Z premedytacją wyłączam te ankiety zaraz na starcie, bez żalu za straconymi centami.
Co lepsze na ich stronie tych idiotycznych ankiet nie ma XD
Karolapap wrote:solkan wrote:Jak komuś się chce oferta Lucky Buddies działa i da sie zrobić bez inwestycji w 30 dni
Robię właśnie tą ofertę ale nie widzę jej w pending offers, aplikację zainstalowałam ponad tydzień temu już. Czy też tak miałeś?
sssnak3 wrote:po dłuższej przerwie widzę że mamy wysyp bieda ankiet za 0,10 - 0,40$
GokuSan29 wrote:https://www.ysense.com/account-ledger na górze masz oczekująceGdzie to idzie sprawdzić? Bo nie dostałem złamanego centa, jak dotychczas
joanna252 wrote:Ktoś mi ukradł 45 dolarów i sobie wziął na skrill raz 10,raz 25 raz 10 niestety nie mam jak dodać posta i piszę tutaj
joanna252 wrote:A mnie właśnie ktoś okradł z 45 dolarów wchodzę sobie na konto a tu kurfa nie nie raz 25 raz 10 dolarów jakaś kurfa wzięła sobie obu się udawała normalnie wchodzę na konto i zlecona wypłata na serialach i kasy nie ma
gptcikett1 wrote:Czyli można powiedzieć, że był to jakiś błąd techniczny, nie związany z Twoją aktywnością.
Zapunktowałeś, że poprosiłeś o zabranie kasy. Znalazłeś się na białej liście
gptcikett1 wrote:solkan wrote:W piątek zablokowano mi konto.
A dlaczego konto zostało zablokowane?
Znasz powód albo masz jakieś przypuszczenia?
Quote:After further review, we've gone ahead and reactivated your ySense account and approved any rewards that were pending or denied.XD
We apologize for any inconvenience.
Welcome back!
bd161153 wrote:Wypełniłam całą ankietę dotyczącą cukru i słodzików. Zakończyłam prawidłowo, a tymczasem dostałam komunikat "nie zaliczyłaś ankiety". To nie w porządku, bo ankieta była bardzo długa i wymagała sporo uwagi.