Please wait...
HomeForumPosts by pkojotsg

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by pkojotsg

Kafana » Post #1552

Sat Jun 04, 2016 16:59 in Ex-Yugoslavia

''(Da li stvarno mislis da su ljudi ovde slepi i bas toliko naivni, a ti jedini smislio kako da regrutujes clanove za tudje investirane pare - ovo je Jim-ov forum, ne tvoj!)''

i da ovo je moj forum, isto koliko je i tvoj i Jimov ili bilo kog drugog clana Clixsensa;)

''Ovo je samo deo "slike" tebe kao clana na ovom forumu.''

daj mi, molim te, jos malo te tvoje slike o meni :) (nije me niko, jako dugo, tako fino popljuvao poput tebe)

P.S.
koliki mi je limit za forum upozorenja?

Kafana » Post #1551

Sat Jun 04, 2016 16:44 in Ex-Yugoslavia

@incomehomejob
Hvala ti puno sto mi objasni ko sam i kakav sam ja :)
P.S.
''(moja procena je da se sklonis od gomile warninga koje si odbio za postovanje testnih pitanja i odgovora na glavnom forumu)''
tvoja procjena je apsolutna pogresna jer *** [Mod edit.] ( a to naglasavam jer je zaista tako) za upozorenja izrecena, jer sam AlexisCF ukazao na sve greske CF-a, najcesce KVIZ pitanja, i pored svih izrecenih upozorenja, nisam odustao da ih objavljujem :)
To sto radim samo aplikacije u zadnjih 25+ dana pa nisam imao sansu da nalijepim novi SS ne znace nista, jer cu sa velikim zadovoljstvom ukazati na nove greske , U KVIZU, od strane CF-a cim se ukaze prilika :)

Jim mi jeste poslao opomenu, i kako sam mu razumno objasnio, niti sam znao da je to protiv pravila, niti me iko obavjestio, niti sam posle toga napisao ista na tu temu..i kako sam i naglasio i onda i njemu i kako je i sad, ako iko hoce mene za sponzora, ja cu odraditi to sto sam i tada obecao ;)

Za ove neke druge tvrdnje '' nastavio si sa "solititation" ("Spam, flooding, duplicate posting, advertising, solicitations and sharing of email/instant messenger addresses is not permitted.")
- postove koje ti oznacim za brisanje tada, sa nadom da ces prestati da krsis pravila foruma, ti isto odignorises i nastavis prepisku s ancheeza kao da se nista nije desilo
- ponovo napisem da se to ne radi, ti odignorises''
ja zaista nemam pretjerano vremena za gubljenje na bilo kom forumu...niti sam vidio ta nekakva upozorenja sto si slala, niti ih se sjecam, niti znam kako su izgledala...ono sto mi je ''blinkalo'' (a to su upozorenja od AlexisCF je kad sam nepobitno ukazao na nepravde u KVIZOVIMA od strane CF-a preko slikica) a niti znam niti me interesuje koji je limit na ta upozorenja :)
I NE, nije mi zao,zbog tvog takvog stava i tvoje procjene, jer ja znam i ko sam i sta sam :)
Niti zelim osporiti tvoj moderatorski autoritet ...ja nisam nista ruzno rekao, a ti o meni jesi...mnogo, HVALA TI/VAM
al svejedno cu pomoci, kad god imam vremena...nekim novim klincima, a i onim starim :)......dok mi AlexisCF ne ''udijeli'' toliko upozorenja za svaki neispravni kviz sa istim odgovorom i ispravkom
Zivjela ti meni

Kafana » Post #1549

Sat Jun 04, 2016 15:40 in Ex-Yugoslavia

Forum Warning Issued
Created by Admin
4 Jun 2016 06:04 pm
The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of ClixSense's Forum.
Warning: Please, stop trying to run the forum the way you see fits and like you own it. Please, read forum rules. Post in the proper topic for start.
Depending on the severity of the warnings issued to you, you may end up being banned from the forum. Please make sure you understand and follow the forum rules.

Da li mi iko moze objasniti zasto sam ja dobio ovo upozorenje?

mozda, jer sam napisao post u pogresnom topicu?

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2147

Thu May 26, 2016 23:22 in Ex-Yugoslavia

DeMoN17 wrote:

Sve to lepo ali ja sam otisao da gledam GSW - OKC i kad se vratim nema ga. :roll:

koliko je bio placen posao ? :lol: :lol: :lol:

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2112

Tue May 24, 2016 13:01 in Ex-Yugoslavia

913407

lagan 3c submit 20 s 1+5

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2076

Mon May 23, 2016 01:48 in Ex-Yugoslavia

909762

coca cola survey 10 c lagano za 2-3 min

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2052

Fri May 20, 2016 13:41 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote:
pkojotsg wrote: 907440 Image Similarity: Product Identification

aktivan opet 74 max za mene

Hvala,nisam ni primetila ovaj task a odlican je. Veliki pozdrav za tebe :thumbup:

ne znam zbog cega, al poz i tebi :)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2050

