Please wait...
HomeForumPosts by filizdemir

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by filizdemir

ANKETLER » Post #5621

Wed Sep 18, 2019 10:13 in Turkish

star_30 wrote:

banada geldi tam adresimi yazmadım sorun olurmu?

bulbshare de 5 gün oldu dönüş yapmadı.
Bişey olmaz.

ANKETLER » Post #5619

Wed Sep 18, 2019 09:42 in Turkish

İnsites Counting yine 32₺ göndermiş bana.

ANKETLER » Post #5567

Sat Sep 14, 2019 01:31 in Turkish

Hattusas wrote: Sağlıklı Yaşam Topluluğu tarafından sonunda bana da mail geldi. Ben de katılmıştım topluluğa ve gelmemişti. Birkaç kişi 32 TL almıştı sonunda bana da hediye etti. Sanırsam Amazon.tr'de geçiyormuş bakalım :D

Bugün baya güzel şeyler oluyor.

Gelen prepaid kartın kullanım süresi 1 ay yalnız.

Bildiğim kadarıyla o 1 ay içinde kartı onaylamazsan kart gidiyor. Tüm o ayları yaptığınızda geçerlilik süresi 2020'ye karar oluyor. Bende öyle olmuştu.

Adgate Rakuten Kobo Hakkında » Post #1

Thu Sep 12, 2019 11:26 in Turkish

Arkadaşlar benim Visa Prepaid Card'ımda 5TL var. Rakuten kobo teklifini yapsam olur mu? Bir alt limit var mı?

ANKETLER » Post #5517

Wed Sep 11, 2019 12:21 in Turkish

ankettasksever wrote:
filizdemir wrote:
filizdemir wrote: 2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
Onayladım bakalım gönderecekler mi?

Göndermişler. www.amazon.com.tr 'den siparişi de verdim. Çok mutluyum. Artık her hafta gönderdikleri anketleri doldururum. Zaten kısa oluyor. Haftalık 6 DOLAR az para değil.

illaki tamamlanan anket sonrası mı üye olmak lazım. bende üye olmak istiyorum nereden üye olunuyor.

Sadece tamamlanan anket sonrası üye olunuyor. Herbalife ile ilgili anket gelirse üye olunn

ANKETLER » Post #5514

Wed Sep 11, 2019 11:05 in Turkish

filizdemir wrote: 2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.

Göndermişler. www.amazon.com.tr 'den siparişi de verdim. Çok mutluyum. Artık her hafta gönderdikleri anketleri doldururum. Zaten kısa oluyor. Haftalık 6 DOLAR az para değil.

ANKETLER » Post #5482

Tue Sep 10, 2019 00:53 in Turkish

0,90$ Sampilicğo.us Yemek Anketi 12 Dakika sürdü.

ANKETLER » Post #5481

Tue Sep 10, 2019 00:51 in Turkish

SirRam wrote:
Bana Hollanda'dan -ürün deneyimi amacıyla- meşrubat göndermişlerdi. :)

Ben tam emin olamadım Sağlıklı veAktif Yaşam Topluluğu'ndan mı geldiğine. Size ne için göndermişlerdi?

ANKETLER » Post #5478

Mon Sep 09, 2019 13:28 in Turkish

2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.

Otel Misafir Anketi » Post #2

Sun Sep 08, 2019 06:16 in Turkish

bynb wrote: Anketlerde karşınıza otel misafir anketi adında bir anket çıkarsa yapmadan çıkın. Anketin sonunda yeteri kadar yanıt aldık diyorlar ve defalarca karşınıza çıkıyor. Dolandırıcılık mı yoksa bir aksaklık mı bilemiyorum.

Doğru söylüyorsunuz. O anket yüzünden en az 2 Dolarım gitti.

ANKETLER » Post #5460

Sat Sep 07, 2019 00:30 in Turkish

Easysurveys diş macunu anketinde baya ilerledim. Sonra kota dolu diyip attı. Hem de 25 CENT için.

ANKETLER » Post #5411

Wed Sep 04, 2019 02:54 in Turkish

wannads'tan gelen anket 0,14$
İki adet sosyal medya platformu hakkında

ANKETLER » Post #5406

Wed Sep 04, 2019 01:04 in Turkish

0,25$ EasySurveys Tv Anketi
34 dakikalık ücreti çok dülşük.

ANKETLER » Post #5387

Mon Sep 02, 2019 23:56 in Turkish

OfferToro'daki Yuno Surveys kaldırılmış.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #1216

Mon Sep 02, 2019 23:55 in Turkish

Haftalardır bekliyoruz Payoner ve Skrill'i hala getirmediler. Böyle giderse siteyi birçok üye bırakır. Zaten ankette gelmiyor.

ANKETLER » Post #5381

Mon Sep 02, 2019 08:52 in Turkish

0.64$ OpinionSurveys Router Ayakkabı Anketi
Grçmişi temizlemeden önce yoktu.

ANKETLER » Post #5370

Sat Aug 31, 2019 02:35 in Turkish

0,38$ RESEARCH NOW SSI TEKNOLOJİ ANKETİ

Sor » Post #2

Sat Aug 31, 2019 01:23 in Turkish

Moderatör bunu gördüğünde sizi banlayacaktır.

ANKETLER » Post #5368

Sat Aug 31, 2019 01:19 in Turkish

Hattusas wrote: ySense Forum

Bu konuya ben yazdım. Siz de yazarsanız en azından 3-5 kişi olursak bir cevap verirler ya da bizi de biraz düşünürler.

Ben de yazdım.

ANKETLER » Post #5357

Fri Aug 30, 2019 08:05 in Turkish

Hattusas wrote: Yabancılara bakıyorum günde 2 dolar - 3 dolar kazanıyorum ySense yükselişe geçti tarzı yorumlar falan. YourSurveys dahil birçok şey bizim ülkemizde yok artık. Onlar YourSurveys platformundan da çözebildiklerini dile getirmişler. Bizim ülkede anket sağlanmıyor kaç gündür. Başka şirketlerle de anlaşsınlar böyle mi bekleyeceğiz? Türkçe değil gerekirse İngilizce de anket sağlayabilirler. Başta sorsun İngilizce istiyor musunuz diye. Onay verenler öyle de alabilsin. Ne olacak ki sanki? Sordukları iki kutu çerez, bir kutu sakız vb.

Acaba diyorum genel forumda böyle bir konuyu Türkler olarak dillendirsek mi? Yazar mısınız ki oraya?

Olabilir aslında. Hangi forum kategorisine yazsak daha çok önem verirler acaba?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 10:35:45 PST