Please wait...
HomeForumPosts by solkan

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by solkan

Task Alert! » Post #2251

Sun Feb 26, 2017 10:54 in Polish

Uwaga na te taski:
986855 Find And Correct Business Addresses And Phone Numbers
989224 Find And Correct Business Addresses And Phone Numbers

W instrukcji jest by 4-cyfrowe kody pocztowe zamieniac na 5-cyfrowe ale korekta podaje 4 cyfrowe jako poprawne, ja zaliczyłem dzieki temu wykop z zadania.

Wypłaty » Post #788

Sun Feb 26, 2017 08:15 in Polish

Nietety brak infa że to od clixsense, ale w tym sytemie nawet nie ma informacji na mail że coś przyszło. Czekałem 7 dni ale to pierwszy przelew więc pewnie potzrebna była weryfikacja.
Quote:Data transakcji 2/24/2017
Nazwa handlowca Thank you for participating in our program enjoy your reward
Lokalizacja handlowca New York NY US
Kraj Stany Zjednoczone Ameryki
Numer transakcji *******3
Rodzaj transakcji Thank you for participating in our program enjoy your reward
Opłata za podjęcie środków $0.00
Całkowita kwota zasilenia $102.00

Task Alert! » Post #2154

Sun Feb 12, 2017 05:31 in Polish

986857 Find Company Information On Buzzfile 11c - dość proste, trochę czasochłonne zadanie, doradzam dokładnie przeczytać instrukcje, szukamy po nazwie i stanie.

Task Alert! » Post #2152

Sun Feb 12, 2017 01:33 in Polish

Po pierwsze jeśli nie wiesz o co chodzi w zadaniu to go nie rób. Każde zadanie ma instrukcje, czasem zrozumiałą czasem nie. 20% oznacz ze na pewneo już tego zadania nie bedziesz mógł robić.

Alternatywa PayPal » Post #64

Fri Feb 10, 2017 03:21 in Polish

Transcribe data 1, 2, 3 c, cloth catorize, clothe duplicate, recipts task, easy task, find page and number yelp, fb, google+

Alternatywa PayPal » Post #62

Fri Feb 10, 2017 02:16 in Polish

mescalito3000 wrote:
solkan wrote: Nie wiem nad czym wy płaczecie. Da się zarabiać dziennie około 2$ bez większego wysiłku, doradzam robic taski po 21. 2$ x 30 dni to jest 60 $. Obecnie wyszedłem na 4$ średniej wliczajac kiepskie weekendy.

Zeby zarabiac niezle na taskach to trzeba chyba znac b.dobrze jezyk angielski.Podstawy jezyka to chyba za malo-moze do 1 levelu taskow tylko wystarczy.Ja narazie zbieram pieniadze i czekam na lepsze procesory do wyplat.Mam nadzieje ze wkrotce PayPal wroci

Cóż mam dwa podręczne translatory, więc jak sam sobie nie radzę z tekstem to zawsze mam pomoc. Zawsze to może byc impuls by troszkę się przyłożyć do nauki języka. Ja staram sie 60 minut w weekend pouczyć się wyrazów i gramatyki.

Alternatywa PayPal » Post #57

Fri Feb 10, 2017 01:43 in Polish

Nie wiem nad czym wy płaczecie. Da się zarabiać dziennie około 2$ bez większego wysiłku, doradzam robic taski po 21. 2$ x 30 dni to jest 60 $. Obecnie wyszedłem na 4$ średniej wliczajac kiepskie weekendy.

Wypłaty » Post #721

Fri Feb 10, 2017 01:18 in Polish

mescalito3000 wrote:
Pallado wrote: Dobrze więc rozumuje, że payoneer ma tylko 2% prowizji? Uzbieram 20$ i na konto dostaję 18$, bez żadnych innych opłat (wiadomo na przewalutowaniu trochę skubną) ? Jeżeli tak to ja nie wiem w czym problem ;)
Tak.10% prowizji przy wyplacie z clixsense 2 $+ 2% od wyplacanej kwoty na konto bankowe + oplata za przewalutowanie.Tu jest strona Payoneer z prowizjami https://www.payoneer.com/fees/ Nie jestem tylko pewny na 100% czy nie ma jakis innych ukrytych oplat.Narazie nie zakladam tam konta.poczekam az uzbierami sie 20 $

