Nem tudok task-ot csinálni...! Mikor megnyitom, megjelenik a CrowdFlower logója, alatta két gomb, hogy hány feladat van és hány potenciális feladat, de bármelyikre kattintok, nem történik semmi... és azt sem ajánlja fel, hogy jelentkezzek be a CF-be... Nem tudjátok esetleg, hogy mi a megoldás? Válaszotokat előre is köszönöm!
szinuhe wrote:"dtimea"
![]()
Már megvan az összes szint /jelvény/![]()
Nem győzök válogatni![]()
Felpróbáltam egy 44 centest is, de az qva nehéz, nagyon kell az angolt tudni hozzá, így gyorsan ki is szálltam, nehogy lerontsa az átlagomat.
szinuhe wrote:dtimea !
Köszönöm a tippet, mindenképpen kipróbálom majd. Én egy másik borost találtam, ahol csak be kellett keretezni a cimkét az egérrel, de csak keveset adott belőle![]()
Lett egy másik fénykép bírálós is, na, az még durvább mint a művész fotós!
Borzasztó, hogy miket nem találnak nudista, vagy szexuális jellegű fotónak !
Elképesztő ez az álszemérem.
szinuhe wrote:Elfogadtam a nézőpontjukat, nem vitatkoztam, így nagyon sokat meg tudtam csinálni, és voltam 100%-os is!
Erre lássanak csodát, megnyílt előttem az egyes és kettes karikával jelölt taskok garmadája![]()
Két nap alatt összejött így 5 dolcsi ! Meg lennék elégedve, ha tudnám tartani ezt az iramot![]()
A baj csak az, hogy nemigen tudok angolulPróbálkoztam egy napszemüveges taskkal, de nem ment, mert nemigen tudom melyikre mi a megfelelő angol szakszó a méretet még csak igen, de a többi nem ment.
Van egy e boock letöltési link keresős is, ott meg gyorsan lestem 75%-ra, abba is hagytam, mert ezek szerint ezt sem helyesen értelmeztem.
Légyszi mondjatok olyat, amit gyenge angol tudással is meg lehet csinálni ?