Please wait...
HomeForumPosts by solkan

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by solkan

Wypłaty » Post #1111

Tue Sep 26, 2017 23:23 in Polish

Atargatis wrote:
przemo1969 wrote:
Poświęć 10 eurasków (rocznie), załóż konto Skrill i ciesz się kartą akceptowaną wszędzie. Weryfikacja w Skrill jest naprawdę prosta.

Była prosta. Teraz chcą zdjęcie "na żywo", a ja na to nie mam ochoty i nie mam stosownych urządzeń. Dzwoniłam do nich i kazali mi posłać mailem dokument ze zdjęciem, dołączyłam jeszcze wyciąg z banku z adresem i czekam drugi tydzień. A konto mam od lat, jeszcze jak nazywali się Moneybrookers, tylko mało z niego korzystałam.
A może załóż mowe :D

Task Alert! » Post #2851

Fri Sep 15, 2017 07:43 in Polish

AgaFelicja wrote: 1191222 Categorize Liquor Bottles/Packages In Images $0.06 - 35 szt.

Łatwe. Max po 26 szt.
Mnie obcieło na czymś i wywaliło z zadania na Quizmode, nie przepadam za taskami z wyogiem quizmode 100%. Poza tym wklejanie id prac zaczyna być bez sensu bo i tak trzeba z bespośredniego linka klepać.

Wypłaty » Post #1100

Fri Sep 15, 2017 07:40 in Polish

patryczek11 wrote:
saksoni wrote: payoneer ,prosto szybko warunek 50 dolc

sporo no ale pozbieram :D
Najlepiej oplaca się wypłacac po 102$, wtedy koszt jest mniejszy niż na PP. Ostanio na payoneer dodali opcje że widać po jakim kursie jest przewalutowana kasa, powiem szczerze ze jest lepiej niż na PP, porównałem i rożnica jest około 0,008 c co przy większych sumach jest ważne, a przy obecnym kursie dolara to każdy grosz ważny. Wykonałem już 6 wypłat na payoneer bez problemu, na konto bankowe 3, też bez problemu i średnio 3 dni oczekiwania.

Task Alert! » Post #2846

Thu Sep 14, 2017 08:37 in Polish

Nowy Clothing Categorisation Task $0.01, major flag 1 minuta po zakoñczeniu ostatniego taska odradzam robić task, znów autor bawi się flagami.

Wypłata: Payza/Payoneer » Post #10

Sun Aug 27, 2017 08:34 in Polish

dyabeutor wrote:
gepardcheester wrote:
dyabeutor wrote: Taniej na pewno wyjdzie Payoneer, no ale musisz mieć w sumie min. 50 USD. Nie wiem, jaki przelew chcesz zrobić. Jeśli powyżej 100 USD to możesz jeszcze dostać 25 USD po założeniu konta przez reflinka...

Jakie 25$? Ja chcę wypłacić 150$

Program referencyjny, dla polecającego i osoby polecanej po 25 USD po uzbieraniu 100 USD wpłat na Payoneer.

Wpierw doczytaj na czym to polega, i w jaki sposob otzrymasz kase. Te 25$ jest niewypłacalne tylko na zakupy.

Ankiety » Post #9438

Tue Aug 01, 2017 00:06 in Polish

OW z zaproszenia 70c, o różnych mediach, zaliczona, ankieta dość krótka, pisało 20 minut a nie zajęła 10.

Najlepszy procesor do wypłaty » Post #8

Thu Jul 27, 2017 01:33 in Polish

Mozliwe że wroci z tego powodu nie ma premium i ptc.

Wypłaty » Post #1026

Wed Jul 19, 2017 14:07 in Polish

Wypøata zlecona wczoraj.
Code: Select All
Sz. P. Radoslaw
Otrzymał Pan(i) nową płatność:
Ident. płatności 48******
Wysłana od ClixSense
Kwota: $117.00

Dziękujemy,
Zespół Payoneer

Koniec PTC!!! » Post #69

Wed Jul 19, 2017 02:45 in Polish

Pietras wrote: widzę, że clixsense po mału kapituluje.

Przesada ja już dziś jestem do przodu 8$ więc jest co robić w taskach. Jutro skończe 2 oferty wiec bedzie ponad 4,5 $ na +.

Poza tym kliki u mnie to jakies 1% całych zarobków, wiec płaczu nie ma.

Wypłaty » Post #1024

Tue Jul 18, 2017 00:06 in Polish

cjhouse wrote:
Misio1849 wrote:
Futbolowa wrote:
Wziuntas wrote: W jaki sposób teraz najlepiej wypłacać pieniążki na konto bankowe? Z którego z dostępnych serwisów skorzystać by została potrącona jak najmniejsza prowizja?
Ja stawiam na Payoneer, ale nie ekscytuj się jeszcze pierwszym minimum do wypłaty. Dobij przynajmniej do $50.

nie mozna wyplacic mniej jak 50:(, nie mozna spowrotem na clixsense odeslac kasy?

