Please wait...
HomeForumPosts by dtimea

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dtimea

Kerdesek. stb. » Post #433

Wed Nov 26, 2014 17:40 in Hungarian

Nem tudom, hogy mi lehetett, de végre beengedett :) !

Kerdesek. stb. » Post #432

Wed Nov 26, 2014 17:34 in Hungarian

Sziasztok!
Nem tudok task-ot csinálni...! Mikor megnyitom, megjelenik a CrowdFlower logója, alatta két gomb, hogy hány feladat van és hány potenciális feladat, de bármelyikre kattintok, nem történik semmi... és azt sem ajánlja fel, hogy jelentkezzek be a CF-be... Nem tudjátok esetleg, hogy mi a megoldás? Válaszotokat előre is köszönöm!

TAsk » Post #442

Mon Sep 08, 2014 17:15 in Hungarian

Természetesen, magyar idő szerint hajnal 3 és fél 4 között! Sok sikert!

TAsk » Post #440

Mon Sep 08, 2014 00:44 in Hungarian

Papi65 wrote: Helló!

Létezik még a magyar (Casinós) task, és hány órakor lehet elérni?

:oops:

Üdv mindenkinek!

Szia!
Igen, még mindig megvan a casinós task, hajnal 3 és fél 4 között szokott jönni általában. Nem tudom, mikor csináltad utoljára, kicsit változott, még egyszerűbb lett, mint volt!
Szia!

TAsk » Post #368

Tue Jul 01, 2014 04:20 in Hungarian

szinuhe wrote: "dtimea"
:)
Már megvan az összes szint /jelvény/ :)
Nem győzök válogatni :)
Felpróbáltam egy 44 centest is, de az qva nehéz, nagyon kell az angolt tudni hozzá, így gyorsan ki is szálltam, nehogy lerontsa az átlagomat. :)

Gratula!
A 3 jelvényem nekem is megvan, de most csak olyan feladatokat találok, amihez kéne tudni angolul... :(
A borosból sikerült csinálnod?
További sok sikert, és jó pénzgyűjtögetést!

TAsk » Post #366

Mon Jun 30, 2014 15:08 in Hungarian

szinuhe wrote: dtimea !

Köszönöm a tippet, mindenképpen kipróbálom majd. Én egy másik borost találtam, ahol csak be kellett keretezni a cimkét az egérrel, de csak keveset adott belőle :D
Lett egy másik fénykép bírálós is, na, az még durvább mint a művész fotós!
Borzasztó, hogy miket nem találnak nudista, vagy szexuális jellegű fotónak !
Elképesztő ez az álszemérem.

Igen, én is csináltam azokat is. Bár nem fizet túl sokat, de valljuk be nem is kell érte sok mindent csinálnunk! Ezek a boros "cuccok" általában könnyűek és elég sok szokott lenni belőlük. Amire nekem most hibaüzenetet ír, abból csináltam kb. 260-370-et, de úgy, hogy időnként frissíti az oldalt, tehát volt, hogy már azt írta, hogy már csak 24 feladat van, aztán ki is írta, hogy ez a task már majdnem kész, keressek másikat, és kb. 10 perc múlva már megint volt kb 90 db, akkor megint csináltam egy párat, míg lenem állított, s ez így ment egészen a végéig... Szóval szerintem érdemes próbálgatni, hogy folytathatod-e még, bár az is lehet, hogy én nálam pont ezért írja ki ezt az átirányítós hibaüzenetet....
Szia!

TAsk » Post #363

Sun Jun 29, 2014 22:13 in Hungarian

szinuhe wrote: Elfogadtam a nézőpontjukat, nem vitatkoztam, így nagyon sokat meg tudtam csinálni, és voltam 100%-os is!
Erre lássanak csodát, megnyílt előttem az egyes és kettes karikával jelölt taskok garmadája :)
Két nap alatt összejött így 5 dolcsi ! Meg lennék elégedve, ha tudnám tartani ezt az iramot :)
A baj csak az, hogy nemigen tudok angolul :( Próbálkoztam egy napszemüveges taskkal, de nem ment, mert nemigen tudom melyikre mi a megfelelő angol szakszó a méretet még csak igen, de a többi nem ment.
Van egy e boock letöltési link keresős is, ott meg gyorsan lestem 75%-ra, abba is hagytam, mert ezek szerint ezt sem helyesen értelmeztem.
Légyszi mondjatok olyat, amit gyenge angol tudással is meg lehet csinálni ?

Szia!
Neked ajánlanám ezt a task-ot:

Ignoring the year, compare wine label images to see if they are the same

Két boroscímkéről kell eldönteni, hogy egyezőek-e! Az évjárat nem számít, csak a bor neve, fajtája. Nagyon sok feladatot csináltam már ebből, egyszerű, gyors, bár csak 1 centet fizet, de tényleg pillanatok alatt kész, csak 4 kép van. Sajnos viszont nekem ez a task most hibát ír ki, de valószínűleg azért, mert tényleg sokat csináltam már belőle, mert a többi task működik, csak én sem vagyok jó angolból....

Remélem, hogy tudtam segíteni! Szia!

TAsk » Post #362

Sun Jun 29, 2014 22:05 in Hungarian

Sziasztok!

Tegnap volt egy kis leállás a task-oknál... Azóta van egy task, ahol ezt írja ki, találkoztatok már ilyennel, esetleg tudtok valami megoldást?
Válaszotokat köszönöm!

Magyarok kifizetései! » Post #411

Tue Apr 29, 2014 11:29 in Hungarian

Legújabb kifizetésem!

Thanks Clixsense!

Offers tapasztalatok, egyenlegek, segitsegek » Post #117

Sun Apr 27, 2014 14:23 in Hungarian

Sziasztok!
Már elég régen regeltem ide, de nem nagyon foglalkoztam vele.... sajnos! De amit tegnap sikerült összehoznom a task-okkal (mert sajnos ref-jeim nincsenek - remélem, hogy előbb-utóbb lesznek, de csak most kezdtem hirdetni)... az igazán jó eredmény: egyetlen nap alatt 20 $ a bónusszal együtt! Ezek után gyakran nézegetem majd a feladatokat! Meg kell jegyeznem, nem beszélek túl jól angolul, de ez nagyon könnyű volt! :P

CLIXGRID NYEREMENYEK » Post #18

Sun Jun 24, 2012 12:24 in Hungarian

Mindenkinek gartulálok, akinek sikerült nyernie, további sok sikert! Sajnos, nekem még eddig nem sikerült, de nem adom fel, egyszer csak rám is mosolyog a szerencse!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 11:53:17 PST