Inni pisza ze jest teraz 3$ od przelewu na konto i wyplacac mozna dopiero po uzbieraniu 50 $. Wiec jak dla mnie to porazka

Nie wprowadzaj ludzi w bład. Peyoneer ma stała opłate w Clixsense 2$ wiec najzwyczajniej przy wyborze tego procesu lepiej wyplacac wieksze kwoty. przy 100 $ wychodzi taniej od PP o 14c :D

Problem Taski » Post #62

Fri Feb 10, 2017 01:00 in Polish

mescalito3000 wrote: Nie wiem jak innym, ale mi na levelu 0 zaliczalo co drugiego taska.Czyli w sumie to byly one za 0,5 c a nie za 1c. Gdzies czytalem, ze lepiej odpuscic wypelnianie taska,jesli jest za trudny ,bo liczy sie accuracy. I zeby zaliczyc taska trzeba miec zawsze powyzej 70%.Chyba nie wszystkie taski licza sie do ogolnych statystyk.Ale wg mnie bez dobrej znajomosci jezyka, a tylko z samym translatorem ,mozna ogarnąc co najwyzej level 0 i 1 tasków
Taski za 1c za w rzeczywistości po 0.7 c gdyz CS zabiera 30% zarobków.

Ankiety i Reklamy » Post #5

Fri Feb 10, 2017 00:55 in Polish

Kliki z lekkim wzrostem za 2c, ankiety jak zwykle większosć wywala. Obecnie wiecej ankiet robie i lepiej zarabiam w panelu tns.

Nowa forma płatnosci Skrill » Post #43

Thu Feb 09, 2017 11:21 in Polish

Wiesz wczoraj to załatwili, nie pisze się elementow strony dotyczacych platnosci w jeden dzien, to wymaga otzrymanie odpowidnich kodów, odpowiednich danych od tworcow stron no i tez i oni musza wypelnic odpowiednie dokumenty. Coś załtwic a coś wprowadzić to dwie rózne rzeczy.

Wypłaty » Post #710

Thu Feb 09, 2017 09:59 in Polish

Co do 2$ prowzji w peyonner, dla mnie do bez roznicy wyplacajac 100 $ placilem ponad 2$ prowizji, wiec zaowszczedze kilka centów. :D

Alternatywa PayPal » Post #34

Thu Feb 09, 2017 09:57 in Polish

Czesiek wrote: ooo panta ;)

za to skrill czy tez netek podlegaja ang prawu bankowemu..w koncu jedna firma..

PP zaczal "rewoollluuccjjee" w grrudniu 2015 ;) za dużo sporów etc :lol:

Inne pyt. PP ok....czemu neteller zniknal ? to do Tomka pytanie :roll:

Problem z przelewmai bankowymi. Neteller z tego co pamiętam to produkt rosyjski.

Nowa forma płatnosci Skrill » Post #38

Thu Feb 09, 2017 04:53 in Polish

daras198333 wrote: Rowniez zlecilem dzisiaj wyplate ze Skrilla, 100 $ bez paru pensow. Bede Was informowal kiedy dojdzie, jak dlugo itp.
Weryfikacja w Skrillu bardzo prosta i szybka. Nawet jesli zechca pozniej, tzn. przed wyslaniem kasy na konto bankowe jakis scan dokumentu itp. to nie widze zadnego problemu zeby to zrobic. W wielu miejscach weryfikacje tak wygladaja i chyba nie ma niczego bardziej skomplikowanego.

Wysłanie skanu dowodu no pogratulować rezolutności. Ja już nawet bankowi na to nie pozwalam i nie maja prawa mnie do tego zmusić.

