Sadece 52 dolara 2-3 doları kalmış olanlara yardım edin zaten. Bu eskiden yoktu evet çok güzel bir şey ama insanlara 2-3 dolar veriyorsunuz diye site şahlanmıyor. Offerslar olmasa ne yapılır bilmiyorum.
0.19 dolara falan anket geliyor ve bunun için 30 dk uğraşıyoruz. Yakında bedavaya çözeceğiz diye korkuyorum açıkçası. Gerçi anketten atıp bilgilerimizi alanlar da oluyor onları bi nevi bedavaya çözmüş oluyoruz.
Burası kazanç elde edilen bir site. Bu siteye hiçbirimiz gönüllü olarak anket çözmeye gelmedik. Gönüllü olmak istesem çok daha hayırlı ve farklı yerlerde zamanımı harcarım.
Artık kendinize bir çeki düzen verin özellikle Türkler açısından. Kullanıcı sayımızın ne kadar fazla olduğu forumdaki konu sayısından bile belli. Forumda kanadalı vb. kişiler günde anket çözerek 4 dolar kazanıyor her gün görüyorum, Hindistan için birsürü yeni ödeme yöntemi eklenmiş vb. vs. o kadar kişi olmamıza rağmen bi Türkiye ile ilgili haber okuyamadım şu sitede. Bir yenilik yapın, bir müjde verin de bizim de yüzümüz gülsün. Bu ayrımcılık nereye kadar.