Please wait...
HomeForumPosts by majapile2000

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by majapile2000

Verifikacija racuna i isplata novca preko Payze » Post #12

Sun Oct 27, 2013 17:54 in Ex-Yugoslavia

rakijaman wrote:
zoranbastovanov wrote: Molim vas da mi neko kaze kakva se to izjava pise u banci kad se podize novac preko Payze?
Kako ta izjava treba da glasi?

Jel te to oni u banci pitaju? Kazi im da glabaju ....... nije to njiovo da znaju koji q

:lol: idi bre rakijaman stomak me zabole od smeha :lol:

ja sam dobila papir A4 formata sa pitanjem kako sam zaradila novac,to mozes i da lupis nesto,niko ne proverava i drugo pitanje je bilo da li ces imati jos neku uplatu...to je sve...a da,to popunjavanje tog formulara od dva cela pitanja nisu mi naplacena (Banka Intesa)

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #210

Sun Oct 27, 2013 17:42 in Ex-Yugoslavia

rakijaman wrote:

Ooooo masalaaaa :clap: :lol:

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #189

Wed Sep 04, 2013 11:57 in Ex-Yugoslavia

Jel stigao nekome cek?

Pitanja i saveti » Post #611

Thu Jul 04, 2013 16:07 in Ex-Yugoslavia

Ukoliko odem u inostranstvo i hocu da se ulogujem na sajt,da li cu imati problema zbog logovanja ili ce sve biti kao i do sad kada sam se logovala iz zemlje iz koje sam se i registrovala? (tipa,da necu moci pristupiti sajtu,raditi taskove i sl)
negde procitah da su vec imali takav problem...pa ako neko moze i zna da napise odgovor...hvala :)

Nadam se da sam bila jasna...i da ste razumeli moje pitanje...

pozz

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #172

Tue Jul 02, 2013 02:03 in Ex-Yugoslavia

luditokmak wrote: Nakon 6 mjeseci naklikala 100 $. Teškom mukom. :roll:

luditokmak $100.93

To je nesto bas sporo kod tebe :o

Od 11 juna do sad nepunih 40$ zaradila...

Slikaj cek kad ti stigne i postavi ga na forum ;)

Pitanja i saveti » Post #600

Fri Jun 28, 2013 15:16 in Ex-Yugoslavia

Jel neko do sad potrazivo novac preko ceka?

Pitanja i saveti » Post #597

Wed Jun 26, 2013 18:07 in Ex-Yugoslavia

Vidim vecina vas koji ste aktivni na forumu nije trenutno online,sada je 3 sata posle ponoci i taskova ima mali milion,zaista laganih....dok recimo preko dana gotovo i da ih nema :(

Prosto sam htela ovo da podelim sa vama,mozda ce nekome znaciti... :)

Mozda nekome treca smena odgovara :D

Pitanja i saveti » Post #596

Tue Jun 25, 2013 10:31 in Ex-Yugoslavia

rakijaman wrote: Majo pile moje xD necemo se mi leba od ovoga najesti ne brini, ako bi dnevno coek ziveo od kriske leba a ovo mu bio poso taj bi brzo ispustio dusu i gladan i zedan

Dobro bre "pijani covece" (tako mi translator preveo tvoh nick) :lol: ne crni toliko!
Kad se skupi,koliko god da se skupi,dobro ce doci kad tad...a i potrosice se :D

Nego salu na stranu,moja najiskrenija preporuka "jabite" je da se bacis na skupljanje referala..
Treba malo vremena da se covek usemi...ja to najbolje znam.

Negooooo,ja jedva danas "na'vatah" ovih 10 taskova (minimalnih) da bi dobila daily bonus...nije neka para,zapravo nije nikakva ali sam tvrdoglava :D

A i preslo mi u naviku verovali ili ne,bas sam se "navukla" na sajt,jutarnju kafu ne mogu da zamislim bez ClixGrida :lol:

* rakijaman...aj pa tako...ziveli ;) :lol:

Pitanja i saveti » Post #594

Tue Jun 25, 2013 08:22 in Ex-Yugoslavia

WeeCash wrote: Da bi zaradio sa taskova samo prati uputstva koja su ti dana na pocetku svakog. Ako ne znas jezik probaj prevesti sa nekim online prevodiocom.

