Please wait...
HomeForumPosts by majapile2000

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by majapile2000

Kako napraviti nalog na Paytoo (Srbija) » Post #3

Fri Feb 14, 2014 03:32 in Ex-Yugoslavia

oFreeman wrote: Pokusao sam da napravim nalog na paytoo ali imam problem kad upisujem broj telefona. Pojavi se sledeci problem: Error
The cell phone number you've entered seems to be invalid.

Kako napraviti nalog, tj kako upisati broj telefona? Iz podrske su mi rekli da ce stvar biti resena za par dana. Rekao sam im da isprave i to sto pise Serbia and Montenegro, jer sada su to dve nezavisne zemlje. Mozda tad bude proradilo.

Mi iz Srbije ne mozemo da se registrujemo na paytoo,neko rece i razlog ali veruj - nisam se trudila da zapamtim i ne samo mi nego ni ljudi iz Makedonije (to je ono sto znam)...a drugo Srbija & Montenegro kao zemlja ne postoji,toliko o azuriranju sajta i prosto me cudi kako Vas nije strah da se registruje na takav sajt i da povlacite novac preko istog!?!? Razmislite malo...strpite se,uvecse i drugi transfer ovde na sajtu.

A u medjuvremenu,procesljajte strani forum (na engleskom) vezano za paytoo

Pozdrav! :)

Pitanja i saveti » Post #789

Wed Feb 12, 2014 02:44 in Ex-Yugoslavia

ljugrin wrote: Ok, hvala, vjerovatno su izbrisali racun mada to ne razumijem zasto brisati racun kad je program sasvim ok i placa, doduse nije puno ali je zato sigurno.Pozdrav svima !

Ma nece narod da radi za sitnu lovu i kad vide koliko se dobija odustaju,a prvo nalete na "View Ads" koji se na zalost najmanje placa i to je to...

Referala imas tri vrste :)
-oni koji rade
-oni koji rade s vremena na vreme i
-oni koji uopste ne rade...na zalost ovih poslednjih je najvise

Pitanja i saveti » Post #787

Tue Feb 11, 2014 10:58 in Ex-Yugoslavia

ljugrin wrote: Majapile2000 , hvala na odgovoru ali mi nije jasno kako su se meni izbrisali ili nestali neki referali koje sam imala ?

Izbrisali su svoj nalog ako ih ne vidis,nema drugog objasnjenja!

A vidis aktivne i neaktivne

Pozdrav!

Pitanja i saveti » Post #784

Mon Feb 10, 2014 13:43 in Ex-Yugoslavia

ljugrin wrote: Molim odgovor ako neko zna : sta se dogadja sa neaktivnim referalima ? Da li se njihovi racuni gase ili ako se probude da li su opet moji ili idu nekom drugom ?

Nista se ne desava,ostaju ti na spisku iako nisu aktivni pa ukoliko se aktiviraju opet - super za tebe... :thumbup:

Offers » Post #18

Thu Jan 30, 2014 02:05 in Ex-Yugoslavia

Svaki 5-ti offers placaju...ovo pocinje da iritira :thumbdown:

Prosto mi neprijatno vise da pisem "Izvin'te,niste mi platili..." :D

Tasks » Post #309

Mon Jan 27, 2014 16:32 in Ex-Yugoslavia

daisy79 wrote: Još uvek nisam rešila ovaj task, kada natišem u Bing ono što piše njoy.... kada stavim pretragu izađu dole ispod ti sajtovi kliknem onaj prvi? Ne pokaze mi odma video. Kako na ghromu da dodam bookmark? Ptobah ono sto su oni napisali ali ne ide mi nikako.

Taj task i ne moze da se radi na Chromu...na Mozili moze

Pitanja i saveti » Post #780

Mon Jan 27, 2014 09:51 in Ex-Yugoslavia

Evo ga odgovor...

Nema kvacice zbog starog sistema,oni su kasnije abdejtovali sve...

