skrill çekip kurtuldum. Şuan 6 dolar var.
Yakında payoneerde gider. Anket gelmiyor gelsede atıyor. Oyun görevleri yok.
oguzhanunal98 wrote:sakın skril kullanma kardeşim çok zor para çekmek orda en iyisi net payoner direk banka hesabına yatırılıyor
zeynep0857 wrote:banka hesabıma aktarabilir miyim skrillden
can2019 wrote:En başta yapacagımı sonda yaptım. Skrill iletişime yazdım. Aldıgım cevap;
Para çekmeler için 5.50 avro ücret uygulandığından, Skrill hesabınızdan para çekebilmeniz için bakiyenizin en az 40.50 avro ya da karşılığı olması gerekiyor. Bende 43 dolar oldugundan bundan dolayı izin vermiyormuş.
İş bankası kredi kartından 6 dolar gönderdim skrill hesabıma.
Çekilen tutar
34.29 EUR
İşlem ücreti
6.52 USD
Dönüştürme
(3.99 % değişim ücreti içerir)
1 USD = 0.807203 EUR
Artık banka hesabına ne kadar geçer görecegiz. Umarım banka ile ilgili bir sorun yaşamam. Euro hesabının ibanını girdim. swift kodunu yazdım ve ibanın basına TR koydum.
Airtm mail ile hesabımın kapatılmasını istedim. Giriş yapamıyorum sanırım kapattılar.
can2019 wrote:zaferyy wrote:can2019 wrote:43 dolar yaptım skrill bakiyesini yine çekemiyorum. hesabın onaylanmasını bekleyecegim.
hala ısrar ediyorum umarım haklı çıkarımbence o rakam keseceği komisyon tutarı
farkındaysan 40 dolar varken min 41,66 istemiş
43 dolar varken min 41,67 istemiş. baktın olmuyor hesap onaylanınca dediğim gibi 43 usd -1,67=41,33 usd ile 41,30 usd arasında bir tutar çekmeyi denermisin bende merak ettim.
Hesap onaylandı. Fakat hala para çekemiyorum. Ne kadar yazarsam yazayım ilerle butonuna basmama izin vermiyor.
36,45 üzerinde tutar girin diyor giriyorum bu seferde 41,66 dolar üzerinde bir tutar girin diyor giriyorum bu seferde 36,45 limitini aştınız diyor. Bu nasıl bir saçmalık?
Nekadar yazarsam yazayım olmuyor.
Ayrıca airtm hesap açtım. Hesabı dogrulamaya çalıştıgımda aşırı yavaş bir sistemi var.ehliyet resmini bir türlü yükletmiyor. Telefonda ki uygulamadan ve bilgisayarda farklı tarayıcılardan denedim olmuyor.Bir türlü yüklememe izin vermiyor öyle kalıyor.
zaferyy wrote:can2019 wrote:43 dolar yaptım skrill bakiyesini yine çekemiyorum. hesabın onaylanmasını bekleyecegim.
43 dolar varken min 41,67 istemiş. baktın olmuyor hesap onaylanınca dediğim gibi 43 usd -1,67=41,33 usd ile 41,30 usd arasında bir tutar çekmeyi denermisin bende merak ettim.
zaferyy wrote:can2019 wrote:43 dolar yaptım skrill bakiyesini yine çekemiyorum. hesabın onaylanmasını bekleyecegim.
zaferyy wrote:can2019 wrote:skrill hesabıma 40 $ var. ülkemize euro olarak gönderdiginden bankadaki euro ibanını girdim ama çekme istedigimde
''Lütfen 41.66 USD üzerinde bir tutar girin.'' diye yazıyor bu nedir? çekim yapamıyorum.
1.66 usd gonderim komisyonu kesicek. 38.34 usd olarak gondermeyi dene
gisil wrote:can2019 wrote:payoneer'in yıllık ücreti var mı? 1 yılda hiçkullanılmadıgı zaman 30 $ civarında ücret alındıgı okudum ama tam bilenler var mı?
öyle bir şey yok. bankamatik kartı için geçerli. 1 yıldır her ay para çekiyorum neredeyse.
AtaturkunTorunu wrote:0, 58 şirketlerle ilgili inovasyon vs. anket tamamen bitti, son soruları aldı, tamamlandı dedi ama ana ekranda "üzgünüz" yazısı.
Sonra alkolsüz içecekler anketi geldi, 8 farklı reklam izletip tam 14 dakika soru sorduktan sonra attı.
Tebrik ediyorum. Bonus ile birlikte en az 1,30 gitti.
tunceray wrote:Biliyorum söylemek yasak ama papara kullanan site anket sitesimi?
Ben skrille gönderiyorum oradan airtm a oradan btc turke.
Fakat farklı bir site daha kullanıyorum bu yüzden anketler burada bana çok az geliyor artık. Bu sitede direk btc olarak gönderiyorlar ve oradan enparaya ücretsiz cekiyorum. Hiç kaybım olmadı bu sitede. hatta 1 -2 tl kazancım bile oldu. Ysense cok iyidi fakat pandemiden sonra ya da sırasında insanların alternatif maddi kazanç arayısı sırasında çöktü.
Artık anket eleme soruları ingilizce geliyor, iyi ingilizcem var doğru şekilde cevapladığıma eminim dikkat sorularını ama gene de atıyor. quate full dese anlarım. screen out diyor.