Please wait...
HomeForumPosts by gioni666

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by gioni666

Welcoming changes at Clicksense » Post #3

Sun Jul 02, 2017 01:20 in General Talk

pritom15 wrote: You are write...Don't need ptc ads, Tasks and surveys is better than the ads..

Yeah, but task and survey is not available for all country, example: for Romania only 2-3 survey per month available.
And task is uselles for me, i do not like them.

Dovezi de plata. » Post #585

Fri Jun 02, 2017 21:23 in Romanian

Another Fast Payment in time » Post #1

Fri Jun 02, 2017 21:22 in Payment Proofs

Dovezi de plata. » Post #578

Tue May 02, 2017 09:31 in Romanian

Payza money received, 10x m8 » Post #1

Tue May 02, 2017 09:30 in Payment Proofs

Intrebari/Probleme » Post #2212

Sun Apr 23, 2017 06:47 in Romanian

angi2012 wrote: ati avut reclame standard azi?????

Acum le-am primit eu.

Dovezi de plata. » Post #564

Wed Mar 15, 2017 10:07 in Romanian

Inca una la timp, 3 zile lucratoare.

Another payment in time, 10x m8.. » Post #1

Wed Mar 15, 2017 10:05 in Payment Proofs

Intrebari/Probleme » Post #2098

Sun Feb 26, 2017 11:37 in Romanian

cata2331 wrote: Pot conferma ca taxa la payza de retragere in cont (discutie cu un prieten care deja a scos.)

"Taxa la mine la retragere
E 11.25 lei "

Multam de raspuns.
Nu ai intrebat si cate zile a durat?

Intrebari/Probleme » Post #2096

Sun Feb 26, 2017 04:19 in Romanian

Yonzy wrote: "We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method."

Asta-mi zice pe payza cand incerc sa bag banii pe card...mdea

Adauga si contul bancar si incearca transferul bancar :

Fees:

"Bank Transfer 11.25 RON" 3-5 Bussines Day

Stii unde este, click pe Wallet, si la Bank Accounts iti adaugi contul bancar de care ai legat cardul, eu asa am facut dar inca nu scos nimic din Payza.

Sa imi zici si mie daca merge asa, cat dureaza si daca intradevar iti ia doar 11.25 ron, daca este asa ar fi la fel ca la Paypal, singura chestie misto la Paypal este ca primeam banii fix in 48 ore de cand dadeam cashout, am facut proba o data, am dat cashout joi noaptea la 23;30 iar sambata noaptea la 23;40 ii aveam in cont, sunt la ING

Intrebari/Probleme » Post #2076

Sun Feb 19, 2017 06:54 in Romanian

cata2331 wrote: Nu stiu at de plauzibila e ideea ta.. sincer m-am gandit si eu.. faza e ca trebuie sa ei din payza si sa bagi in partea cealalta.
Acolo e buba ca u se duce in main dar in rental. asa ca Si avand in vedere ca acolo situatia nu e asa roza daca nu ai un cont bine format. E de vazut. Nu este o chestie pt incepatori asta e sigur.

Pai da, au si payza si paypal, site vechi, normal ca intra in rental dar inchiriez reffi si dupa 30 zile dau cashout in paypal si cu un mic, mic profit ca au reffii la nivelul standard slab rau.
Vorba ta, incepatorii sa stea linistiti.

Intrebari/Probleme » Post #2068

Sat Feb 18, 2017 04:43 in Romanian

Cum fac eu acum sa-mi ajunga banii din payza in paypal.
Mai am un site vechi si de incredere care accepta si paypal si payza si exemplu: investesc prin paypal $25 si prin payza $20 asa paypal devine de procesor de baza si pot retrage cat vreau prin paypal.
Asta ca sa nu mai platesc comisioane la transferuri payza-paypal altor site-uri.

Dar trebuie sa tineti tot mereu evidenta cat investiti prin paypal si prin payza, sa nu devina egale sau payza principal ca investitie

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #2138

Wed Feb 15, 2017 02:42 in Romanian

La survey-uri trebuie sa va notati ceea ce mintiti in formular ca pana la urma va prind si va baneaza.
adica daca spuneti ca aveti 2 copii cu varsta intre 2-4 ani si nu-i aveti(adica ati mintit) notativa undeva ca o sa uitati si va baneaza, pisici, masini, etc...

