Ljudi...jel ovo Karleusa???

SentinelOnyx wrote:Ista stvar se desila i meni sa tim zadatkom. Taj zadatak se nije uopce trebao pojaviti na listi za Balkan. Ne brini se majapile2000 Error 301 ti je samo indikator nije flag (mada pise u poruci) da ovaj zadatak nije predvidjen za nase podrucje. Slanje na listu zadataka za krivo podrucje (geotargeting) se desilo na CF-u i zadatak koji je namjenjen samo za npr. Indiju je otplivao prema nama i naravno izbacilo je gresku.
Jedino sto ne volim je kada na forumu vidim da je postavljena nekakva anketa vrijednosti recimo dolar (manje/vise) iskopiram ID zavrsim ju nakon 10-15 minuta i onda ugledam ovu predivnu poruku kad kliknem da zavrsim.
Isto kao da sam bacio 4 sata svog zivota u kantu. Odavno su mogli staviti nekakav dodatak u instrukcije ili nesto slicno tko moze to raditi ili da ti cim ubacis ID ako nije namjenjeno za nas da se ova poruka odmah pojavi.
sizika66 wrote:Ne utice na levele. To je "lokalni" flag samo za taj task. Opusteno!
KAleksandra wrote:majapile2000 wrote:Nista jos...ceka se i dalje...
Verovatno je guzva, nesto su pobrljavili. Ja sam dobila dve razglednice od njih sa istim tekstom na primer. Dobices valjda i ti taj bonus. Veliki pozdrav