Please wait...
HomeForumPosts by gisil

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by gisil

Anket paylaşımları » Post #3234

Sat Oct 29, 2022 09:29 in Turkish

2 yıla yakın bir süreden sonra ısıtma sistemleri anketi ile geri döndüm. payoneer çekiminin 25'e inmesi dışında herhangi bir gelişme olmamış sanırım.

kolay gelsin herkese

Skrill » Post #3

Thu Feb 04, 2021 08:41 in Turkish

bu mantıkla paypal'da kullanabiliyor olmamız lazım :D

Reward Link Türkiye » Post #2

Sat Jan 30, 2021 04:03 in Turkish

AGASHOOD wrote: Cashout sekmesinde Reward Link Italy var bunun Türkiye versiyonu olsa Carrefour, Ikea, Boyner, Altınyıldız çeklerini alabiliriz. Örnek olarak reward linkte 100 liralık carrefour çeki var.

Not: Kendim siteyi kullanmadım, ilk gözlenimlerime göre yazdım.

isteseler amazon türkiye'yle, papara'yla da anlaşırlar zaten ama öyle dertleri yok. hep aynı muhabbetler ama adım atılmıyor yapacak bir şey yok.

YSENSE YARDIM » Post #197

Sat Jan 30, 2021 04:00 in Turkish

Karinkc wrote: Merhaba ben yeniyim, anket pek cikmiyor oyuzden uygulama tekliflerini kabul ediyorum ama anlamadigim noktalar var.
1- Tamamladigim uygulama sonrasi havuzumda para goruyorum fakat teklifteki miktarla ayni olup olmadigini anlayamiyorum, mesela bir gorev 2 40 yaziyor bana 0.02 yatmis. Baska sebeple kazandigim para mi bu yoksa oyundan gelen mi?
2- Direkt hangi uygulamadan kac para kazanmisim diye gorebiliyor muyum?
3- wannads teklifleri cent mi dolar mi bazinda cozemedim ornegin 42 70 yaziyor 42 dolar degildir heralde 4 dolar 270 cent midir?
4- Hangi sirketler para odemiyo. Forumda bir kisi oferrtorodan yatmiyor demis.
Cevaplarsaniz cok sevinirim
Bol kazanclar :)

ana ekranda sağ üst tarafta isminin olduğu yere tıkla transaction history yazar oraya bak. nereden ne gelmiş görürsün. wannads'tan 4 doları almak mucize olur anca 10 cent falan verir onlar. o yüzden maks 42 centtir. offerlar şans işi bazen öder bazen ödemez. android cihazlarla yaparsan ödeme alma şansın artar.

Anket paylaşımları » Post #503

Fri Jan 22, 2021 04:02 in Turkish

wannads'ı açıp bakmıyorum neredeyse bir yıldır. dolandırıcılar.

TASK SON HABERLER » Post #7

Thu Jan 21, 2021 13:36 in Turkish

trkmz wrote: Bugün ySense Giriş sayfasındaki "Daily Checklist Bonus" paneline TASK bölümünün tekrar eklendiğini gördüm. Ama, Task'lara ilişkin herhangi açılmış bir Görev sayfası yok. Sadece panele eklenmiş görünüyor şimdilik.

Acaba Tasklarla ilgili yeni bir değişiklik mi söz konusu? Yeniden Tasklara ilişkin yeni, farklı bir görev mi gelebilir mi?

siz söyleyince fark ettim, gelsin yoksa belimizi doğrultamıyacağız.

payoner » Post #2

Thu Jan 21, 2021 13:35 in Turkish

bunu doldurma zorunluluğunuz yok. benimki aylardır öylesine duruyor.

Ysense Yönetimi Artık Bitcoine Geç » Post #4

Thu Jan 21, 2021 13:33 in Turkish

paypal'ı yasaklayan zihniyet yüzünden online işler sekteye uğruyor. kendimize eziyetimiz bitmiyor ya. valla bıktım.

Anket paylaşımları » Post #481

Mon Jan 18, 2021 12:35 in Turkish

Cloudly wrote: Aralık 20'den beri sanki ban yemişim gibi 1 anket yapabildim. Bu şekilde kişide çok. Anlam veremiyorum. Burası en iyi ve güvenli ödeme, teklif veren site diye kıyaslıyordum hep. Neler oluyor. Hesabı kapatmayı düşünmeye başladım =)

Vpn kullanmadık, ankette yalan bilgi vermedik suçumuz bumu =)

Çok ciddi değişiklikler bekliyorum, burayı tekrar zirveye taşıyacak şeyler. Bu kadar beklemenin bir anlamı olmalı. Umarım olur .

bence tam tersine, satıldığı gün bitti burası.

çekemediğim para » Post #3

Sun Jan 17, 2021 04:55 in Turkish

uzun süre girmediğin için pasif konuma düşmüşsün, yanmış paran.

TASK SON HABERLER » Post #3

Wed Jan 13, 2021 05:34 in Turkish

tithis wrote: tasklar kalktı mı uzun süredir giremiyordum girdiğimde task bölümü tamamen kalkmış forumda da bsey bulamadım bilen yeşillendirebilir mi

appen sadece kendi sitesinden yaptırıyor artık.

