mzanka wrote:Filizdemir, bu başlığı açtığınız için teşekkür ederim. Belki sesimizi duyarlar da bir el atarlar şu duruma
Destek ekibine geçen hafta, routerlerin bir işe yaramadığını buradan haftada 1 ancak anket çıktığını ve bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini yazdım.
Wannads'ın gitmesi çok kötü oldu, alternatif bir şeyler koyarlar illa diye düşündüm ama nerdeUmarım bir an önce sayfa bizler için daha verimli hale gelir, şu hali tatsız. Geçen aya kadar böyle değildi, bu ay Wannads'ın da gitmesiyle sayfa çoraklaştı
Jungle OfferWall'a sardım, durum öyle vahim.
Hattusas wrote:Şu OpinionSurveys ve Yoursurveys ü'ten anket almak çok zor bence de.Opinion Surveys kaldırılıp yerine daha aktif olan bir router gelmeli kesinlikle. Şu an 3 olarak gözükse de herkes sadece 2 router üzerinden anket alıyor. Varlığı ile yokluğu belli değil. Kesinlikle yenileri gelmeli bence.
gisil wrote:duş jeli anketi. paranın üstüne yatmaya çalışıyorlar sanırım yine, 15-20 dakika anket yaptım en sonunda katıldığınız için teşekkürler başka bir sayfaya yönlendirildiniz diye bir ibare çıktı.