Please wait...
HomeForumPosts by proof313

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by proof313

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #27

Tue Jun 11, 2013 04:15 in Bulgarian

Здравейте на всички, искам да попитам относно това: "Премиум потребител - Когато рефералът стигне 1.00$ във собствени кликове Clixsense моментално кредитира акаунта на неговия спонсор с 0.50$ бонус. Няма никакви уловки относно този бонус, той бива кредитиран на момента без много въпроси." и въпросът ми е само за първия 1.00$ ли се кредитират тези 0.50$ бонус или за всеки долар направен от реферала?

Реферали » Post #404

Tue May 21, 2013 22:41 in Bulgarian

The_AA wrote:
proof313 wrote:
buldan75 wrote: @maptyyНе възможно, защото смяната на спонсорството е забранена в :clixsense:

Смяната на спонсорството мога да ти кажа, че е възможна, аз писах на съпорта и ми смениха спонсора :)

Смяната на спонсора вече е напълно забранена.

Абе пич като не си наясно не се обаждай поне...
Как да е напълно забранена като ти казвам, че миналия ден писах на съпорта и исках да ми сменят спонсора и го направиха... Чул, недочул, пише...

Реферали » Post #401

Tue May 21, 2013 11:38 in Bulgarian

buldan75 wrote: @maptyyНе възможно, защото смяната на спонсорството е забранена в :clixsense:

Смяната на спонсорството мога да ти кажа, че е възможна, аз писах на съпорта и ми смениха спонсора :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 18:19:36 PST