Anket paylaşımları » Post #415

Sun Jan 10, 2021 05:38 in Turkish

4m Toluna 39368283 $1.16 first anketi, hızlıydı.

Anket paylaşımları » Post #381

Mon Jan 04, 2021 02:56 in Turkish

soylu wrote: ysense anket profil bilgilerini nasıl güncelliyoruz? mesela 2021 e girdik ve yeni bir yaş aldık vs..gibi şeyler.
veya çeyrek bilet bana isabet etti ve artık zenginim gelirim değişti :)

yaş otomatik değişiyor zaten. eğer zenginleştiysen ki bu sitede herkes zengin zaten bugünden itibaren istikrarlı bir şekilde gelirini yılda 200.000 tl olarak seçebilirsin anketlerde bir sorun olmaz.

appen yeni sitede ilk taskı yaptım :) » Post #16

Mon Jan 04, 2021 02:47 in Turkish

açıkçası ysense'i çok geç öğrendiğim için üzgünüm. taskların aktığı, ref kozunumun olduğu döneme yetişemedim. ilk geldiğim birkaç ay gördüklerimi daha sonra hiç görmedim. sürekli level 0 taskı, birçok anket. 10 kere tıklayarak 0,01 cent vs alınabiliyordu mesela. checklist bonusu tamamlıyabiliyorduk. sonra siteyi sattılar, chat ekranı kalktı, refle konuşulmaz oldu, tasklar gelmemeye başladı ve en son komple tasklarda gitti. yakında iyice işlevsiz bir yere dönüşeceği belli gibi gözüküyor.

Silinen Aktif Kazandıran refernslarım » Post #2

Sat Jan 02, 2021 06:05 in Turkish

mert01 wrote: Arkadaşlar yakın zamanda 1000 küsür referans yaptım ve bunlardan 100 e yakını aktif çalışıp kazandırıyordu bana özellikle bazı referanslar günlük 5 dolar üstü kazandırıyordu. Ama bir kaç gündür hiç bir kazanç olmayınca dikkatimi çekti baktığımda fazla kazandıran referanslarımın birkaçtanesinin benden alındığını gördüm sebebini bileniniz var mı acaba ?

ben de yaşamıştım daha önce. iyi para kazandıran bir refim vardı. brian'a söyledim öyle biri yok dedi. ekran görüntüsü attım yapabileceğim bir şey yok dedi, salağa yattı. sonuç alamadım.

Hesabimda ki 21 dolar.. » Post #2

Sat Dec 26, 2020 13:32 in Turkish

myilmaz1622 wrote: Merhaba arkadaşlar Ysense'e yaklaşık 1 ay önce dahil oldum. Bir çok offer yaptım elde ettiğim bütün gelir 21 dolar. Gunde 12 13 kere kontrol ettiğim halde ne bir anket ne de bir task geldi. Gelen anketlerde ilk soruda attı beni hep. Geriye offerlar kaldı dedim yapabildiğimi yaptım yarısından çoğu odememi yapmadi. Ticketlarima cevapta gelmedi bu durum aşırı sinirimi bozdu ben de 21 dolarımi çekip gitmek istiyorum hiç yoktan kesintileri düşersek 100 tl eder. Ama payoonerdan çekemiyorum doğal olarak. Skrill de yeni yılda Türkiye ile olan bağını kopartmis bu yüzden yeni üyelik acamadim çünkü Türkiye seçeneği yoktu. Ben bu parayı nasıl alacağım yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim. Geriye Amazon kaldı ama Amazon ile nasıl olur bilmiyorum yapan kimsede duymadim o kadar forumda gezdim

başka bir yolu yok. amazon'da sadece abd'den ürün alabiliyorsunuz. amazon türkiye aktif değil. 52 dolara tamamlamaya bakın. offerlardan devam edebilirsiniz.

Appen » Post #328

Thu Dec 24, 2020 06:16 in Turkish

jasmin333 wrote: Appen ödeme yöntemi sadece paypal değilmi türkiye için.
siz nasıl alıyorsunuz paranızı :roll:

taskla farklı bu, payoneer'le aldım kaç kez bir sıkıntı olmadı.

Appen » Post #326

Thu Dec 24, 2020 03:58 in Turkish

appen 9 projesine kayıt olan var mı? çeviriyle alakalıymış, daha önce yapan oldu mu?

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #899

Wed Dec 23, 2020 12:39 in Turkish

enessakk34 wrote: offertorodan 20 centlik wish - iOS teklifini yaptım fakat ödeme yapılmadı. ticket attım kabul edilmedi. yanlış yaptığım bir şey kesinlikle yok.

bin kere yazdım yine yazacağım buraya. iphone kullananlar takip sıkıntısı olduğu için offerlardan ödeme alamıyor çoğunlukla evde varsa android cihazlarla deneyin.

YSENSE YARDIM » Post #179

Sat Dec 19, 2020 13:44 in Turkish

Jombege wrote: merhabalar sormak istediğim konu şu, ysende derinlik odaklı referans sistemi var mı?varsa kac derinlikli.mesela arkadaşımı kayıt ettirdim oda digerlerini arkadasım alt kadrosundan 10 dolar kazndı sadce kedi ise 5 dolar ben bunların ikisndden demi yüzde alıyorum yoksa sadece kendi kazandığı 5 dolardan mı?

yok
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 29, 2023 22:06:20 PST