Sporazumesmo se na kraju sta pitam...a i nasmejase se slatko :oops: :D

Pitanja i saveti » Post #779

Mon Jan 27, 2014 09:45 in Ex-Yugoslavia

Ne,nije zaradila pre nego sto sam ja postala premium jer je pocela aktivno da se bavi tek posto sam ja isplacena od strane sajta...e sad,dobila sam odgovor i od njih ali isto nema logike...ne mogu da verujem da me niko ne razume o cemu pisem :?

Oni mi kazu da u vreme kad se registrovao taj clan (cim je aktivirao racun) dobijao se commission od 0,10 centi
I to je tacno...imala sam ja jos referala u to vreme koji su se registrovali i dobila sam commission,i STIKLIRANI SUUUUU ali za ovog nisam!!

I sad posto vidim da ja udaram u klin a Jim u plocu,onda sam se uhvatila zelene kvacice ko pijan za tarabu...e sad cekam da vidim sta ce sad da odgovori...iskreno,deluje mi kao da nije ni pogledao atacment koji sam prikacila i da je odgovorio tek onako,da ne lajem...a vrlo dobro znam o cemu pricam...

I onda sam na kraju rekla...Ok,ISPALCENA mi je kako kazete al zasto NIJE stiklirana????
Jer kako kaze Jim...to sistem sam odradjuje automatski...koja li je verovatnoca da je zakazao bas kod mene...sistem mislim :? :lol:

Pitanja i saveti » Post #777

Mon Jan 27, 2014 05:30 in Ex-Yugoslavia

Pa onda pre ce biti da referal nije zaradio...u sta iskreno sumnjam jer je velika razlika u brojevima tj.dolarima izmedju -koliko je zaradio za mene i koliko je zaradio za sebe...

A da je i zaradio po starim pravilima i ja dobila commission trebao bi da bude stikliran kao i onaj iznad,zar ne!? Al nije!
E to je mene bunilo i buni jos uvek!!

U svakom slucaju poslala sam tiket pa cim dobijem odgovor,objavicu ovde na forumu,cisto da ljudi budu upuceni..

Tebi hvala na odgovoru i jos lepsi pozdrav!! :)

Pitanja i saveti » Post #775

Sun Jan 26, 2014 18:12 in Ex-Yugoslavia

Bolje da sam te razumela :lol: jer si sada odvalio glupost da se smejem ko blesava :lol:
Znaci ovo si rekao meni sada u poverenju i nemoj vise nikome ;) :lol: :lol:

Pa bre ako je meni zaradila 5$ sta mislis kolko je zaradila sebi!?! Meni ide samo mali procenat njene zarade,al to valjda znas...

Ne radi ona za mene nego za sebe i naravno da je na njenom balansu vise novca jer je meni zaradila 5$ ...logika!! :lol: (na njenom balansu je oko 28$)

Al i dalje...nit je stiklirana,nit sam dobila commission :P

Al sam poslala tiket...i u stvari na tome i htedoh da ti zahvalim sto me potseti :lol: znaciiii,na pamet mi ne bi palo da im pisem...e to je ono sto ja stalno govorim,da su dve glave pametnije od jedne :lol:

Joj koja si ti legenda...al dobro,desava se i najboljima ;) :lol:

Pitanja i saveti » Post #773

Sat Jan 25, 2014 12:10 in Ex-Yugoslavia

Pa ni jedan... :?

Ja sam premium od juna....referal je premium od novembra (ja sam mu uzela premium) a kao sto se vidi iz prilozenog,referal je vec zaradio 5$

Ovaj referal je poceo da radi od kad je premium,nema veze sto je registrovan pre Isusa Hrista :lol: a s obzirom da nije bio aktivan...zaradjeni novci se ponistavaju..al ajde,kako god..da je zaradio jeste jer se vidi,al sto nije stikliran!?