Nowa forma płatnosci Skrill » Post #35

Thu Feb 09, 2017 04:47 in Polish

Proszę: PayPal

Wypłaty » Post #699

Thu Feb 09, 2017 01:51 in Polish

DemoNCS wrote:
pako55 wrote: Będzie co będzie, Zamiast się cieszyć, że jest możliwość dodatkowo wyciągnąć kasę i przeznaczać na kolejne inwestycje. Sa kraje gdzie ludzie za......ją po 16g w szwalniach aż mdleją osłabienia za parę $$$ miesięcznie. Żeby oni mieli takie ClixSense to by z radości skakali a nie strachy skasuje konto.
Dla mnie Twoja Opinia nie ma znaczenia, PayPal używam do wielu rzeczy, rozumiem odcinanie scam site od PayPal, ale :clixsense: do nich nie należy, inne alternatywy jak już pisałem, to chory żart.
Tak czy Owak, wielu użytkowników zrezygnuje, ew. dojdzie do wypłat raz na pół roku/rok żeby to miało sens ;P
A o kasacji konta już myślę od dawna, ale nie spodziewałem się że takie jaja będą przed czasem realizacji decyzji - lecz i tak 0 zdziwienia z mojej strony.
Do PayPal i tak zadzwonię, zadam im sporo niewygodnych dla nich pytań.
A Ty siedź spokojnie skoro masz full Akcepta na to co się dzieje ;)
Co do PP to z tego co doczytalem zmiany sa wymuszone przez zmiany praw w US dotyczace walki z unikaniem podatkow i prawem UE dotyczacego roszczen w przypadku niepoprawnosci tranzakcji.

Co do wypat. Kase z peyoneer i skrill mozan wykorzytac na zakupy internetowe tu nie am limitow i wielkich oplat.

Wypłaty » Post #698

Thu Feb 09, 2017 01:47 in Polish

mescalito3000 wrote: W sumie to chyba za kazda wyplate ze SKRILL na konto bankowe jest to az 23.59zl prowizji + oplata za przewalutowanie.Tu jest strona z oplatami SKRILL Opłaty | Skrill
Mozna tez przeslac komus ,kto ma konto na SKRILL pieniadze, a on nam zaplaci inaczej ,wtedy jest chyba prowizja 1.9% od przeslanej kwoty. Karta nie jest konieczna do konta. Weryfikacja SKRILL jest wymagana do wyplat- Przeslanie skanu dokumentow i chyba logowanie przynajmniej raz na rok, by nie ponosic zadnych innych oplat.
Z tym logowaniem to nie tak dokadnie. Doradzam poczyta troche na necie, zwalaszcza anglojezyczne opinie.

Nowa forma płatnosci Skrill » Post #18

Thu Feb 09, 2017 01:42 in Polish

pantarei wrote: Jednym z problemów może być też waluta, w której oprowadzony jest rachunek w Skrill.
W PayPal jest wybór trzech walut.
W Skrill jest do wyboru tylko jedna opcja i raz wybranej zmienić nie można.
Czy jeżeli konto prowadzone jest w Euro a wpływy przychodzą w dolarach, pobierane są oplaty za przewalutowanie?

Tak.

Payoneer pobiera 2%(ale ograniczone do kwoty, i min 100$) przy wypacie do banku. Co do waluty jest dolar, wiec przewalutownaie tylko przy przelewie, tez 2% wiec menij niz w skrill.

Wypłaty » Post #689

Wed Feb 08, 2017 14:07 in Polish

Opłaty | Skrill

A tu co innego

Wypłaty » Post #685

Wed Feb 08, 2017 13:19 in Polish

Coz Skrill nie wyglada dobrze przy obecnym kursie euro Wypacanie pieniędzy (EUR 5.50)

Quote:W przypadku transakcji obejmujących konwersję waluty Skrill dolicza do hurtowych kursów wymiany opłatę w wysokości 3,99%. Kursy wymiany mogą się różnić i są stosowane natychmiast bez powiadamiania o tym użytkownika.

Quote:Używanie konta Skrill do celów prywatnych jest bezpłatne, jeśli tylko logujesz się lub dokonujesz transakcji co najmniej raz w ciągu 12 miesięcy.

W przeciwnym wypadku Twoje konto będzie co miesiąc obciążane opłatą w wysokości 2 EUR* (* Opłata za brak aktywności: 3 EUR).
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 18:43:24 PST