Ne,nije zaradila pre nego sto sam ja postala premium jer je pocela aktivno da se bavi tek posto sam ja isplacena od strane sajta...e sad,dobila sam odgovor i od njih ali isto nema logike...ne mogu da verujem da me niko ne razume o cemu pisem
Oni mi kazu da u vreme kad se registrovao taj clan (cim je aktivirao racun) dobijao se commission od 0,10 centi
I to je tacno...imala sam ja jos referala u to vreme koji su se registrovali i dobila sam commission,i STIKLIRANI SUUUUU ali za ovog nisam!!
I sad posto vidim da ja udaram u klin a Jim u plocu,onda sam se uhvatila zelene kvacice ko pijan za tarabu...e sad cekam da vidim sta ce sad da odgovori...iskreno,deluje mi kao da nije ni pogledao atacment koji sam prikacila i da je odgovorio tek onako,da ne lajem...a vrlo dobro znam o cemu pricam...
I onda sam na kraju rekla...Ok,ISPALCENA mi je kako kazete al zasto NIJE stiklirana????
Jer kako kaze Jim...to sistem sam odradjuje automatski...koja li je verovatnoca da je zakazao bas kod mene...sistem mislim