ganiva wrote:Хора, кажете ми как си теглите парите от Пейза? Близо месец се опитвам да си изтегля парите оттам. Разбрах, че не става с Bank Transfer. Опитах с Bank Wire, но като си вкарам данните и избера опция в евро, ми излиза надпис The bank account you have attempted to add already exists in the system. Please contact Customer Support for further instructions. Свързах се със съпорта им, но явно нещо не се разбрахме и пак не мога да тегля. Моля за по-подробно разяснение. Благодаря предварително.
Здравей ganiva, още преди време една приятелка ми разясни най-удачния вариант как да си прехвърлиш сума от Payza например към Paypal или към които и да е друг процесор. Именно за това са сайтовете за Money exchange (размяна на конкретна сума от един процесор към друг).
След като ти прочетох запитването се реших час сега да направя и аз тази процедура. Използвах сайта Changex.com, избрах менюто Exchange->Exchange from-избираш Payza->Exchange to избираш PayPal. Минималната сума за трансфер е $5.00 и такса за трансфера-4.6 %
Например за $30 получаваш $22.35 ($7.65 такса). След това избираш бутона Exchange->Трябва след това да потвърдиш с е-мейл и парола в Payza, че трансферираш към сайта. След това си правиш регистрация за да довършиш процедурата (активираш си профила чрез потврждаващ линк в пощата). Процедурата за трансфер на сумата отнема от 2 до 4 работни дни.