Please wait...
HomeForumPosts by majapile2000

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by majapile2000

Kafana » Post #56

Sat Jan 23, 2016 19:42 in Ex-Yugoslavia

@incomehomejob

Dok nisam zaboravila :D onaj posao sto mi dade sa datumima ne kapiram,nigde ja ne vidim return datum,pa sam ga zatvorila...

@darthjovan
u principu mi acc skace,ne opada,jer radim ove sto znam i radim kolicinski mnogo,ne kazem pokusam nekad i neki novi,nekad puknem-nekad prodjem ali uglavnom prolazim i acc mi skace :)

Kafana » Post #55

Sat Jan 23, 2016 19:34 in Ex-Yugoslavia

Da bas tako,meni su fiksne sekunde 2,5,10,30...

Za vina sam mislila do sad ukupno na ovom idu,ja sam okruglo 70

Kafana » Post #50

Sat Jan 23, 2016 19:13 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Evo ide sad vino nesto brze, stavi ga na 1s, iskljuci sve servise iz task menadzera.

Nemam 1 imam 2 sec :D

Kolko ste vina uradili vas dvoje do sad? ova vina godine?

Kafana » Post #48

Sat Jan 23, 2016 19:05 in Ex-Yugoslavia

Ma i trece mesto je super :D

Prosle nedelje cini mi se sam isto bila na listi,al meni nestade posla a oni se provalise...za par sati nije postojalo M od Maje :lol:
Inace pre toga nikad nisam ni bila na listi...nit sam ikad jurila...realno nemam sanse :? al me izvuce ovaj posao od pre dva dana,onaj od 0.35 e tu sam se razbila jer nisu mogli svi da ga rade,samo kvalifikovani :D

@incomehomejob

Ja sam 2 lvl :? da znas za idove

Sweeteners?

Ne kapiram...aj opet :lol:

Kafana » Post #45

Sat Jan 23, 2016 18:52 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Ajde Majo!!!
Uz tebe smo, evo jedem tortu i pijem Jack u pola cetiri. Nagazi sad, imas ih.

:lol:
Prijatno!!
Hvala na podrsci :thumbup:

Ma samo kad ova dvojica odose na spavanje sto su bili tik iza mene :D
Nije ovo uopste velika razlika... al valjda cu uspeti da pobegnem :D

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #69

Sat Jan 23, 2016 18:40 in Ex-Yugoslavia

Odjednom sam se zatrpala s racunima :D

Ove sto si dala...hm...jedan sam pukla...drugi ne otvara,a onaj treci stao mi na 63,moze jos ali ja ne dobijam

Evo ovaj novi id radi ok 610428

Kafana » Post #40

Sat Jan 23, 2016 17:37 in Ex-Yugoslavia

@incomehomejob

Bila sam ja moderator na jednom drugom sajtu...obaveza,obaveza,obaveza...i vecito grbav :?

p.s
ovaj sto si sad dala,imam cela 3 uradjena :o

Kafana » Post #38

Sat Jan 23, 2016 17:34 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Kada sam sedmi-osmi put upisao 2031 umesto 2013 resio sam da to nije za mene. Zaletim se ko budala plus sve kao proverim i kad odem na submit imam sta da vidim. :lol:
Ma bauljam po netu pa s vremena na vreme refresujem listu.

:lol: :lol: pa placem od smeha :lol: :lol: sad si naso da gresis na ovu susu :lol: :lol:

Kafana » Post #36

Sat Jan 23, 2016 17:30 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Kakav si s priznanicama, meni otvara neke stare. Eno Maja i ja bas komentarisemo u drugoj temi. Uz pivce, naravno. :D

Kuku, vec brljam, a tek je pola 3. :lol: Napisah 'u kafani'.

Daj ti vamo te stare idove...onaj sto si dala (655413) nista mi ne upada (da prostis) al njega sam dosta i uradila pa mi mozda i ne da vise :D

Kafana » Post #34

Sat Jan 23, 2016 17:26 in Ex-Yugoslavia

@incomehomejob

Ti si vec prebrojana...tako ljubicanstvenu sam te odmah primetila :lol:

Nole76 wrote: Vise odsutan nego prisutan. :mrgreen: Refresujem na 15-20 minuta al nema nista zanimljivo za mene. Klasican vikend.

Kako bre Nole na 15-20 min? :)

Kafana » Post #30

Sat Jan 23, 2016 16:53 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote: Hej nocna smeno, zelim vam uspesno taskovanje! :$

Hvala :thumbup:

Ajmo...prebrojavanje,da vidimo ko je ostao :lol:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #67

Sat Jan 23, 2016 16:46 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Stari Walgreens radi opet.

