Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Продължаваме напред с промяна » Post #88

Tue Aug 06, 2019 16:35 in Bulgarian

borodin4o wrote: Вече с новият собственик наистина няма смисъл да се стои повече тук! Жалко, беше прекрасен сайт!!!

Защо мислиш така?

Новият собственик е един от конкурентите на ClixSense.
Преговорите за закупуване на сайта са се водили още от Декември 2018г.

Доколкото разбирам новият собственик е дори с по-добри възможности за реклама и мрежата му е по-добре иградена. Общо взето няма да има някаква драстична помяна в облика на сайта, освен че от ClixSense преминава на ySense. Към момента работят както новите, така и старите реферални линкове.

Само собственика Jim няма да се появи повече, иначе Jasm78 и Brian си остават в администрацията, както и модераторите.

Към момента има много работа по трансфера на потребителите и цялата база данни.
Има повече възможности за плащане, като една от тях е PayPal.

Не виждам защо някой трябва да се отказва точно сега.

Как се става Premium член » Post #2

Mon Aug 06, 2018 13:43 in Bulgarian

В ClixSense вече няма ъпгрейдвани потребители.
Всички сме под един знаменател ;)

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #139

Fri May 18, 2018 16:15 in Bulgarian

pisetu wrote: ...Варианта ми беше препоръчания Payoneer, но минимума е 50$...
Минимума към Payoneer e $10.00
Когато имаш акаунт към въпросният, разплащателен процесор ти изпращат MasterCard, с която можеш да теглиш почти от всеки банкомат в България. Вярно е, че таксите са по-високи, но все пак са приемливи в сравнение другите процесори.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #137

Fri May 11, 2018 14:59 in Bulgarian

Да, аналогичен е като принципа на PayPal.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #135

Mon May 07, 2018 16:13 in Bulgarian

И сперед мен Payoneer е най-добрият разплащателен процесор и от както го въведоха използвам най-често. PayPal го използвах само ако трябва да плащам към някоя, друга онлайн програма (например Neobux) сега това го правя посредством Skrill

Плащания » Post #703

Sun Oct 08, 2017 14:01 in Bulgarian

fenomenyt84 PayPal са на практика банка и затова изискванията са им толкова големи.
В държава, като Англия на практика плащаш всичко с тях и аз ги предпочитам заради начина, по който подсигуряват плащанията ти. Имам PayPal MasterCard и в момента PayPal ми отпускат възможност за заем до £10,000. Посочи ми друг процесор, който да ти дава тези условия?
За да предоставят тези услуги си имат съответно своите изисквания. (тези коментари са за една друга тема ;) )

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3347

Mon Sep 18, 2017 15:11 in Bulgarian

За тези потребители, които разчитаха на реклами сайта може би наистина се обезмисли, но така е решила администрацията и не виждам как ще върнат колелото назад.
ClixSense е много далеч от затваряне - напротив. Гледайки комисионната от рефералите си трябва да споделя, че почти не се наблюдава намаляване на печалбата. Да - има такива, които са се отказали, но тези които си изпълняваха Оферти и Задачи си продължават по същия начин да работят. Новите потребители приемата програмата такава, каквато е - или се отказват или започват да работят усилено.

Всеки сам избира дали да продължи или не, но поне на този етап, лично аз не се и замислям за отказване.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #103

Sat Aug 26, 2017 16:49 in Bulgarian

До колкото виждам от линка споделен от Alcion и това, което е изписано от "грешката". Трансфер на парични средства от Pyaza става само към банкова сметка (Bank wire) във валута USD, GBP или EUR.
Не можеш да прехвърляш левове и затова транзакцията е отхвърлена.

CrowdFlower » Post #4

Thu Aug 24, 2017 14:52 in Bulgarian

Има цяла тема относно задачите ;)

Продължаваме напред с промяна » Post #59

Sat Jul 22, 2017 17:40 in Bulgarian

Аз пак ще изкажа мнение, че ClixSense изобщо не клони към затвяране, скамване или "умиране".

