Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

Intrebari/Probleme » Post #2432

Tue Dec 14, 2021 08:33 in Romanian

Eu am renuntat la ideea de a completa sondaje pentru Romania. in majoritatea cazurilor nu eram platit, nu doar aici ci si pe alte site-uri.
In alta ordine de idei, nu strica sa le semnalezi asta administratorilor printr-un ticket iar asa se pot adresa punctual problemei tale.

Intrebari/Probleme » Post #2430

Mon Dec 13, 2021 11:17 in Romanian

folosesti vreun program care blocheaza cookie-urile din partea site-urilor terte? (adblock/ noscript etc)

Intrebari/Probleme » Post #2425

Thu Aug 13, 2020 04:08 in Romanian

Depinde de mesajul de eroare primit. De obicei, fie se greseste parola, fie trebuie sa schimbi ordinea Nume/Prenume in contul tau de Ysense ca sa corespunda cu ordinea acestora pe care o preiau ei din Paypal.

Dovezi de plata. » Post #688

Mon May 11, 2020 14:00 in Romanian

pentru payoneer se poate face cashout incepand cu $52.

In cat timp se face plata ? » Post #4

Wed Apr 08, 2020 13:21 in Romanian

Schimba pozitia intre nume si prenume in contul tau de aici, apoi incearca din nou.

Clixgrid » Post #2

Thu Mar 26, 2020 05:36 in Romanian

Deja au trecut luni bune de cand nu mai este. Nu mai exista sectiune ptc. Ba chiar s-a schimbat si proprietarul site-ului.

In cat timp se face plata ? » Post #2

Wed Jan 29, 2020 16:31 in Romanian

De obicei, pentru prima plata poate sa dureze pana la 15 zile lucratoare. Mai multe detalii aici.
Tinand cont ca a fost depasit acest termen, daca banii nu ti-au fost returnati in cont (caz in care ar fi fost o problema cu detaliile completate de tine pt retragere) poti trimite un tichet aici in engleza in care sa iti expui problema.

Email scam - mare atentie! » Post #1

Fri Jan 17, 2020 09:36 in Romanian

Am fost anuntati de catre admin ca unele persoane au raportat faptul ca au primit email ce parea a fi de la Clixsense, care sustinea urmatoarele:

Quote:Hi,
This E-mail is a notification for you to withdraw the remaining funds ($341.58) from your ClixSense account until it gets expired.
You can do so on this link by confirming your E-mail address
Best regards,
ClixSense support team

Acest email nu a fost trimis de Clixsense (care de altfel nu mai exista), nici de ySense si este doar o tentativa de a va afla datele de acces la cont.

Daca ati primit acest email, nu accesati linkul.

Spor si o seara buna tuturor!

Intrebari/Probleme » Post #2422

Thu Nov 21, 2019 14:57 in Romanian

adreseaza-te celor de la figure eight in prima instanta si totodata scrie un ticket pentru ca adminii sa aibe in vedere problema ta.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #2188

Thu Nov 21, 2019 14:55 in Romanian

important este ca de fiecare data cand intampinati o problema de acest gen sa va adresati adminilor prin ticket, doar ei pot rezolva problemele de acest gen. Pentru informatii si sfaturi, va puteti adresa pe forum si un alt membru sau moderator o sa raspunda. toate problemele ce tin de plata taskuri/ plata sondaje sau acces cont pot fi rezolvate doar de admini.

Intrebari/Probleme » Post #2420

Tue Nov 05, 2019 14:28 in Romanian

atata timp cat contul tau de paypal apare ca verificat, ar trebui sa fie in regula. daca ai contul de paypal verificat, atunci iti sugerez sa scrii un ticket aici si sa iti expui problema.

Intrebari/Probleme » Post #2418

Thu Oct 17, 2019 15:27 in Romanian

am avut aceeasi problema, s-a rezolvat dupa ce am inversat numele cu prenumele aici.

hi » Post #2

Tue Sep 10, 2019 05:28 in Romanian

Modelul de business a fost schimbat. acum poti sa faci bani doar din taskuri, survey-uri si oferte.

Noul Clixsense ...asa zis Ysense » Post #11

Sun Sep 08, 2019 13:05 in Romanian

Daca ai contul de paypal verificat se permite retragerea sumelor de 10, 25, 50, 100 si 250 dolari. Asadar, in mod normal, daca nu sunt alte probleme ar trebui sa iti permita retragerea sumei de 10 dolari.

Noul Clixsense ...asa zis Ysense » Post #9

Wed Aug 07, 2019 06:21 in Romanian

Problemele se rezolva una cate una. Daca nu pierdeti prea mult timp, aruncati un ochi si pe News and Updates.

Noul Clixsense ...asa zis Ysense » Post #4

Mon Aug 05, 2019 15:02 in Romanian

Adminul spune ca se va rezolva totul in curand. ramane sa vedem cand o sa fie totul ok.

Probleme cu Skril in Roomania? » Post #17

Tue May 14, 2019 15:43 in Romanian

eu fac retragerile doar prin tango - visa virtual prepaid card deoarece folosesc fondurile doar in online. exista totusi si optiunea de a obtine un card visa normal de la tango pe care sa primesti fonduri.

Oferte » Post #258

Sat Apr 13, 2019 02:52 in Romanian

daca nu specifica faptul ca e nevoie de x zile pana la creditare atunci creditarea ar trebui facuta imediat. si eu am patit acelasi lucru cu ofertele de la adgate. de survey-uri deja sunt satul sa completez mare parte din date, sa dau detalii legate de anumite servicii si providerii folositi de mine pentru acestea si imediat dupa sa imi spuna ca nu ma calific.

Vina e in totalitate a panel-ului de oferte sau in cazul survey-urilor pentru Romania a specimenului roman invatat sa colecteze date romaneste, fara sa ofere ceva la schimb.

Le dau pace si ma axez doar pe taskuri, nu e normal sa imi pierd timpul pentru o sansa la a fi platit pt o oferta sau un sondaj.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #2178

Mon Feb 18, 2019 08:07 in Romanian

Ai acces si in acest moment la taskuri doar ca nu poti rezolva decat taskuri care sunt disponibile indiferent de nivel - in dreptul fiecarui task iti apare nivelul necesar pt a putea accesa acel task. Daca nu apare nivelul necesar atunci poti accesa si tu taskul.

Pe viitor, pe masura ce rezolvi taskuri o sa cresti automat si in nivel, presupunand ca o sa ai o acuratete buna, iar in cele din urma vei putea accesa toate taskurile.

probleme conectare » Post #2

Fri Feb 01, 2019 05:22 in Romanian

In principiu acel mesaj iti apare fie daca accesezi contul dintr-o alta tara decat cea in care a fost inregistrat, ori daca ora si data dispozitivului de pe care ai accesat contul nu corespund cu data si ora tarii si cateodata se intampla si in cazul utilizatorilor cu ip dinamic. Daca ai un router in locuinta ai putea incerca sa ii dai un restart si sa vezi daca problema persista.

In cazul in care niciunul dintre cazurile de mai sus nu se aplica, iti recomand sa scrii un tichet aici.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 29, 2023 02:56:27 PST