Si da pentru Romania sunt foarte putine.

A fost unul did State care facea peste $500 pe luna(nu avea referali, si se vedea clar ca este inscris pe site de 3 luni si avea $2000 castigati) cam la 8 ore de completat survey-uri pe zi.

Intrebari/Probleme » Post #2023

Mon Feb 13, 2017 01:53 in Romanian

Inca nu am achitat, luna asta vreau sa fac prima plata, eu am la Xapo, de ce nu-i suni!

Vezi la un terminal, ai mai multe detalii daca te joci pe el, decat pe site, si daca nu intelegi ii suni.

Comisioane nu au, de aia platesc la ei factura de energie, pt. ca la posta imi ia 2.5 lei, dar la bitcoin fiecare il pune la valoare vrea.

Merge sa cumperi si jocuri pe Steam.

Intrebari/Probleme » Post #2021

Sun Feb 12, 2017 16:21 in Romanian

pixey wrote:
angi2012 wrote: unde este cardul virtual in interfata clixsense?

te duci pe profilul tău, acolo unde e "modalitatea de plată", unde era şi opţiunea de paypal.
alegi "tango card", updatezi profilul, şi dacă ai minimul de plată, din sumarul contului, când dai clic pe "cashout", va apare o subfereastră cu ce opţiuni tango card sunt disponibile pentru ţara unde te afli.
pentru România văd că nu sunt disponibile decât cardurile virtuale în bitcoin şi visa. cardul virtual visa mi se pare că e în euro, pentru că facem parte din ue...
evident, pentru americani (Tango e în America de Nord, nu mi-am dat seama precis dacă US sau CA) sunt disponibile numai o droaie de opţiuni, pentru cei din Europa de Vest, la fel...
trebuie cont Tango, şi asta ar urma să fie făcut, ca să văd precis cum e treaba... ieri eram prea obosit să mai fac şi asta.

ce trebuie ştiut, şi n-am idee încă:
- comisioanele de transfer de pe cardul virtual pe cardul bancar (asta interesează pe toată lumea)
- dacă se poate alimenta un cont paypal prin cardul respectiv (cam la fel)
- dacă respectivul card se poate folosi direct (ca un card bancar real) pentru plăţile online, şi dacă da, la ce magazine.

pe mine mă interesează în special dacă merge cu paypal, ebay şi aliexpress/alipay.
dacă măcar cu paypal merge, s-a rezolvat.

în ce priveşte bitcoin, sunt pe dinafară... dacă mă minte careva, sunt în pom! :)))))
chiar, cum se pot transfera bitcoinii pe un card? că în pp mi se pare că se poate alimenta contul cu bitcoin...

Bitcoin ar fi super.

Intra pe ZebraPay, vezi daca ai in localitatea ta, au terminale in 350 localitati si iti poti achita facturile cu bitcoin: telefonie mobila, internet, tv, lumina, gaze, intretinere, la cateva banci chiar si ratele, etc...

O sa-i sun intr-o zi sa-i intreb daca pot achita o factura jumate cu bitcoin, jumate cu cash, ar fi super sa mearga.

In Bucuresti sunt in magazinele Mega si MegaShop&Go, nu am stat sa caut in alte parti, trebuie sa va interesati.

Sigur sunt si site-uri unde poti transforma bitcoin in bani, cred ca sunt si banci in Romania, dar nu am stat sa caut.

Dovezi de plata. » Post #544

Mon Dec 26, 2016 14:07 in Romanian

Inca una primita repede, repede...

Another payment in time, 10x m8! » Post #1

Mon Dec 26, 2016 14:05 in Payment Proofs

Dovezi de plata. » Post #535

Thu Dec 08, 2016 12:28 in Romanian

Inca una primita la timp.

Another payment in time, 10x m8... » Post #1

Thu Dec 08, 2016 12:25 in Payment Proofs

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #2723

Fri Oct 28, 2016 01:46 in Romanian