Please wait...
HomeForumPosts by majapile2000

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by majapile2000

Kafana » Post #306

Fri Feb 05, 2016 15:42 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: I ti pcelice, i ti.

Eh da si moja referalka.

Juce sam skrkao 10 dolara na referale, usli neki nesrecnici kliknuli po pet puta i zdravo zdravko.

Verujem...pa sta da ti kazem,ja imam 3 "aktivna" od toga ustvari samo jednog aktivnog koji uradi po pedesetak taskova dnevno (sto je generalno nista!!)

Ova dva...jedan zabagovo najverovatnije,jer ne radi nista ni sama ne znam koliko dugo i ne znam sto mi ga ne skinu sa liste aktivnih a ovaj treci,ono kad se cujemo,pa ako spomenem cs taj dan isklika,ako ne - Boze sacuvaj!!! I to samo macke!! :D

Inace,verovao ili ne imam 101 neaktivnog...sa svih strana sveta,cak neke zemlje,neke zastave sam prvi put i cula i videla da postoje :? gde su ti ljudi mene nasli ja poooojma nemam :lol:

Sad cu bas da nadjem...SAINT LUCIA :shock: (plava zastavica!) prviii put cula...Maroko,Indja,USA,Kanada,Austrija,Italija,Jamajka,Pakistan i mnoge,mnoge druge ... dva klika i cao - zdravo

I da te ne davim vise,samo jos jednu stvar ...vecina pita - a sta ti imas od toga??? Sta ti je narod,kao da mi daje iz svog dzepa....tuga,sta reci :thumbdown:

Pitanja i saveti » Post #1682

Fri Feb 05, 2016 12:36 in Ex-Yugoslavia

:shock:

Ljudi...jel ovo Karleusa??? :shock: :silent:

:lol:

Kafana » Post #304

Fri Feb 05, 2016 12:20 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Pupijevi, divim ti se do imbecilnosti.

Covece, prvi si u zadnjih 30 dana sa 5000 uradjenih taskova :shock:

Zeleo bih da budes moj referal (puste zelje).

:lol:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #245

Thu Feb 04, 2016 17:19 in Ex-Yugoslavia

@SentinelOnyx

Nije 7 nije 5....cak na 3 :?

843967 Fashion Category Classification (single)
Ovaj je opet proradio (ko je bio expell) ...proslogodisnji je,secam se da je bila neka suluda korekcija :?
Dobar je za bonus i mislim da je non specific time

ClixGrid » Post #1877

Thu Feb 04, 2016 13:24 in Ex-Yugoslavia

@Ameeel

Ma de cesto,ovo se slucajno tako pogodilo da u tri dana dobijem 2x a pre toga nije bilo nista mesecima...bukvalno mesecima!! :?

Al sam klikala nekako uvek popodne...a ovo kad dobih (oba puta) bilo ujutru oko 8-9 e sad ne znam ako postoji tu fora neka...inace ona polja? To nema veze s vezom,to se menja,nikad isto...probaj ujutru u to vreme,ne znam sta da ti kazem..

E da...i ja uvek isklikam sve odjednom,ne ostavljam pola za kasnije,kad krenem da radim grid odradim odma sve do poslednjeg klika..

Probaj...srecno Amele! :thumbup:

Kafana » Post #291

Thu Feb 04, 2016 11:18 in Ex-Yugoslavia

Ja gledam stand up comedy i placeeemmmm :lol: :lol: :lol:

Klub smijeha - Kišobrani - YouTube

Vina » Post #62

Thu Feb 04, 2016 01:25 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: Da li ce ih uopste i biti vise :(

Bice :)
Kazu da se ovo vec desavalo.. ;)

ClixGrid » Post #1875

Thu Feb 04, 2016 00:10 in Ex-Yugoslavia

:thumbup:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #228

Thu Feb 04, 2016 00:09 in Ex-Yugoslavia

valant wrote: nego sta se desava sa vinima ,Nema ih vec dva dana

Trebalo bi danas da se pojave,tako sam bar procitala na glavnom forumu..

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #225

Wed Feb 03, 2016 17:36 in Ex-Yugoslavia

SentinelOnyx wrote: Ista stvar se desila i meni sa tim zadatkom. Taj zadatak se nije uopce trebao pojaviti na listi za Balkan. Ne brini se majapile2000 Error 301 ti je samo indikator nije flag (mada pise u poruci) da ovaj zadatak nije predvidjen za nase podrucje. Slanje na listu zadataka za krivo podrucje (geotargeting) se desilo na CF-u i zadatak koji je namjenjen samo za npr. Indiju je otplivao prema nama i naravno izbacilo je gresku.