655413
Transcribe Information From A Receipt (walgreens And Duane Reade)

Hvala :thumbup: nadam se da cu uhvatiti koji,meni nesto sve stalo :?
Koji je limit ovom tasku jel znas mozda?

Kafana » Post #26

Sat Jan 23, 2016 14:03 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Spavam, pa pijem, pa opet spavam, pa na clix :D

Toliko znam o vinima, da komotno mogu da radim kao somelijer u vinarijama.

Ja kad odem do Tempa,Metroa pocela sam da obilazim onaj deo s vinima,sto pre nije bilo tako cesto...i prepoznam neka imena i onda krecem da objasnjavam,eee ovo vino,to sam videla na cs :lol: naravno ko ce da ukapira o cemu pricam...i batalim :? al zato me viiiiiiii ovde razumete :lol:

Inace i ja sam htela da predlozim neko live druzenje (samo kad vina budu isla od 09h) :lol: :lol: salaaaaaaaa :lol:

Kafana » Post #21

Sat Jan 23, 2016 10:29 in Ex-Yugoslavia

Definitivno vise posla ima kasno nocu (nase kasno nocu) nego preko dana...i to kada je u USA 20-21h njihovo udarno vreme za internet (u principu tad je i kod nas udarno)

Jel ste me razumeli sta sam rekla? :D

Pitanja i saveti » Post #1533

Sat Jan 23, 2016 08:50 in Ex-Yugoslavia

A moz' i tako... :oops:
Brate mili kolko ja nisam normalna... hvala Nole76 :thumbup: ja sam se ladno istripovala da je fee vec odbijen...ili koooo zna sta sam mislila nocas u koje ono bese doba incomehomejob? :lol:

Pitanja i saveti » Post #1530

Sat Jan 23, 2016 07:13 in Ex-Yugoslavia

Stigao je odgovoror:

Hello the fee is the total fee of what you are charged, its not an additional fee.

Ne znam sta da mislim...imam utisak kao da slike nisu ni pogledali

Kafana » Post #13

Fri Jan 22, 2016 22:31 in Ex-Yugoslavia

Kod nas cim padne kisa nema interneta,ko da smo na dial up-u :lol:
Ja cu jos malo ostati,sad je otisao jedini budan sa liste pa da odmaknem :lol: :lol:

@pupijevi
Slazem se za engleski ali isto tako jako je bitno da se ima dobra masina i brz internet,ako se zeli dobra zarada...u suprotnom - gubljenje vremena..

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #56

Fri Jan 22, 2016 21:52 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote:
majapile2000 wrote: 717449 Is This Business Assigned The Correct Category?

Ja da se zahvalim takodje. :thumbup: Totalno sam previdela ova task i kada ga je bilo na listi. Sad ga drzim na refreshu pa koliko god da ga uhvatim. Srecno u trci za bonus, uvek je lepo videti nekoga sa ovih nasih prostora na vrhu. Tu su i BelkoJuve i pupijevi :thumbup:

Nema na cemu i drugi put :)

Kafana » Post #8

Fri Jan 22, 2016 21:20 in Ex-Yugoslavia

A ti jos nisi pala u nesvest?? :D (izvini sto kasnim,doruckovala sam) :lol:

I ja isto nocu funkcionisem (i popodne) bar sto se ovoga tice nije lose..ja ne volim nikako pre podne :?

BelkoJUve je iz bosne,jel?

Ma mislila sam iz Srbije...imala sam pre god-dve neke referale iz bosne i bili su onda u mnogo boljoj poziciji nego mi,ne znam sad kako je...evo citala sam skoro ljudi u HR imaju survey,ja to nikad nisam imala npr...au,pocela sam da mracim,daj jednu kokisku :lol:

Kafana » Post #6

Fri Jan 22, 2016 21:00 in Ex-Yugoslavia

Juhuuuu...ima li kogaaa... :D

@incomehomejob :lol:

Ma ne jurim ja bonus,ja samo bezim :lol: salu na stranu,mi smo hendikepirani sto se tice taskova,offersa,survey-a (citaj svega!!!!) :lol: ...kad je neko iz Srbije uzeo bonus? Ne ozbiljno,ne znam..
Sto rece pupijevi,sad kad ustanu indijci pa posedaju za kompove,pa familijarno udare na cs ....pa ko ziv ko mrtav :lol:

@sizika66
E jeste vala,ova dvojica sto su mi za petama su bas dosadni :D

Coveceeee,nisam znala da to neko prati ovim intenzitetom...vaterpolisti odose u drugi plan BRAVO ZA JA ale aleeeee :lol: :lol:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 29, 2023 14:00:04 PST