FIRAT7 wrote:Merhaba Fırat Bey,Suber16 wrote:Tesekkurler firat yalniz ben skrill actim burdan bir arkds programdan inidirin dogrulama icin burdan 5dolar attim dogrulandi baska isleme gerek kalmadi dedi ben direk sayfasindan hesap acip dogrulama yapmadan burdan 5dolar attim gecer mi acaba deneme maksatli arada kalir diye korkuyorum 140dolar cekecegim cunku toplamda size nasil ulasirim firat bey yardimci olsanz aktarma kismini anladim sorun yok ama bu fogrulama vs yardimci olurmusunz
Hocam kullandığın telefona bağlı olarak önce skrill uygulamasını indir.
Uygulamayı AC ve mail+sifren ile login ol.
Uygulamada tam animsamiyorum ama hesabınızı onaylayın sekmesi olması lazim.oradan yönergeleri izleyerek telefonun kamerasını kullanarak istenen evrakların resmini çekip uygulamada ilgili yere yükle.
Bu evraklar nüfus cüzdanı yada ehliyet ve adınıza düzenlenmiş fatura yada sahsiniza ait banka hesabinizin ekran görüntüsü olması lazim.
Ardından zaten hesabınız kısa surede onaylı hale gelecektir.
O çektiğiniz deneme amaçlı 5 USD her halükarda hesabınıza gelir.
Edit : telefonunu da konum ayarlarını açık tutun.skrille girdiğiniz adresle ayni konumdaysaniz fatura yüklemenizi gerek olmayabilir.boyle bir durum da anımsıyorum skrillde.
Ben hesabı ilk açtığımda hesabınız kısıtlı yazısı vardı. Sonra telefon doğrulaması yaptım ve kredi kartı ekledim.
O yazı kalktı. Paranın Skrill'e gelmesi için başka bir onaya gerek var mı?