Hattusas wrote:Sağlıklı Yaşam Topluluğu tarafından sonunda bana da mail geldi. Ben de katılmıştım topluluğa ve gelmemişti. Birkaç kişi 32 TL almıştı sonunda bana da hediye etti. Sanırsam Amazon.tr'de geçiyormuş bakalım
Bugün baya güzel şeyler oluyor.
Gelen prepaid kartın kullanım süresi 1 ay yalnız.
ankettasksever wrote:filizdemir wrote:filizdemir wrote:2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
Onayladım bakalım gönderecekler mi?
Göndermişler. www.amazon.com.tr 'den siparişi de verdim. Çok mutluyum. Artık her hafta gönderdikleri anketleri doldururum. Zaten kısa oluyor. Haftalık 6 DOLAR az para değil.
illaki tamamlanan anket sonrası mı üye olmak lazım. bende üye olmak istiyorum nereden üye olunuyor.
filizdemir wrote:2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
SirRam wrote:filizdemir wrote:Bana Hollanda'dan -ürün deneyimi amacıyla- meşrubat göndermişlerdi.2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
Hattusas wrote:ySense Forum
Bu konuya ben yazdım. Siz de yazarsanız en azından 3-5 kişi olursak bir cevap verirler ya da bizi de biraz düşünürler.
Hattusas wrote:Yabancılara bakıyorum günde 2 dolar - 3 dolar kazanıyorum ySense yükselişe geçti tarzı yorumlar falan. YourSurveys dahil birçok şey bizim ülkemizde yok artık. Onlar YourSurveys platformundan da çözebildiklerini dile getirmişler. Bizim ülkede anket sağlanmıyor kaç gündür. Başka şirketlerle de anlaşsınlar böyle mi bekleyeceğiz? Türkçe değil gerekirse İngilizce de anket sağlayabilirler. Başta sorsun İngilizce istiyor musunuz diye. Onay verenler öyle de alabilsin. Ne olacak ki sanki? Sordukları iki kutu çerez, bir kutu sakız vb.
Acaba diyorum genel forumda böyle bir konuyu Türkler olarak dillendirsek mi? Yazar mısınız ki oraya?