Dil öğrenmeyle alakalı anket tam bir fiyasko oldu arkadaşlar. Son soruya kadar geldim ( anketin dili ingilizce bu arada ) son soruda ana dilin ne kısmında Türkçe yoktu, bunlardan hiçbiri değil işaretleyince anketin son sorusunda attı.
Arkadaşlar mozilla kullanmaktayım. Ysensenin mozilla için çıkarmış olduğu addonu tarayıcıma kuramıyorum. Başka bir tarayıcı da kullanmadığımdan dolayı addon bonusunu şuanda alamaz hale geldim.
Acaba aranızda mozilla kullanıpta addonu sorunsuz bir şekilde kurabilen var mı? (Ysense için olan elbette ki.)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere eskiden olduğu gibi ysense üzerinden anket profili güncelleyemiyoruz. Peki anket sitelerinden anket profilimizi güncellememizin bir yolu var mı acaba?
Wannads kısmndan hiç bir şekilde anket yapamıyorum. Sürekli oradan oraya, ordan öbür tarafa yönlendirip duruyor. Arada yaş, posta kodu vs. soruyor yazıyorum hoop yine bambaşka bir siteye gidiyor. Bir türlü ankete girip, tamamlamak nasip olmadı.
Bankanızdan ters ibraz çektirin. Paranızı %95 geri alırsınız.
Aynı olayın benzeri bir yurt dışı alışverişimde gerçekleşmişti. Adı pek bilinmeyen bir siteden bir alışveriş yapmıştım. Ürün gümrükte takılıp adamlara geri dönmüştü. Ürün adamlara ulaşınca haklı olarak para iadesi talebinde bulundum.(Kargo masrafını düştükten sonra elbette.) Ne mesajlarıma cevap verdiler ne de paramı iade ettiler. Yaklaşık 1-2 ay kadar uğraştım, en son bankaya gidip ters ibraz talebinde bulundum, formu doldurup bankaya teslim ettim.
Banka paramı 3 gün sonra tahsis etti ve kuruşu kuruşuna hesabıma yatırdı.
Bildirim gelir gelmez tıklamama rağmen daha henüz routerlar haricinde anket yapamadım. Ya limit doldu diyerek(saniyesinde tıklamama rağmen nasıl oluyorsa.) ya da uygun değilsiniz diyerek direk atıyorlar.
Invictus3512 wrote: Daha öncesinde bu numara kullanıldığından dolayı böyle bir hata alıyorsunuz. Başka bir numara girerseniz sorun olmayacaktır.
Hocam bravo, tespitiniz tam 12'den oldu. Sorun dediğiniz gibi telefon numarasıymış. Eski hesabımda kayıtlı olan figure eight hesabına numaramı eklemişim.
Şimdi kafama takılan mevzu şu, ben eski hesabımı artık hiç kullanmıyorum çok uzun zaman önce clixsense'in ne olduğunu bilmeden açmışım ve bir yerden sonra artık ıskartaya çıkmış hesap ve haliylede kullanılamaz hale gelmiş.
Bu hesabım için bir başka telefon numarası mı eklemem gerekir yoksa o eski figure eight hesabımı bu hesapta da kullanabilir miyim?(Kullanırsam problem olur mu üyeliğim vs. kapatılır mı yani?)
Tasklarla alakalı bir problem yaşamaktayım ve problemi de malesef çözemiyorum. Sorunum hakkında figure eight'e de ticket attım ancak verdikleri cevap çözümün yanından dahi geçmedi.
Ne zaman tasklara girmeye kalksam benden telefon numaramı onaylamamı istiyor. Sisteme telefon numaramı girip onay mesajı için göndermek istediğimde ise aşağıdaki hatayı alıyorum:
Defalarca kez denedim ancak yine de numaramı onaylayamadım. Destek ekibine attığım ticket sonucunda ise "bizim tarafımızda bir problem görünmüyor, numaranızın doğru olup olmadığını kontrol edin" şeklinde bir cevap aldım. (Evet, gerçekten böyle söylediler.)
Daha önceden böyle bir problem yaşayan oldu mu, çözümü bilen var mı acaba? Yardımınızı bekliyorum.