Jedino sto ne volim je kada na forumu vidim da je postavljena nekakva anketa vrijednosti recimo dolar (manje/vise) iskopiram ID zavrsim ju nakon 10-15 minuta i onda ugledam ovu predivnu poruku kad kliknem da zavrsim. :shock:

Isto kao da sam bacio 4 sata svog zivota u kantu. Odavno su mogli staviti nekakav dodatak u instrukcije ili nesto slicno tko moze to raditi ili da ti cim ubacis ID ako nije namjenjeno za nas da se ova poruka odmah pojavi. :thumbdown:

Eto,ja sad ovo prvi put cujem,uopste nisam znala za to...
Dva put sam bila flagovana...i to su bile flagcine :D ...al tad je pisalo...pa u boji,pa kvalitetno nabudzeno :D ono,bas te strecne ..ovo pise flag a ja ga nigde ne nalazim!?

Pa me bunilo...pa i te greske 301,405,480...ko ce to sve popamtiti...a ovo 301 mala brojka,reko ovo je luk i voda - nista,e vec na onu gresku od 480 tu vec ocekujem da nesto iskoci iz monitora :lol:

Ljudi...izvinte na strecanju :oops:
Odo ja da klikam onaj od 0.02 dok mi oci ne pobele,tu nema sta da iskoci :mrgreen:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #223

Wed Feb 03, 2016 17:21 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote: Ne utice na levele. To je "lokalni" flag samo za taj task. Opusteno! :thumbup:

E ako mi verujes uopste se nisam ono...trgla...nego pozurila vamo,zamisli greote da neko izgubi 3 lvl zbog ovog malog srde od taska...a jedno jedino pitanje,nesto u fazonu (sprdam se) - jel imate robota?? :lol:

Reko kud receeee da nemam...e uopste nisam IN :? :D

A i bunilo me iskreno jer ga nemam u history...tako da nisam mogla neke vece informacije da dam (tipa koji flag!?) ma ni ime taska!! Nista!

Fala sizika na pojasnjenju :) :thumbup:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #221

Wed Feb 03, 2016 17:05 in Ex-Yugoslavia

Pazite se ovog taska!!!

Ja sam flagovana,e sad koja je to vrsta flaga verujte da ne znam...poslala sam tiket...samo je bilo pitanje vremena kad cu zakucati flag sa jednim ovakvim taskom (work mode) ...od (piiiip...piiiip...piiiip) 0.02 cccc :?

857013

Ne znam ime jer ga nemam u history !?

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #205

Wed Feb 03, 2016 02:12 in Ex-Yugoslavia

841483 Find Urls For A Business In A Certain Site :thumbup:

Nije ga dugo bilo :)

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #203

Wed Feb 03, 2016 01:46 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Od početka sam loše startao pa se šlepao čitavo vrijeme. Ispao na osmom, al dobro, nešto sam i ugrabio.

Ma odlicno!! :thumbup:

Ja ugrabila 6 i jos mogu da ga radim...al ga nema vise :cry:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #200

Wed Feb 03, 2016 01:34 in Ex-Yugoslavia

853079 Kategorisieren Sie Die Folgenden Aussagen ODLICAN!! 0.52 $
Samo desni klik i prevod ko ne zna nemacki ;)
25 na listi :thumbup:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #199

Wed Feb 03, 2016 01:04 in Ex-Yugoslavia

Lutak wrote: Narode,ovaj nije dobar...da znate da ne radite

857248 Do You Think This Tweet Is Funny

Pa naravno,po naslovu se da naslutiti da je subjektivan...takve nikad ne radim
Otvorila i zatvorila :D

Vina » Post #58

Wed Feb 03, 2016 00:42 in Ex-Yugoslavia

Pa znas da se desavalo i pre da kasne i po sat vremena (ne tako cesto ali se desavalo)

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #197

Wed Feb 03, 2016 00:07 in Ex-Yugoslavia

857369 novi ID pojavio se na sekund

To vam je onaj voice :thumbup:

Holiday Postcard » Post #9

Tue Feb 02, 2016 23:53 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote:
majapile2000 wrote: Nista jos...ceka se i dalje...

Verovatno je guzva, nesto su pobrljavili. Ja sam dobila dve razglednice od njih sa istim tekstom na primer. Dobices valjda i ti taj bonus. Veliki pozdrav

Ma koja guzva,jako mali odziv je bio...kad sam prvi put kontaktirala bilo je - ocekujte uskoro...a drugi put je bilo - mi smo mislili da ste dobili,evo sad cemo proveriti i uskoro dobijate...i tako... :)

Kafana » Post #284

Tue Feb 02, 2016 16:29 in Ex-Yugoslavia

Jovancaaaaa :D

Ma nista bre kod mene,sve zamrlo..s vremena na vreme upadne neki od onih sajt i telefon ali generalno je dosadno :?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 26, 2023 20:47:20 PST