ОК, съгласен съм, че в създадената ситуация е много трудно от България да се правят парични средства, но защо не погледнете в това, което казва Jim (собственика на сайта)? Според него в момента се работи за увеличаване на офертите и задачите. Същеврменно в бъдеще ще има и други начини за печелене в този сайт.

В крайна сметка условието да сме активни веднъж на 90 дни остава, така че нека всеки си изкара едно, хубаво лято. Да отиде на море, почивка и т.н. След това да се впише в акаунта си и да види какво се случва тук.
Едва ли ще загуби много от времето си.

Колкото до разплащателните процеси - аз лично ползвам Payoneer повече от 3 години и съм много доволен от разплащателния процесор. Вадиш си картата и реално с нея можеш да си теглиш парите, както да пазаруваш в Amazon, eBay и много други, онлайн магазини.

Продължаваме напред с промяна » Post #19

Thu Jul 13, 2017 15:10 in Bulgarian

На първо място искам да изкажа благодарността си към didkocska и Alcion, които в така създалата се ситуация продължават да помагат. Потребители, които имат опит и го споделят.
Благодаря Ви!

ClixSense е популярен не заради PayPal, a защото е ClixSense!
Всеки може да види от кога ми е регистрацията в сайта и когато се присъединих към програмата нямаше PayPal. Тук ще оставя всеки да си направи равносметката.

И аз като всеки потребител си имам личен живот и работа, поради която нямам време да престоявам в ClixSense така, както преди няколко години, което от своя страна ме ограничава в изпълнението на задачи и оферти.
Поради тази причина основно работя с реферали. Рефералите тук, за разлика от всяка друга програма, включително и Neobux, са реални хора.
Гледайки редовно статистиката на рефералите си трябва да ви споделя, че хората са основно привлечени от задачите, след това офертите и едва след тях идват рекламите, които са най-ниско платеното звено в програмата. Без да преувеличавам, ще споделя че премахването на рекламите няма да повлия на 70% от потребителите.
Тук определено някои ще кажат "Ние нямаме задачи" или "В Neobux задачите са по-добре платени".
Нали знаете, че монетата има две страни? Така са и задачите в Neobux и ClixSense. В Нео може да са по-добре платени, но чакаш доста време за да си получиш парите, докато в ClixSense всичко отива веднага в акаунта. Танту-за тунто, както обичаме да казваме.

"Ние нямаме задачи" - в началото никой няма задачи. Тук вече е въпрос на постоянство и полагане на малко усилие за да прескочиш бариерата на "жълтите стотинки". Погледнете класациите и ще забележите, че редовно има Българи там.

В крайна сметка всичко е до личен избор, но ще ви кажа, че ClixSense ще продължи да съществува и развива с или без PayPal. Рекламите или по скоро PTC моделът е обречен. Затова се налага на водещите там програми да правят промени. Въпросът е дали ние сме склонни да направим необходимата промяна или ще направим най-лесното - ще развеем бял флаг?!?!?!

Независимо от решението - желая на всеки успех!

Продължаваме напред с промяна » Post #10

Sun Jul 09, 2017 16:19 in Bulgarian

@didkocska Аз не виждам защо някой трябва да се отказва. Промяната е съвсем очаквана на фона на това, че освен Необукс и Кликсенс (може да има и други изключения), РТС индустрията си е пълен СКАМ.
Аз имам що годе добра реферална система и при бърз оглед виждам, че новото увеличение на комисионните, ще изкарвам същите, та дори и по-добри пари от колкото ъпгрейдите от 2 до 8 ниво.

От друга страна ClixSense ще се насочат изцяло към Оферти и Задачи. Скоро ще има и нови начини за печалба, така че относно рефералите - ще остават активни потребители, които ще првят повче от 4-5 цента на ден.
Така че отстъплението, които нкои виждат в това действие на ClixSense, си е чиста засилка ;)

Продължаваме напред с промяна » Post #6

Thu Jul 06, 2017 15:42 in Bulgarian

@kristian512 Промените наистина ще бъдат направени на 17 Юли, защото 15 се пада почивен ден.
Колкото до 20% - то ще останат така на първо време, но в последствие могат да бъдат променени.

