Mnogo nas ima, treba obaditi sve te podatke

$0.14 L3
Na zalost ulazi u GA. Na oko deluje lako i jeste tako ali ocigledno TA ima cudan smisao za humor.
Procenat uspesnosti 0%. Ovo mi se nije odavno desilo. Povedite racuna. Verujem da necu biti jedini koji je ovako prosao...na zalost.
buchevski wrote:Milandez wrote:Produzen je i 986738 Transcribe Information From A Receipt (Walmart), za sada 50.
ja na njemu imam 53+1
VioletsHill wrote:Jučer stigla prva isplata sa Skrilla
![]()
Sve skupa trajalo 10 dana s vikendom.
21.03. povukla sa CS na Skrill ($95.48 CS uzeo $0.95)
24.03. došle na Skrill ($94.53 uzeo Skrill $4.59 ostalo $89.94) i tu su odležale preko vikenda
27.03. povukla sam na karticu, stigle 30.03. stiglo 597kn
Zadovoljna sam svim skupa, support im je odličan i brz, bila sam ih kontaktira s nekoliko pitanja..
Jedino se dvoumim oko uzimanja njihove kartice, ali o tom po tom...
Uglavno ako netko još dvoumi oko ovih novih opcija plaćanje definitivno preporučam Skrill
incomehomejob wrote:Nisam ulazila u te taskove, ispisala bih vam info da jesam, zao mi je.
To dugo nismo imali od kada smo se resili tog jednog TA, pa sam smetnula s uma.
janko990 wrote:Da li to znaci da treba da obrisem USD account i da dodam EUR, ili da ostavim tako kako jeste i da mi oni konvertuju? Hvala
ruma45 wrote:Pa income je tražila objašnjenje, tako da je konstatacija u neku ruku.
Kao što sam napisao "ako sam ja dobro razumeo"...![]()
A sad pitanje (može da posluži za arhivu i neodlučne):
Dakle, ako izuzmemo kombinaciju Skrill-devizni račun IBAN/SWIFT (koju je Garagos uspešno probao, a i ja ću uskoro), ispada po ovome što si naveo da nije moguća isplata na internet karticu (koja je prethodno vezana za Skrill), tj. da pare legnu na devizni račun vezan za nju (dakle, bez upotrebe IBAN/SWIFT-a)?
Onda ko hoće isključivo isplatu, treba da prilikom otvaranja naloga na Skrill-u izabere Bank Account, zar ne?
ruma45 wrote:Ostao sam dužan objašnjenja vezana za devizni račun.
U pitanju je Banca Intesa, a sve ovo sam saznao iz razgovora sa službenikom banke pre neki dan kada sam (silom prilika) morao da ugasim moju internet karticu... Ograđujem se od svih informacija, proverite u vašoj banci da li je ovo 100% tačno, da ne bi prošli kao ja u Komercijalnoj...
Otišao sam u banku i objasnio da očekujem isplatu na devizni račun i da mi trebaju IBAN/SWIFT kako bih dobio novac, napomenuo da imam devizni račun koji sam otvorio pre 3 godine, ali sam onda dobio objašnjenje:
Postoje dva devizna računa:
1. devizni račun vezan za internet karticu, koji se dobije kada se izvadi internet kartica. Sa ovom kombinacijom je išla isplata preko PayPala. PP vezan za karticu, kartica vezana za devizni račun.
2. devizni račun, klasičan, koji je vezan za IBAN/SWIFT. Ovaj račun služi za direktnu uplatu iz insotranstva, a potrebno je pošiljaocu dostaviti IBAN/SWIFT. Nije vezan za internet karticu.
Skril omogućava isplatu na bilo koji od ova dva računa, ako sam ja dobro razumeo i prethodne poruke i proceduru prilikom otvaranja naloga na Skrill-u..
Maxim72 wrote:Sad ste me zbunili oboje,valjda su pitanja za mene
-karticu nisam poručivao tako da nisu naplatili 30 dolara
-pravo da ti kazem kucao na google ,payoneer i registrovao se,ne znam dal je preko referala al nebitno,nisam naručivao karticu pa nema 25 $
-pare povukao otprilike posle 10-12 sati
Maxim72 wrote:sa CS na payoneer poslato 55 $,odatle povučeno na devizni račun(ne na karticu),sad čekam da stigne u banku
Jedna napomena slao sam dva puta sa Cs ,prvi put samo radi probe 23$,a posle još 32$ pošto ispod 50$ ne može da se podigne.
pupijevi wrote:Berikai wrote:Jel se i vama pojavi CF panel na ruskom kada rješavate taskove preko Internet Explorera?
Desi se i na chromu kad se nesto zbrljavi ali jako retko