Ja sie juz tak zalatwilem wyplacilem se 20$ i teraz musze uzbierac ponad 30$ zeby wyplacic z peyoner na konto bankowe,czyli co jak nie uzbieram a ze taski sa ale malo ankiet niemna w ogole wiec sam sobie kase w topiłem

Spokojnie nazbierasz, wystrczy trochę wysiłku włożyć, jest sporo tasków prostych i szybkich tylko trzeba poczytać na forum.

Kilka pytań początkującego » Post #11

Sun Jul 16, 2017 23:18 in Polish

NoSignal_PL wrote: hmm od dzisiaj miały być jakies zmiany - usunięcie PTC, usunięcie tej gry z klikaniem - a tu wszystko jest cały czas, o co chodzi?

i mam jeszcze jedno pytanie, jak często wam się pojawiają TASKI? ja od 4 dni nie mam żadnego, od dwóch dni nie mogę zrobić daily checklist - surveyów mi nie proponują, tasków nie ma...offert tych innych także nie mogę trzasnać - aplikacja i gry na androida nie dają bonusa, surveye z tamtąd nie działają.

Inna strefa czasowa, myślę ze zacznie sie okolo 10-12

Kilka pytań początkującego » Post #7

Fri Jul 14, 2017 22:28 in Polish

NoSignal_PL wrote: i jeszcze jedno pytanie, co oznaczają literki przy taskach? te a,b,c,d,e? to ma jakieś znaczenie?
Czy to jest jakiś rating ich?

Zarzuć zrzut ekranu, bo szczerze nie wiem o co ci chodzi.

Co do czy zadanie sie liczy do % można sprawdzić czasem na forum.

Kilka pytań początkującego » Post #4

Fri Jul 14, 2017 08:33 in Polish

Kilka pytań początkującego » Post #2

Fri Jul 14, 2017 01:07 in Polish

1, Cierpliwości
2. Możesz przejść na strone CF gdzie jest info który task się zalicza do %, szanuj swoją celność i jesli nie wiesz co robic w tasku nie rob go. Z Quiz mode nie dostajesz kasy, jak cię wyali na nim to po taksu, więc przeczytaj zawsze instrukcje, nie rozumiesz pojebane itp. olej, unikaj na początku zadań z wymogiem celności większym niż 80% a już na pewno 100%(8/8, 10/10 itp)
3 W offerts są czasem filmy, czasem gry na telefon, jeśli nie musisz nic placic, ani aktywowac platnych uslug mozna robić. Jest zawsze kilka z grami AW, WT, czy tez minigry na fb, przy dobrym wietrze jest to 2 dni roboty i szybka kasa.

Nowa kasa za Checklist Bonus » Post #3

Thu Jul 13, 2017 02:15 in Polish

Zgaduje za konto premium.

Wypłaty » Post #1015

Tue Jul 11, 2017 08:42 in Polish

Ostanio wypłaciłem z Payoneer 280$ dostalem 1024.20, wyszło po 3,655, dzien wcześniej sredni kurs dolara był po 3,698 wiec nie wyszło źle.

Wypłaty » Post #1008

Sat Jun 24, 2017 10:16 in Polish

sladar68 wrote: Nie wiedziaem, ze zlecilem wyplate w poniedzialek i nie moge zlecic nastepnej dzisiaj. :ugeek:

We're sorry, you are not allowed to place
more than one cashout request per week.

You may place another request in
3 days and 7 hours

Dlatego istnieje opcja dolożenia kasy do wypłaty bez utraty kolejki.

Balance is too low for this transaction.. PAYTOO » Post #2

Sat Jun 24, 2017 10:13 in Polish

Z tego co pamiętam to min 100$

Wypłaty » Post #970

Wed May 31, 2017 12:04 in Polish

Quote:

Sz. P. R********
Otrzymał Pan(i) nową płatność:
Ident. płatności 44******1
Wysłana od ClixSense
Kwota: $186.00

Dziękujemy,
Zespół Payoneer

Wypłaty » Post #961

Sat May 27, 2017 00:02 in Polish

zagulec wrote: Mi przy wyplacie na Payza 14$ na konto w banku wejdzie 9$. Najlepiej jakby Clix zalozyl konto btc i zarobione pieniadze zamienial na btc i przesylal do uzytkownikow. Jest to moim zdaniem najszybszy i najlepszy sposob. Moze kiedys sie tego doczekamy

Watpie. BTc jest strasznie niestabilna waluta i okreslanie wyplat w tej walucie moglo by byc kosztowne dla Clixsense tym bardziej ze samo sie rozlicza w dolarach a nie w BTC.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 17:21:18 PST