Продължаваме напред с промяна » Post #4

Wed Jul 05, 2017 14:02 in Bulgarian

@krusev Хората често имат и други дейности, които не са свързани с ClixSense.
Точно по тази причина не можах да пусна превод на темата по-рано. Предполагам има и други като мен, които са на почивка, командировка или просто са нямали време да прочетат информацията.
Все пак има доста време, докато станат тези промени - датата е 15 Юли и темата не е никак "След дъжд - качулка!!!" - Все още не е заваляло, така че всеки може да си приготви чадър ;)

Продължаваме напред с промяна » Post #1

Wed Jul 05, 2017 07:21 in Bulgarian

В превод от Moving forward with change - 01 Юли 2017г

Уважаеми потребители,
Преди повече от 10 години започнахме основно, като РТС програма. С времето бизнес моделът на ClixSense се промени и с добавянето на Crowdflower задачи, оферти и проучвания нашият бизнес модел вече е различен. Ние не сме само РТС програма, като ClixSense се превърна в една от най-ефективните, обслужващи мрежи в света.

И докато задачите, оферите и проучванията значително се развиха, то РТС частта от програмата е в застой и отбелязва изоставане, особено след като изгубихме PayPal през Февруари.

Да бъдем в РТС индустрията си има своите положителни и отрицателни черти. Положителната част е, че имаме възможността да ви предоставим да печелите малко парички, а на рекламодателите можем да предоставим голямо количество трафик за техните уебсайтове на достъпна цена. Отрицателната страна е малко по-екстремна. Това ни коства загубата на PayPal акаунта (или поне така ни казаха), поставя ни във високо-рискова категория всеки път когато кандидатстваме за търговска, банкова сметка или разплащателен процесор. Това дава на фирмите отрицателно мнение за нашият бизнес, тъй като РТС индустрията е пълна с лъжливи програми. С това имам предвид, че компаниите, с които искаме да си партнираме ни отказват поради обвързаността ни с РТС. На последно място, като гледна точка за приходи - това не е печелившо.

С всички тези отрицателни страни, които пречат да се видят положителните, и след 10 години в РТС индустрията, ние решихме да продължим нашето развитие без РТС частта. Считано от 15 Юли 2017г РТС рекламите ще бъдат премахнати от ClixSense. Заедно с РТС рекламите решихме да премахнем ClixGrid и Premium ъпгрейдите, включително комисионните от 8-те нива на реферална програма. Към днешна дата 01 Юли, спираме да предлагаме ъпгрейди, продажба на РТС реклама и ClixGrid. Тези от вас, които все още имат закупени, рекламни кредити ще могат да ги използват до 15 Юли включително. Всички потребители, които са закупили ъпгрейд през последните 24 часа ще бъдат рефунднати още днес. Спряхме продажбите, така че всики ClixGrid реклами да могат да изтекат.

С премахването на упгрейдите ние няма да имаме повече два вида потребители. Вместо това всички потребители ще имат еднакви условия и опции, включително и тегленето на парични средства. Решихме да увеличим минималната сума на теглене за всички потребители на $10.00. Това все още е много разумно и по-ниско изискване от много други компании в този бранш.

И така, какво означава всичко това?
Всъщност означава много. Всички потребители, които са закупили ъпгрейди през последната година ще получат пропорционален рефунд за всяка една оставаща част от този ъпгрейд. Този рефунд ще бъде направен към вашия ClixSense баланс на 15 Юли или непосредствено след тази дата. Сумата ще се определя на базата от 4.5 (четири и половина) цента на ден за оставащият ваш ъпгрейд от Premium акаунта ви. Този рефунд включва и спонсорите, които са закупили ъпгрейд на техен реферал.

