inne taski tylko takie co nie absorbują mnie za bardzo. Plusem jest ze pracuje normalnie zdalnie i w pracy jako miejscu jestem sporadycznie. Wiec mogę caly czas sobie obserwować rainforest.

Polacy...ile posiadacie poleconych? » Post #6

Thu Dec 15, 2016 10:39 in Polish

Podsiadam 100 poleconych aktywnych 11, z czego 5 premium, jeden ma ponad 100 poleconych wlasnych. Ciezko jest ludzi zachecic do tego bo ludzie sa leniwi albo obecnie jest duzo prac dorywczych ktore nie wymagaja wiekszego wysiku oprocz postania na ulicy.

klikanie w reklamy a podatek » Post #13

Thu Dec 15, 2016 10:35 in Polish

rostov84 wrote:
Helren wrote: Jeżeli coś kupimy za pieniądze z paypala, to urząd skarbowy może się zapytać skąd wzięliśmy pienądze na to i na to skoro suma naszych wpływów na konto bankowe wynosi tyle i tyle.

Chyba nikt tu nie zarobi tyle, by kupić sobie dom albo samochód, na co uwagę może zwrócić US, albo sąsiedzi, którzy mogą donieść. :)

Coz jak zaczne tu zarabiac 200$ miesiecznie moge sie bawic w rozliczanie z US. Obecnie kasa zarobiona pozwala mi na oplacenie telefonu, internetu i pradu i jakies drobne wydatki. Wiec jest to dla mnie oddciazenie domowego budzetu.

Wypłaty » Post #595

Thu Dec 15, 2016 10:28 in Polish

Płatność otrzymana (unikatowy nr identyfikacyjny transakcji: 0NG2512*******)

Nadawca: ClixSense (Rachunek, z którego wysłano płatność: Zweryfikowane)
Płatność wysłana z: payments@clixsense.com
Płatność wysłana do: radus80*****

Informacje kontaktowe firmy

Adres URL działu obsługi klienta: Make Money Taking Surveys, Earn Free Cash Online, Paid Per Click Advertising | ClixSense
Adres e-mail działu obsługi klienta: support@clixsense.com

Łączna kwota: $100,00 USD
Wysokość opłaty: $0,00 USD
Kwota netto: $100,00 USD

Data: 13 gru 2016
Godzina: 17:42:33 CET
Status: Zakończono

Temat: Użytkownik ClixSense właśnie wysłał Tobie kwotę $100,00 USD za pomocą systemu PayPal
Uwaga niestandardowa: Thank you for participating in our program, enjoy your reward!
Rodzaj płatności: Błyskawicznie

Ankiety » Post #7224

Wed Dec 14, 2016 04:38 in Polish

36 razy ankieta z użyciem kamerki, dla mnie to juz nękanie. Mam kamerkę ale nie będę jej używac dla jakiejś ankiety.

Pytania początkującego. ;-) » Post #10

Thu Dec 08, 2016 02:14 in Polish

Michu404 wrote: Wow rostov84 :
Jakim cudem w 4 zarobiłeś już 7,07$ ??
Ja też jestem 4 dni w Clixsense a zarobiłem dopiero 0,10$ .
masz jakiś sposób?

Robi oferty. Jest sporo ofert zagrania w gry ktore mozna robic w kazdym z portali tylko trzeba miec dobra ilosc kont, średnio zajmuje to max 1 dzien a kasy jest troszki.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 17:26:00 PST