andrew87 wrote:mersi mult ivan de raspuns si de dezvaluirile contului tau deci sa inteleg ca doar cumparand reclame de pe alte ptc-uri poti avea aceste rezultate si costa mult si nu exista garantia ca o sa primesti referali de calitatea si prin urmare nici o garantie daca o sa-ti poti recupera investitia.
Asta e nu risti nu castigi
a_smartx wrote:salut
sunt nou pe aici si as fi vrut sa intreb dupa cate mii de clicuri as avea posibilitatea sa castig macar un 0.00001 la clixgrid ca clicuiesc cam degeaba.
mersi
sfinxbook wrote:am probleme cu task-urile
am 87& si nu ma lasa sa intru sa lucrez , apare finished! dar sunt foarte multe task-uri de realizat
(la gaseste adresa site, gaseste site-uri) si nu am facut foarte multe
LordKillers wrote:si eu am patit la fel dupa ce am facut vre-o 64 imi arata ca s-au terminat si totusi arata ca mai sunt peste 5000...pacat ca nu ne lasa sa facem cat de multe mai ales daca ne dorim asta...toata lumea era multumita
Peche666 wrote:Si eu am aceeasi problema!Am facut vreo 50 si apoi mi-au multumit pt. munca !Acuma se cateva zile nu ma mai lasa sa intru pe ele!Nu e corect , tinand cont ca sunt peste 5000!Doar pe romani nu ii lasa sau pe toti?Ca vad la altii sute de taskuri intr-o zi!
oldstyle25com wrote:am si eu o intrebare, daca am un referal care face taskuri se poate vedea care este acela?