Please wait...
HomeForumPosts by filizdemir

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by filizdemir

Sponsor degisikligi » Post #5

Fri Aug 23, 2019 02:45 in Turkish

Suber16 wrote: Yanıtlarınızın bazılarının yönlendirildiği şekilde sunulmadığını veya önceki yanıtlarla tutarsız olduğunu fark ettik.
Kalite Güvence Ekibimiz cevaplarınızı incelerken, Anketlere erişiminizi kısıtlıyoruz.

Neden "anketler benim için değil"?
Bu var ana sayfamda

Direk Ysense'deki hiçbir ankete mi erişemiyorsunuz?

ANKETLER » Post #5265

Fri Aug 23, 2019 02:23 in Turkish

ankettasksever wrote: 23 Aug 2019 02:16 PST Offer EasySurveys - Short Survey Conversion #2428679091 $0.25

video oyunları anketi.

+1
Not: Çok sıkıcı en az 25 Dakika sürdü.

ANKETLER » Post #5256

Thu Aug 22, 2019 06:49 in Turkish

REVENUE UNIVERSE'den yaptığım ilk anket. 0,05$ Kotex Anket
Bir iki tane daha geldi ama atıldım.

TASK GÜNCEL! » Post #2208

Thu Aug 22, 2019 06:34 in Turkish

star_30 wrote: 1422997 Alternative Meat Survey 0,10$

bir tane tek yaptırdı anket gibiydi 20-30 saniye sürdü level etkiliydi fakat work mode olduğu için pek bir önemi yok

+1 çok kolaydı.

Yeni Başlayanlar İçin Offers Rehberi » Post #4

Thu Aug 22, 2019 04:20 in Turkish

Hattusas wrote: Bir ekleme yapayım, Wannads’ta birçok Survey Router’ı bulunuyor fakat bunların tamamını görebilmeniz için Wannads anket profilinizi tamamlamanız gerekiyor.

Teşekkürler. Ekledim.

Yeni Başlayanlar İçin Offers Rehberi » Post #1

Thu Aug 22, 2019 03:39 in Turkish

Merhaba arkadaşlar. Bu konuda yeni arkadaşların zorlanmaması için Offers sekmesini ve teklif duvarlarını anlatacağım.
Offers Nedir?
Offers sekmesi kullanıcıların anket doldurarak, uygulama indirerek veya benzeri görevler yaparak para kazanabilecekleri bir sekmedir.
TEKLİF DUVARLARI

Ysense Offers
Ysense Offers Ysense'e ait yeni bir teklif duvarıdır. Şu anda aktif teklif bulunmamaktadır.
Adgate
Bu sekme en aktif teklif duvarlarından biridir. Burada genellikle belirli konularda quizler (Spor, Oyun vb.) ve uygulama indirme görevleri bulunur. Şu anda aktif olarak ondan fazla görev bulunmaktadır.
Not: Quizlerden para kazanmanız için quizi %100 başarıyla bitirmeniz gerekir.
Adscend
Bu teklif duvarından uzak durmanızı öneririm. Çünkü içindeki görevler yüzünden kredi kartından para çekilen arkadaşlar olmuştu. Zaten şu anda aktif teklif bulunmamakta.
Peanut Labs
Bu teklif duvarında çoğu zaman teklif bulunmaz. O yüzden nasıl görevlerin olduğu hakkında bir fikrim yok. Bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur.
Offertoro
En çok para kazandıran 2. Teklif duvarı olan Offertoro'yu her gün kontrol etmeniz iyi olur. Şu anda ondan fazla görevi olan bu teklif duvarında anketler de bulunur. (Çoğunlukla Yuno Surveys ve Yoursurveys oluyor.)
WANNADS
En çok kazandıran teklif duvarı Wannads'tır. Çoğunlukla anket doldurma görevleri olan Wannads'ın tüm anket routerlerine erişmek için Wannads logosunun altındaki Surveys butonuna tıklayabilirsiniz. Bir de Wannads'ın kendi gönderdiği anketleri vardır. Bu anketler pek işe yaramıyor. Wannads’ta daha birçok Survey Router’ı bulunuyor fakat bunların tamamını görebilmeniz için Wannads anket profilinizi tamamlamanız gerekiyor.
REVENUE UNIVERSE Offer Wall
Çok yeni bir teklif duvarı olan Revenue Universe'de birkaç teklif var. Polfish adlı şirketin routeri bu teklif duvarında yer alır.