Nema sanse da stigne da prevede i odradi...od onoliko japanskih taskova samo sam jedan odradila :?
Mora da poznaje jezik,da ga bar zna toliko da donekle nasluti sta traze...ja koja ne znam japanski ni rec,mnogo deluje komplikovano sa prevodiocem...to je bar moje iskustvo

Iscimas se do besvesti,glava te zaboli (kao mene)...i definitivno nije vredno tih para...al on covek neka proba...

p.s
A da...ni italijanski mi nista bolje ne ide :D

Pitanja i saveti » Post #592

Tue Jun 25, 2013 03:45 in Ex-Yugoslavia

jabite wrote:
WeeCash wrote: Probaj sa taskovima. Takodje ti preporucujem da probas dovesti ljude preko svog linka.

Eh probao bi ja s taskovima al se u to niš ne kužim(probaj mi malo objasnit)

Prvo i osnovno moras da znas engleski,italijanski ili japanski jezik da bi resavao taskove...u suprotnom dzaba objasnjavanje :(

Tasks » Post #269

Thu Jun 20, 2013 10:09 in Ex-Yugoslavia

Ljudi sta se desava ovo sa cenom taskova? Krece se od 5$ pa do 30$ po tasku :shock:
Jel da da je ovo neka greska...jel da? Jel da? Jel da?? :shock:

p.s
ja naravno nijedan ne mogu da otvorim... :evil:

Pitanja i saveti » Post #580

Thu Jun 20, 2013 00:36 in Ex-Yugoslavia

rakijaman wrote: E to ce da docekamo o limburgdanu...... nego jel mogu ja na neciji drugi paypal account da prebacim pare tamo u neku zemlju gde to moze?
Mislim kad sakupim jenu tauzenku xD

Ti dok sakupis...i ovde ce proraditi paypal :lol:

:oops:

Tasks » Post #267

Tue Jun 18, 2013 06:10 in Ex-Yugoslavia

Jel neko uspeo do sad da uzme "Weekly Contest"? Bar onih 2$ nedeljno?

Meni nesto tesko ide...Evo 15h je a ja jos nijedan task nisam odradila jer nemam ponuda :roll:

A ispred meneeee...pa bar duplo odradjeni taskovi (a ima i troduplo,cetvoroduplo)...maxom kanadjani :(

Pitanja i saveti » Post #577

Tue Jun 18, 2013 06:03 in Ex-Yugoslavia

Aha...pa koja je onda fora? Mislim kako "dignete" novac sa sajta ako mene savetuju pojedini da se za cek dugo ceka?

Zaista ne mislim nista lose kad rekoh ovo "savetuju" jer vidim i ja koliko treba vremena da bi se sakupilo 100$

A kako kapiram,jedino cekom se dolazi do kesa,kad kazem kesa onda bukvalno to i milsim,jer ja ne zelim da kupujem nista sa neta...(primer sam dala) ili da placam nesto online...

Ako neko ima neku ideju,savet,iskustvo bilo bi lepo da podeli sa ostalima...

Ili da "kljucam" pa dok ne iskljucam tih 100$ za cek :)

Pitanja i saveti » Post #575

Tue Jun 18, 2013 03:50 in Ex-Yugoslavia

Ok hvala na odgovoru...

Imam jos jedno pitanje (za sad) ciji odgovor verovatno i postoji na ovom forumu ali ne mogu da ga nadjem...

Da li moze novac sa Payza racuna da se prebaci na karticu?

Pitanja i saveti » Post #573

Tue Jun 18, 2013 03:01 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav Filipe.
Neces dobijati vise direktno od taskova, ali ces imati 12% daily checklist bonus ( koji je 5% za standard clanove ).[/quote]

Koliko se to isplati ako imas jednog ili nijednog aktivnog referala?

Pitanja i saveti » Post #570

Mon Jun 17, 2013 11:08 in Ex-Yugoslavia

majapile2000 wrote: Hvala nocko na odgovoru :thumbup:
Hvala i tebi Ferdinand011

Pitanja i saveti » Post #569

Mon Jun 17, 2013 11:07 in Ex-Yugoslavia

Hvala nocko na odgovoru :thumbup:

Pitanja i saveti » Post #564

Sat Jun 15, 2013 06:07 in Ex-Yugoslavia

Ne mogu raditi odredjeni task taj dan ili uopste?

Pitanja i saveti » Post #562

Sat Jun 15, 2013 03:17 in Ex-Yugoslavia

Evo sad primetih...ima neko odbrojavanje minuta?!

Sta to znaci? Kad se odbroje ti minuti moze se nastaviti sataskom?

To mi se i ranije desavalo sa pojedinim taskovima ali nisam obratila paznju sta se kasnije desavalo...
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 27, 2023 15:40:39 PST