Helren wrote:Nowe ID tłumaczeń 0.42$
Z tekstem z wykładu z analizy funkcjonalnej

margocha wrote:Jakie doświadczenia z tym czerwonym paskudztwem? Jest szansa na zdjęcie? Prawdę rzetelną pisałam ...zaryczę się chyba...wylądować na zerze
((
Soniaxsn wrote:czy te flagi znikają po jakimś czasie?
Quote:Sz. P. R*********
Otrzymał Pan(i) nową płatność:
Ident. płatności 42*******
Wysłana od ClixSense
Kwota: $102.00
wafelu wrote:Troszkę mniej ale to drobny szczegół, jak by nie patrzeć, z bonusami dostaje się prawie pełną kwotę.Bardzo dobre pytanie. Postaram się wypowiedzieć w miare obiektywnie. Jak ktoś ma sprzeczne info, niech prosze napisze, bo mam większe doświadczenie z CS niż z Neobuxem.
Liczbowo patrząc, per task, to lepiej wychodzi Neobux, bo płaci stosunkowo coś koło 10-15% więcej za task.
np. Taski Translate English na Polish - na CS były po $0.28, a na Neobux'ie po $0.32.
Ale:
Clixsense ma do +16% Daily Bonus,który jak robisz taski to odblokowujesz zawsze.
Dodatkowo, patrząc bardzo do przodu, jest +$5 Bonusu za każde $50 zrobione przez taski, czyli można liczyć, że to jest dodatkowe +10% za taski.
Sumując procenty daje to do +26% więcej kasy z tasków przez Daily bonus, na korzyść ClixSense'a.
Dobrze myślę ?
cjhouse wrote:solkan wrote:Dla ciekawych w przypadku Payoneer przy wypacie 204$ (4$ oplata przy wyplacie) na konto dostalem 785,28 PLN (kurs dolara tego dnia by lekko ponad 4PLN). Jedyna wada brak informacji o przeliczeniu przed wyslaniem, wiec kwota byla widoczna dopiero po potwierdzeniu przelewu na konto.
A powiedz ile pobieraja za przelew na konto bankowe z peyoner
marget22 wrote:MAM DUZO ankiet ale po ich wypelnieniu wszystkie nie zakwalifikowalam sie. ani do jednej. zadnej anikiety mi nie zakwalifikowanp.nie wiem czemu?
sladar68 wrote:Jak juz to 5 lat wstecz, dla mnie niech sprawdzają jak nie maja co robić. Pewnie jak PiS dalej bedzie tak rzadzić to beda polować na każda złotówkę podatku. A i mają wprowadzić dowolny wgląd w konta bankowe każdego obywatela, obecnie Bank musi informować o dziwnych przepływach i o kazdym przelewie powyżej 5tys zł jednorazowo.Natomiast konto bankowe jest bardzo bezpieczne, US będzie mógł sprawdzać Wasze konta bankowe 10 lat wstecz w przypadku kontrolii
Chciałem entuzjastom kont bankowych przypomnieć, że jakikolwiek dochód należy wykazać w PIT, nie zapłaci się podatku ponieważ jest kwota wolna od podatku, ale każdy dochód należy wykazać w formularzu podatkowym.
Bitute wrote:Jak, jak wywietlasz dane o firmie, probowalem w rozny sposob i zawsze wywala na glowna.solkan wrote:Find Business' Google Profile And Capture Phone Number - nie ruszajcie tego zadania, google plus nie udzila juz informacji adresowych i telefonicznych. Zadania nie da się zrobić, dawne sztuczki z przekierowaniem do starego wygladu nie pomagają.
Zrobione 9 tasków 100%![]()
A tak w ogóle, to:
1001535 Object Tracking Experiment - boski task, 56 centów, ale się namęczyłam.
UlaRzesz wrote:Czy są jakieś ograniczenia na taski i jeżeli tak,to od czego zależą?
Na ogólnym forum wszyscy się cieszą z Toxicity In Online Comments, że niby da się zrobić 70+1 tasków.
Ale u mnie nawet quiz mode się nie otwiera, tylko "There is no work currently available in this task"
O co chodzi?