Fri May 20, 2016 13:32 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote:
pkojotsg wrote: 907440 Image Similarity: Product Identification

Ja na tom tasku nisam ni kviz uradio, a pise mi You have done max am of work on this job... Ne znam sta se desava ...

vecinom je ne da ne...ponekad ne da da ne, rijetko ne da da da i tipa 2% je ista slika

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2046

Fri May 20, 2016 13:15 in Ex-Yugoslavia

907440 Image Similarity: Product Identification

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2027

Thu May 19, 2016 06:00 in Ex-Yugoslavia

911484 Check Public Opinion On Organization
2/2 se trazi u kvizu, prilicno lagan

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1991

Tue May 17, 2016 01:11 in Ex-Yugoslavia

jelenamiodragov wrote: 909212 Is This Business Assigned The Correct Category?
Novi ID

jel neko zna submit time za ovaj poslic?

ja znam da sam prosli zeznuo jer sam prebrzo, al se ne mogu sjetiti koje je vrijeme u pitanju...

Skriveni taskovi » Post #47

Tue May 17, 2016 00:41 in Ex-Yugoslavia

889871 Find The Right Topic For Health Beauty And Wellness Business Keyword

evo ovo ako neko nije uradio, pojavio se opet 1+9 all work done 8c prilicno lagan

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1972

Sun May 15, 2016 23:13 in Ex-Yugoslavia

909472 Evaluate Topical Information Retrieval
ne ulazi u GA, nema kviza, lagan 7c

Pitanja i saveti » Post #2430

Sat May 14, 2016 05:52 in Ex-Yugoslavia

dream45 wrote: Dear all,
Recenttly I receive a message that I get 5$ bonus for a job done of 50$. In the message wrote that I will receive 5$ bonus everytime I make 50$ from tasks,which I did.Can you please send me info when I will receive next 5$ bonus?
Regards

Replied by Brian
13 May 2016 10:08 am
Rate/review this reply
Hello unfortunately you will have to seek support directly from Crowdflower on this matter as they do not give us access to their platform so we cannot assist with this issue, sorry.

Please see this link

tasks.crowdflower.com/support

Thank you
ClixSense Support

Evo ovo sam dobio od njih kao odgovor.

trebas objasniti da nisi dobio tih 5 doalra bonusa na 50 od taskova na clixsense
Screenshot by Lightshot

ili si se nesto mozda zabunio :D

Predji misem preko ''Tasks'' na Clixsense stranici i klikni na ''My Tasks History'' pa ces vidjeti da li si dobio bonus ili ne (to je ovaj moj screenshot gore)
2. kad ispod svog korisnickog imena odes na ''Account Summary'' imas opciju ''My completed tasks'' pa za danas, ukupno, zaradjenih para i BONUS
mozda nisi samo od taskova zaradio novih 50 dolara?
Provjeri i to :)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1952

Fri May 13, 2016 13:38 in Ex-Yugoslavia

909066 How Does This Person Look? lagan 14c 2min

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1938

Thu May 12, 2016 10:30 in Ex-Yugoslavia

908105 lagan i finih 8c po komadu...najcesce pomaze ctrl+f ''loss'

Rainforest Task » Post #308

Thu May 12, 2016 07:03 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Pre nekih pola sata ode mi jedan hit u often i evo jos mi stoji You have reached the maximum number of unsubmitted assignments.

isto...odsad kad vidim app error necu bar 20 min nista raditi

ako refresujes na app error, posle toga ti je zagarantovan ''often requested''

Skriveni taskovi » Post #33

Thu May 12, 2016 05:21 in Ex-Yugoslavia

655441 ----78 all work done

Rainforest Task » Post #306

Wed May 11, 2016 22:22 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote:
Berikai wrote: Za mene je TW danas pravo mučenje, Španjolska inkvizicija je mačji kašalj.

hahahah i naravno pad na 32 koraku

dobar si...ja taj kad sam dobio prije 7-10 dana, login info neispravan

Pitanja i saveti » Post #2407

Wed May 11, 2016 00:24 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Hvala ti jos jednom da te ne davim vise samo mi jos reci quiz je onaj prvi koji radim u tasku ili nesto drugo?
I da li si od 2009 uradio samo 14.334 taska jer si na toliko nailazio ili si mogao vise, pitam jer vidim neke nase da na onoj listi zadataka urade i po 400 na danu.

Da kviz je prvi task koji radis, i moras imati odredjeni procenat tacnosti da bi nastavio raditi na poslu...a taskove radim tek unazad godinu i mjesec-dva, sa novim nalogom poput tvogmozes raditi puno vise, u zavisnosti koliko si aktivan i ako imas treci lvl...jer meni je dosta poslova ''All work done''
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 22, 2023 12:14:29 PST