Wannads sorunu » Post #7

Thu Aug 22, 2019 03:06 in Turkish

Mister_M wrote:
filizdemir wrote:
Mister_M wrote: yazmıyor

Wannads'ta Easysurveys Shor Surveys'e tıklayın ve o sarı yazıya tıklayın.

çok teşekkür ederim dediğiniz gibi 3 tane peding te duruyor 1 ekim ödme tarihli :)

Benim de 4 tane ekimde yatacak var. İleriye yatırım yapmış gibi birşey oluyoruz

Clixsense Yardım » Post #2104

Thu Aug 22, 2019 03:03 in Turkish

kamilgurbuz wrote: Türkiye İçin Ödeme Yöntemi Hala Gelmedi. Ne Zaman Geleceği Hakkında Bilgisi Olan Varmı. Bu Durum Bize Üye Yönünden Çok Zarar Veriyor 600 Uyem Siteyi Bıraktı. 50 Kişi Kalmadı Çalışan.

Önümüzdeki salı Payonerr eklenir diyorlar.

ANKETLER » Post #5248

Thu Aug 22, 2019 01:33 in Turkish

EasySurveys 0,25$ Teknoloji anketi (20-25 Dakika sürdü.)

Wannads sorunu » Post #4

Thu Aug 22, 2019 01:32 in Turkish

Mister_M wrote: yazmıyor

Wannads'ta Easysurveys Shor Surveys'e tıklayın ve o sarı yazıya tıklayın.

Revenue Universe » Post #2

Thu Aug 22, 2019 01:01 in Turkish

Biraz inceledim. Çok gereksit bir teklif duvarına benziyor. Bir Persona.ly etmez.

ANKETLER » Post #5247

Thu Aug 22, 2019 01:00 in Turkish

ankettasksever wrote:
filizdemir wrote: Arkadaşlar ben bu şirkete ait bir tane daha para kazanma sitesine kayıt oldum. Sorun olur mu?Sitenin adını yazmayayım. Reklam olmasın. Adında şu harfler var: S*a***ck*

orada parayı neyle çekiyorsun.
Tango Card'la çekiliyordu ama site çok karışıktı. Kapattım hesabı.

Wannads sorunu » Post #2

Thu Aug 22, 2019 00:59 in Turkish

Mister_M wrote: Wannads tamamladığım anketin ücretini ödemiyor
bununla beraber 3 tane anket tamamladım ama bitirdiğime dair ekran görüntüsü ve ticket atmamam rağmen ücret ödemediler :oops: :oops: :oops:

Üst kısımdaki sarı yazıya tıklatın. Orada ne zaman yatacağı görünür.

Revenue Universe » Post #1

Wed Aug 21, 2019 12:49 in Turkish

Arkadaşlar Revenue Universe teklif duvarı ekşenmiş. Hayırlı olsun.

ANKETLER » Post #5238

Wed Aug 21, 2019 10:08 in Turkish

Arkadaşlar ben bu şirkete ait bir tane daha para kazanma sitesine kayıt oldum. Sorun olur mu?Sitenin adını yazmayayım. Reklam olmasın. Adında şu harfler var: S*a***ck*

ANKETLER » Post #5236

Wed Aug 21, 2019 07:45 in Turkish

ankettasksever wrote: 21 Aug 2019 07:32 PST Offer EasySurveys - Short Survey Conversion #2427461365 $0.25

operatör anketi.

Research NOW SSİ 0,38$ Dijital Abonelikler anketi geldi bana da.
Aynı anket olabilir.

ANKETLER » Post #5230

Wed Aug 21, 2019 03:50 in Turkish

0,25$ EasySurveys sosyal medya anketi.
Bugünkü ilk anketim. Umarım dün gibi çok bereketli geçer.

YSENSE "Yeni Sitemiz" » Post #47

Tue Aug 20, 2019 13:43 in Turkish

Kartlardan 10 tane alsanız bile. 5 Euroluk ürünler alabilirsiniz.
Benim düşüncem, Türkiye'de geçerli bir ödeme yöntemi ekşenene kadar çekmeyin parayı. 5 güne kesin eklerler gibime geliyor.

ANKETLER » Post #5210

Tue Aug 20, 2019 09:12 in Turkish

Wannads'ın surveys bölümünün en altındaki routerden yaptım 0,50$'lik Çok kolaydı 3 dakika.

ANKETLER » Post #5191

Tue Aug 20, 2019 03:16 in Turkish

ReseArch SSİ 0,38$ çevreyle ilgili anket.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 09:53:17 PST