Знаем, че премахването на ъпгрейдите и 8-те нива на реферална мрежа, ще има негативно отражение върху някои потребители с по-добре развити рефарални мрежи. За да компенсира тази загуба към момента ClixSense ще изплаща невероятните 20% комисионна за всички изпълнения на директните ви реферали. Ще предлагаме само едно ниво на реферална програма и комисионните ще са еднакви за всички потребители, защото няма да имаме повече двата различни вида акаунти. Тази промяна прави всички потребители равнопоставени и всички ще имат еднакъв потенциал за печалба. Това означава, че ако сте стандартен потребител към момента (без ъпгрейд) тази промяна ще ви даде 200% повишаване на рефералната комисионна (от 5% на 20%). За ъпгрейдваните потребители това е 100% увеличение на рефералните комисионни от момента (от 10% на 20%).

*Искаме да имате предвид, че комисионната от 20% най-вероятно ще бъде променена на по-късен етап. Ще запазим тези 20% за известно време и после ще направим равносметка, като след това съответно ще променим цифрата ако трябва. Ако решим да намалим комисионната, тя няма да бъде по-ниска от 15%, като и тогава ще е по-висока от тази, която Premium потребителите получават към момента.

Тази по-висока комисионна ще ви дава реално по-висока печалба от тази, която ви даваше 8-те нива на реферална система. Причината за това ще е, че повече потребители ще изпълняват проучвания, задачи и оферти от тези, които биха си поръчали ъпгрейди. В някои от случаите тази промяна ще повиши драстично печалбата на някой потребител.

Check List бонусът ще има потенциал да даде 10% бонус за всички потребители и изискването да се гледат PTC реклами и ClixGrid ще отпадне.

Дневен Checklist Bonus - 7.0%
Activity Extra Bonus - 2.0%
ClixAddon Extra Bonus - 1.0%
Maximum Possible Bonus 10.0%

Имаме предвид, че всичко това може да ви изненада тотално, но това е промяна, която трябва да бъде направена. ClixSense ще продължи да бъде най-доброто от това, което може да бъде и ще продължи да се развива с вашата подкрепа. Ние винаги мислим за нови начини по които да можете да печелите и няма да спрем да подобряваме нашите услуги.

Заедно с всички тези промени ще ви бъде предоставен и напълно нов облик на ClixSense. Нов изглед на уебсайта с хубав дизайн (удобен за мобилни устройства), който ще е удоволствие за очите и ще се работи лесно с него.

На кратко:
- РТС рекламите ще бъдат премахнати
- ClixGrid ще бъде премахнат
- Premium ъпгрейда и 8-те нива реферална структура ще бъде премахната
- Минимално плащане за всики потребители от $10.00
- Афилетни комисионни от 20% за всички потребители
- Checklist bonus ще изплаща максимум 10% за всички потребители изпълнили условията

Ние ценим вашия бизнес и всякакви коментари, въпроси и идеи са добре дошли.

Благодарим Ви
The ClixSense Team

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #76

Tue Jun 27, 2017 15:50 in Bulgarian

@sdushkova във форума се мъчим да си помагаме един на друг и затова не е добре да се нападаме.
Това, което ви искат Skrill е нормално и се изисква от всеки един процесор, включително и PayPal.
Виждам, че с документите всичко е наред и притеснението ви идва от частта, ксаеща копие от извлечението по сметка (Bank Statement). Никъде не се изисква да пращате копие на кредитната/дебитната карта.
Ще се опитам да дам буквален превод на написаното в конкретната част:

"...In addition, in
order to verify your credit/debit card manually, please submit a
statement issued within the past 90 days displaying your name and the
following details of your payment to Skrill: - Transaction date and
time - Transaction amount - Description of the transaction as
displayed by your bank The above described document should be sent
to cardvalidation@skrill.com. Please be advised that you must block
out the middle 6 digits of your credit/debit card number (e.g.,
123456******0000), in case that a full card number is displayed on
your credit card statement before you submit your statement to
cardvalidation@skrill.com."

