sizika66 wrote:Hvala! To ce ici zajedno sa ostalim informacijama. Nadam se da ce pomoci jer ce sve biti na jednom mestu ili u 2-3 teme na pocetku foruma.
Pa to,da ne jurimo kad je frka

Demas94 wrote:Rainforest taskove,nazalost ne mogu da rade svi.Pre par meseci su mogli da se rade ovde a onda su ih ukinuli na ovom kanalu.Za sada ne mogu da ih rade ljudi koji nisu uradili bar jedan test Rainforesta.Kada ih ponovo puste za rad za nove clanove,dobices sva uputstva i instrukcije ovde na formumu. PozdravKakvi su to taskovi? Kad se oni pojavljuju? Jel negdje posebno se klika da se dodje do njih ili? "Rainforest?
incomehomejob wrote:mickeygrb wrote:Ja sam postavio dobitak od 2.5$ odmah ali je moderatorima trebalo malo duže da odobre post, valjda neradni dan
Inače to mi je bio prvi post na forumu
Pozdrav svima!
Ovo ti je tek drugi post, a vec "ne mozes da odolis" da n iznosis 'zamerke'. Nisi mogao da naletis na solidarniji forum pun ljudi koji hoce da pomognu, bez ikakve koristi za sebe i iskreno tvoj post odudara od atmosfere ovde.
Post ti je vec bio postavljen, pre drugih komentara o ralozima i pitanjima vezanim za postovanje dobitaka na Clixgrid-u. Ne znaci da svi mi ne pisemo off-topic stvari s vremena na vreme, ali ipak postoji nesto sto se zove 'staz' i post koji je tek drugi po redu, a vec 'objasnjava' kako forum treba da funcionise odudara.
Ovo je vrlo specifican forum, nije drustvena mreza.
Tvoj post, bespotrebno postavljen, se generalno ne odobrava, ili se odobri i onda se posalje upozorenje/warning za "flooding", jer to sto si napisao nije korisna ni informacija ni misljenje. Zato i postoji odobravanje za pocetnike da nauce osnovne stvari. Tako ovaj forum funcionise. Ovo je radna platforma, nije FB. Molim te da procitas jos jednom i svoj post i moje objasnjenje i videces da ovo nije nista licno, samo tako ne 'funcionisemo' ni mi ovde , ni forum generalno.
Forum Rules | ClixSense Forum
Imamo temu za 'neobavezne stvari', pogledaj je, mozda ti se dopadne.
Kafana | ClixSense Forum
incomehomejob wrote:Ja danas nista pipnula nisam, poslusala sam savet sizika66 i 'sklonila' se od mrcvarenja kompa sa vinima. Drzim se RF hitova samo danas da vidim kako ide samo to.
Koje si radila taskove da si dobila samo quiz?
sizika66 wrote:Ja sam primetila da postoji neki vakum izmedju 12 i 14h 16 i 18h. Evo meni se vrti Ooops vec skoro 2 sata i nista. Stavis ga na refresh pa kad se upeca kao i sa ostalim zadacima.
![]()
Dosta je aktivan ujutro od 7 pa zakljucno sa 9h, pa otvara po nesto izmedju 9:30 i 11h. Uvece naravno pa sve do iza 2ujutro.
ipsilon0607 wrote:Lutak wrote:ipsilon0607 wrote:tamara86 wrote:inače meni je jučer bio super onaj task za prijevod sa španjolskog na engleski,ali naravno čim sam prošla quiz test više dalje nisam mogla unatoč refreshu,i naravno nije mi plaćen $0.08.
Al ajd bar se računa u statistiku
..jutro tamara
na tom tasku sam imao 2 greške i to kad sam "nabo" bez veze jer slika nije odgovarala ničemu pnuđenom..
da li se mora nešto odabrati ili se može preskočiti dalje, jer kažem, ni jedan odgovor ne bi odgovarao slici..
nadam se da si me razumjela
hvala na mogućem odgovoru
Pozdrav
Moras popuniti svako polje tj.odgovoriti na svako pitanje pa makar i nemalo nikakvog smisla iz prostog razloga sto te (ako preskocis pitanje) sam kompjuter ili sajt vrati na to isto pitanje.Otvori ti se crveni prozor i upozorava te da nisi popunio polje...
Nisam Tamara ali se nadam da sam pomogla![]()
Pozdrav
hvala lutak
vidim da si shvatila o čemu pričam, bravo![]()
ali kako onda dati pravi odgovor kad ne vidiš poveznicu? jedino onako nasumice ubost pa šta bude
vidiš da sam novi...prva su mi iskustva sa taskovima (ima ih na kapaljku) tako da fali iskustva, a onda u, primjerice ovom tasku, postoji neka caka kako zaključiti šta je ispravan odgovor...(5 min sam buljio u sliku i ništa se ne poklapa...biće do mene..)
haha nisi Tamara, ali kao da jesi...hvala još jednom
ipsilon0607 wrote:tamara86 wrote:inače meni je jučer bio super onaj task za prijevod sa španjolskog na engleski,ali naravno čim sam prošla quiz test više dalje nisam mogla unatoč refreshu,i naravno nije mi plaćen $0.08.
Al ajd bar se računa u statistiku
..jutro tamara
na tom tasku sam imao 2 greške i to kad sam "nabo" bez veze jer slika nije odgovarala ničemu pnuđenom..
da li se mora nešto odabrati ili se može preskočiti dalje, jer kažem, ni jedan odgovor ne bi odgovarao slici..
nadam se da si me razumjela
hvala na mogućem odgovoru
KAleksandra wrote:Lutak wrote:Do pre par meseci su u offerima bili video klipovi koje odgledas i dobijes novac odmah...
hvala ti, ja i ne ulazim vise u to polje a mozda bi trebalo malo da pogledam. Veliki pozdrav za tebe, javi ako nadjes nesto zanimljivo