paulaili wrote:Както в момента Find Number of Rooms in Japanese Hotels!
Същите суми в различните сайтовеНо според мен това е странно ... Така или иначе, за тези задачки не ни плащат Кликсенс или другите споменати сайтове а CrowdFlower, т.е. явно те си плащат доста добре (все пак са американци - Сан Франциско, ако не се лъжа). Значи тези дадени сайтове доста парички прибират, а като се замисля, че има и още един сайт с тях който пък дава по 2 цента само на тези ....
Да вземат да си направят един сайт CrowdFlower ли ..? а не само да препродават доста повече, ще печелят. но тяхна работа.
kocetyy wrote:Qtrus wrote:kocetyy wrote:Да, скоро ми преведоха на мен, мисля че на 3тия ден дойдоха парите. Лошото е че има такса 2 евро...
Теглиш 20 пари - такса 2 пари.
Теглиш 100 пари - такса 2 пари.
Колкото и да се теглят, такса 2 пари. Според мен е нормално.
По принцип си прав, но защо за САЩ тогава няма такси![]()
Струва ми се че скоро писаха за промяна в таксите, над 50 пари мисля че таксата е друга(по-голяма)
Avram1988 wrote:barathrum wrote:Avram1988 wrote:TheGoodSon wrote:Avram1988 wrote:За ДСК не знам, но обикновено 3-4 дни след транзакцията, зависи от банката.Имам едно запитване.Може ли някой да ми каже след като съм си префърлил парите в PayPal колко дена отнема за да влезнат в картата.Или някаква друга информация за тегленето от PayPal. Картата ми е на ДСК Виза Електрон.
Смисъл IBAN Трябва ли да се оставя в PayPal или не ?
Никога не връзвай банковата си сметка директно с пейпал!
Винаги връзвай карта!
Еми мисля,че само карта съм сложил без IBAN но много бавно става това с префъргането на парите в картата .......
Avram1988 wrote:TheGoodSon wrote:Avram1988 wrote:За ДСК не знам, но обикновено 3-4 дни след транзакцията, зависи от банката.Имам едно запитване.Може ли някой да ми каже след като съм си префърлил парите в PayPal колко дена отнема за да влезнат в картата.Или някаква друга информация за тегленето от PayPal. Картата ми е на ДСК Виза Електрон.
Смисъл IBAN Трябва ли да се оставя в PayPal или не ?
kocetyy wrote:Здравейте! Преди няколко дни се заприказвах с един от една игра (травиан) и понеже в профила съм си поставил линк за регистрация към
, той се позаинтересува и аз му казах с 2-3 думи че се печелят парички. Той като разбра че са реални каза цитирам "само да ти кажа декларирай го това в НАП ако не си го направил че глобата е два бона"... Питането ми е това за глобата истина ли е?? Или са някакви неуместни шеги. Моля да го коментирате! Благодаря!
Qtrus wrote:PayPal.com
Ще споделя нещо, ако не се знае все още да се разбере.
Обръщам внимание само на Visa и MasterCard.
PayPal приема тези карти, с тях може да се прави всякакво приемане и плащане на пари, но само в кръгът на интернет разплащанията чрез PayPal.
Ако искате да си прехвърляте парите от PayPal на картата, то трябва да използвате само Visa ( регистрирана в PayPal )
Също така, според моята практика, ЕкспресБанк много добре се представят с обработката на пари чрез PayPal. Няма проблеми при регистрация на карта и верифицирането.
Payza също приемат само Visa.
Ако има промени в описаното по горе, може да ме поправите.
desimj1 wrote:Здравейте
Чакам да направя 17$ и ще се ъпгрейдна.
Засега съм на половината.Някъде четох,че и от игрите се печели,но не вярвам.