We've noticed that some of your responses are not being provided as directed or are inconsistent with previous responses.
While our Quality Assurance Team reviews your responses, we're restricting your access to Surveys.
Ban yedim sanırım, yav zaten anket gelmiyor ki yanlış cevaplar vereyim de yanıltayımm.
We've noticed that some of your responses are not being provided as directed or are inconsistent with previous responses.
While our Quality Assurance Team reviews your responses, we're restricting your access to Surveys.
Ban yedim sanırım, yav zaten anket gelmiyor ki yanlış cevaplar vereyim de yanıltayım.
cemcancemocan arkadaşın da dediği gibi süreç bir hayli uzun sürüyor mesela ben 2019 ağustos gibi ilk üyeliğimi başvurmuştum o günden bu yana sadece micro NOYO projesi için yeterlilik sağlayabildim,diğerlerin de henüz bir gelişme yok.Kalifiye olma testlerini özen göstererek yapmak gerekiyor.Öte yandan bahsi geçen Banner Quality sınavını da çalışmadan ctrl+f yaparak sınavını çözdüm ama web hizmetleriyle ilgili biraz ilgim alakam olduğu için zorlanmadım.Öte yandan benim şu anda başvuru yaptığım ve bekledim 18 aktif proje var bunlardan 2 sinde kabul gördüm ve bekliyorum.
yeterlilik sağladığım,hala işlemde olan ve başarısız yeterlilik olan bazı projeleri aşağıda sizinle paylaşıyorum;
%kaç olduğumu söylemedi bana da tahmin ediorum %95 doğruluk vardı çünkü quizde ki soruların hemen hemen hepsi gönderdikleri çalışma pdfinde mevcuttu, pdf de ctrl+f yapıp birer bir cümlelerde ki cevaplardan çözdüm sınavı.Above average yazıyor bende %lik yerine
7.5 dolar atmıştım payooner'e 3,5 dolar kesmiş. Payooner den de 50 dolar olmadan çekemiyoruz.
Bu arada appen'e bissürü yeni proje gelmiş başvuru yapmanızı öneririm