Please wait...
HomeForumPosts by stefanpescarul

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by stefanpescarul

Intrebari/Probleme » Post #2245

Fri May 12, 2017 04:35 in Romanian

Eu de 3 luni nu mai pot da clickuri sau face ceva pe saitul asta . Are Idee Careva de ce im da ca am vpn ? Cum trec de chestia asta ?

Dovezi de plata. » Post #568

Mon Mar 20, 2017 16:07 in Romanian

toate dovezile aste asunt SCAM ? De abia staept un raspuns sa ne luam in coarne . Adica eu am mai dat nici macar un click de 4 luni , nu pentru ca nu pot si pentru ca nu sunt lasat . Cand apas View ads imi da eroare .
Vad ca dovezile de plata dispar .
Vreau sa stiu ce se intampla .
rahatul asta este SCAM ? sau este de tot cacatul ? ca eu nu inteleg ?

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #823

Mon Feb 04, 2013 05:17 in Romanian

Din pura curiozitate ........... Voi cum stati cu castigurile ? eu zic ca stau slab de tot Clicks (Today/Total) 55 14,873 , Winnings (Today/Total) $0.00 $6.05 Nu prea se merita timpul pierdut la clikuit cu eventualele castiguri.......

Intrebari/Probleme » Post #986

Sat Feb 02, 2013 01:13 in Romanian

In situatia in care platesc eu un ref sa devina Premium , mai primesc acel comision de 2 $ ? Sau trebuie reful sa scoata bani din buzunar ?

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1238

Tue Nov 06, 2012 06:41 in Romanian

Asta vroiam sa zic si eu . Vad ca unii dijn Romania au taskuri . Cumva iti da tascuri in functie si de acuratete si seriozitate ?

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1200

Sat Oct 27, 2012 02:56 in Romanian

Nu aveti idee ? Daca un ref face multe taskuri primesti si tu ceva de la el ? Sa taskurile nu se pun la castiguri de la refi ?

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #895

Fri Aug 03, 2012 11:12 in Romanian

AM facut si eu vreo 10 task ieri si nu mi-a venit nici un ban si nici nu ma avertizat ca am gresit cu ceva . Asa ca am renuntat ca iti ia mult timp sa faci unul iar gratis nu munceste nimeni
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 10, 2023 22:02:35 PST