"В допълнение, за да потвърдим вашата кредитна/дебитна карта ръчно, ще ви помолим да ни изпратите банково извлечение издадено през последните 90 дни, което да показва вашето име и следната информация за плащанията към Skrill: - Дата и час на транзакцията - Сума на транзакцията - Описание на транзакцията, както е показано от вашата банка. Посоченият по-горе документ трябва да се изпрати до cardvalidation@skrill.com. Молим ви да скриете средните 6 цифри на вашата кредитна/дебитна карта (например 123456******0000) в случай, че на извлечението е показан пълният номер на карта. Това трябва да стане преди да изпратите банковото извлечение до cardvalidation@skrill.com.

Не виждам нищо нередно в изпратеното ви писмо. Всеки от нас е правил такава верификация към процесорите, с които работи.
Все пак сигурността е приоритет и с тези процедури се цели да не може някой, който намери/открадне ваша дебитна карта, да я добавя в онлайн процесорите за разплащане.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #72

Sun Jun 25, 2017 17:39 in Bulgarian

@sdushkova Не съм чувал до сега легитимен процесор да изисква копие на дебитната/кредитна карта, особено от обратната страна.
Има две верификации, които се изискват дори и от PayPal:
1. Доказване на самоличност - това става, като се изпрати копие от документ за самоличност
2. Доказателство за местоживеене - това става с изпращане на получена на адреса сметка за вода, електричество, гас и т.н

И двамата потребители по-горе споменаха, че тук се споделя мнение и всеки сам избира къде и как да се регистрира.
Предполагам няма човек, който да е доволен от премахването на PayPal, но това не е наше решение, а на ClixSense администрацията. Наше решение е дали да продължим да работим с програмата или просто да я оставим.

Аз лично ползвам Payoneer и таксите са по-ниски от тези на PayPal.
Факт е, че с премахването на PayPal има отлив, както на потребители, така и на спонсори.

Новини 2017г » Post #2

Sat Apr 29, 2017 13:09 in Bulgarian

Актуализация - 29/04/2017г

В превод от Update

Уважаеми потребители,
Бих желал да споделя няколко актуализации (ъпдейти), по които работехме през последните дни. Първо искам да споделя, че добавихме нови игри в сайата. Тези игри са за удоволствие и не се заплащат.

Актуализация на държавите - Добавихме Виетнам към нашият уебсайт. Това е отлична възможност да започнете да рекламирате програмата за нови потребители от тази държава, тъй като я добавихме едва днес.

Payza - Извинявам се за продължителното забавяне. Новата банкова сметка, която добавихме за да правим разплащания, бе задържана за 10 дни, тъй като изпратихме голяма сума за захранването и. Беше ни казано, че средствата по тази сметка ще бъдат отпуснати до края на тази седмица, така че всички чакащи (pending) разплащания към Payza ще бъдат осъществени много скоро. Искам да ви благодаря за разбирането през всичкото това време.

Jim

Всичко за ClixGrid » Post #1127

Sat Apr 29, 2017 12:51 in Bulgarian

detelinav wrote: detelinav
2017-04-29 00:07:36
$1.00
detelinav wrote: ONGRATULATIONS!
You have won 5 extra chances!
You have 24 chances left for today
detelinav wrote: CONGRATULATIONS!
You have won 5 extra chances!
You have 20 chances left for today

Три печалби от грида в рамките на един ден си е впечатляващо.
Поздравления и успехи за в бъдеще ;)

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #18

Thu Mar 02, 2017 14:21 in Bulgarian

@NOK-S Благодаря за линковете. Клипчетата са направени много изчерпателно и съм сигурен, че ще помогнат на много хора.

Аз съм също много доволен от Payoneer и ги използвам от близо 3 години. Това, че ClixSense ги добавя като разплащателен процесор е супер. Например с PayPal не мога да плащам директно в някои онлайн магазини, като Amazon например, но с Payoneer картата няма такива проблеми.
Таксата към Payoneer е по-малка от тази към PayPal.

Свикнали сме да работим с PayPal и затова този процесор ни се вижда по-изгоден, но на практика Payoneer е със същата тежест, а в някои случаи и по-добре.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Feb 26, 2024 06:25:14 PST