Thank you Admin !
Thanks ClixSense!
toni222 wrote:Здравейте, всички! Незнам дали е тук мястото, но имам едно питане свързано пей пал, получих следното съобщение:
"Вашият годишен данък се изчислява
Уважаеми Лоялни,
Вашият годишен данък се изчислява. Ние ще Ви изпратим имейл с потвърждение, веднага щом се плати този данък.
Моля плащат този данък, преди 28-ми февруари 2014 г. Да избегне наказанието.
Ето изчислява данъка:
Данъчен размер: $ 19.82 USDПлати с PayPal
PTC Paypal бих искал да използвате PayPal - за по-безопасен, по-лесен начин да се плащат и да се плаща онлайн. Щракнете върху плащат сега за да продължите.
ВизаМастъркардОткривамАмерикан Експрес
С уважение,
PayPal"
Та въпроса ми е Вие получавали ли сте такова съобщение??????
valter123 wrote:здравейте момчета,искам да попитам понеже искам да направя реклама за немският сайт с многото ооооо-та
ще има ли накакъв проблем от страна на този сайт,понеже се опитах да направя от зеленият сайт и не ми позволиха понеже този сайт бил в техният черен списък,и не можело.Заради това питам да не би да има и тук проблем.
jpopov wrote:moliv, имам някои въпроси към тебе, в ПроБъкса видях някои от твоите постове. Мога ли да помоля администрацията да ти прати моята поща, или скайп, за да се свържеш с мен. Болната тема за наетите реферали. Добре че тук няма такива неща, че си е голяма математика.
В Испания (област Мадрид) за договор се иска да имаш банкова сметка поне от 3 месеца, и да предоставиш платежно от тази сметка на някаква услуга - квартира, ток, газ ...
RuBenige00, струва ми се че испанците останаха последните балъци които ползват WEP криптиране на паролите си за интернет, които се разкодират за минути. В България почти никъде не можеш да намериш такава връзка, всички са на WPA или WPA2, които са си неразкодируеми за масата от хакерите. Аз като оглеждам квартира, първата ми работа е да видя от телефона си, дали има налични WEP връзки на съседите
tsetsebg wrote:Честит празник!
Имам една молба, ако може някой да ми помогне. След преинсталиране на Mozilla Firefox не мога да си инсталирам Toolbara, свалям го след това Run,Next,Finish, но на екрана не се появява, явно някъде греша.
В началото нямах проблем, от първия път го инсталирах, а сега не става и пропускам много реклами.
fenomenyt84 wrote:Добър вечер,имам малък проблем.Може да не му е тук мястото,но поне тук може да получа отговор на моя проблем.Досега не ми се беше случвало.Исках да си купя акций от един сайт и преведох 30$,но след това разбрах че така няма как да стане,пуснах 2 билета до админа но никакъв отговор.След това пуснах диспут в ПейПал той го повдигна до Иск.След което акаунта ми беше спрян.Някой може ли да ми каже как да процедирам по натам и да си получа парите.Ще съм благодарен ако някой се е сблъсквал с такова нещо да ме посъветва.Благодаря ви предварително.