P.S

Sad ispade da me vise brine sto nije stikliran a ne dal sam ja zaradila taj 1$ :lol: :lol:

Pitanja i saveti » Post #768

Fri Jan 24, 2014 06:33 in Ex-Yugoslavia

E ja imam jedno pitanje...

Kako sam negde procitala kad referal predje 5$ (ne njegove zarade,nego onaj procenat sto ide meni) ja bi trebala da dobijem 1$...valjda!?

Ali to se nije desilo,nit je stikliran kao ovaj referal iznad (vidi sliku) gde sam dobila taj bonus (kod ovog prvog sam dobila odmah nakon njegove registracije pre par godina ali se to pravilo vremenom promenilo)

Jel sam ja to dobro skapirala ili se opet nesto promenilo ili sam jela bunike!?

Isplata na Paypal » Post #8

Tue Dec 17, 2013 05:21 in Ex-Yugoslavia

Milospe93 wrote: Ja sam pokušao skoro da podignem novac na Paypal i nije htelo. Recite mi da li mora da bude verifikovan Paypal račun ili nešto drugo da bi moglo?

Procitaj sta je WeeCash napisao u drugom postu na ovoj strani...ljudi,ova tema bar nema puno postova da postavljate ista pitanja...samo treba neko procitati :)

Offers » Post #16

Sat Dec 07, 2013 17:52 in Ex-Yugoslavia

kibo95 wrote:
Quote:Sve je u redu :) pojedini offersi se cekaju na isplatu malo duze :)

nadam se da si upravu :D
a koliko bi to duze bilo?
:D

Moze da bude i do mesec dana...cini mi se da sam tako nekako procitala
A znas sta moze jos da bude...ukoliko radis jos neki ptc sajt i tamo ima isti offers i uradis ga i tamo,bice ti isplacen samo na jednom sajtu,to se recimo meni desilo sa taskovima

Pitanja i saveti » Post #743

Sat Dec 07, 2013 04:28 in Ex-Yugoslavia

Hval'te se usta sama :lol:

Offers » Post #14

Sat Dec 07, 2013 04:22 in Ex-Yugoslavia

kibo95 wrote: molim vas da mi neko odgovori sta sad nije uredu sa offers-ima

evo sad sam uradio 3 ponude i nisu mi dodali novac na racun ( a do sad su to uvijek radili)

Sve je u redu :) pojedini offersi se cekaju na isplatu malo duze :)

Offers » Post #11

Thu Dec 05, 2013 02:24 in Ex-Yugoslavia

michese wrote: Možeš li smaci tu reklamu, imaš X u desnom uglu. To je da zatvoriš taj skocni prozor, osim ako je nešto drugo problem. Ali ja vidim X u desnom vrhu.

Ima krstic ali se zatvori ceo prozor...nema krstic kako bi samo reklamu uklonila..

Offers » Post #8

Tue Dec 03, 2013 05:00 in Ex-Yugoslavia

Joj imam problem sa offersom...Token Ads

Pojavi se meni lepo 4-5 videa (u zavisnosti koliko ih tad ima)

A onda kad kliknem na video,pojavi mi se reklama preko celog videa i ne mogu da pokrenem video - zbog reklame!! A to izgleda ovako...

Jel zna neko kako da resim ovaj problem???

Pomagajte!!! :oops:

Offers » Post #5

Mon Dec 02, 2013 05:16 in Ex-Yugoslavia

nendja wrote: To znači da nikako ne možemo ispuniti daily checklist!

tananana! :lol:

Covek se uci dok je ziv...ili dok ne dobije odgovor kao ja u ovom slucaju :lol:
Moze naravno,samo se za neki offers ceka duze na isplatu...bas cu da postavim sliku cim ispunim bonus ;)

Pitanja i saveti » Post #732

Thu Nov 28, 2013 04:29 in Ex-Yugoslavia

WeeCash wrote: Neka napise tiket preko ovog linka: ClixSense Help Center

Pisala im je i dobila instrukcije i opet je sve isto..!?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 26, 2023 08:04:13 PST