Hvala ti puno sto mi objasni ko sam i kakav sam ja

P.S.
''(moja procena je da se sklonis od gomile warninga koje si odbio za postovanje testnih pitanja i odgovora na glavnom forumu)''
tvoja procjena je apsolutna pogresna jer *** [Mod edit.] ( a to naglasavam jer je zaista tako) za upozorenja izrecena, jer sam AlexisCF ukazao na sve greske CF-a, najcesce KVIZ pitanja, i pored svih izrecenih upozorenja, nisam odustao da ih objavljujem

To sto radim samo aplikacije u zadnjih 25+ dana pa nisam imao sansu da nalijepim novi SS ne znace nista, jer cu sa velikim zadovoljstvom ukazati na nove greske , U KVIZU, od strane CF-a cim se ukaze prilika

Jim mi jeste poslao opomenu, i kako sam mu razumno objasnio, niti sam znao da je to protiv pravila, niti me iko obavjestio, niti sam posle toga napisao ista na tu temu..i kako sam i naglasio i onda i njemu i kako je i sad, ako iko hoce mene za sponzora, ja cu odraditi to sto sam i tada obecao

Za ove neke druge tvrdnje '' nastavio si sa "solititation" ("Spam, flooding, duplicate posting, advertising, solicitations and sharing of email/instant messenger addresses is not permitted.")
- postove koje ti oznacim za brisanje tada, sa nadom da ces prestati da krsis pravila foruma, ti isto odignorises i nastavis prepisku s ancheeza kao da se nista nije desilo
- ponovo napisem da se to ne radi, ti odignorises''
ja zaista nemam pretjerano vremena za gubljenje na bilo kom forumu...niti sam vidio ta nekakva upozorenja sto si slala, niti ih se sjecam, niti znam kako su izgledala...ono sto mi je ''blinkalo'' (a to su upozorenja od AlexisCF je kad sam nepobitno ukazao na nepravde u KVIZOVIMA od strane CF-a preko slikica) a niti znam niti me interesuje koji je limit na ta upozorenja

I NE, nije mi zao,zbog tvog takvog stava i tvoje procjene, jer ja znam i ko sam i sta sam

Niti zelim osporiti tvoj moderatorski autoritet ...ja nisam nista ruzno rekao, a ti o meni jesi...mnogo, HVALA TI/VAM
al svejedno cu pomoci, kad god imam vremena...nekim novim klincima, a i onim starim

Zivjela ti meni