Please wait...
HomeForumPosts by filizdemir

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by filizdemir

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #58

Fri Oct 04, 2019 10:56 in Turkish

FIRAT7 wrote:
Suber16 wrote: Tesekkurler firat yalniz ben skrill actim burdan bir arkds programdan inidirin dogrulama icin burdan 5dolar attim dogrulandi baska isleme gerek kalmadi dedi ben direk sayfasindan hesap acip dogrulama yapmadan burdan 5dolar attim gecer mi acaba deneme maksatli arada kalir diye korkuyorum 140dolar cekecegim cunku toplamda size nasil ulasirim firat bey yardimci olsanz aktarma kismini anladim sorun yok ama bu fogrulama vs yardimci olurmusunz

Hocam kullandığın telefona bağlı olarak önce skrill uygulamasını indir.

Uygulamayı AC ve mail+sifren ile login ol.

Uygulamada tam animsamiyorum ama hesabınızı onaylayın sekmesi olması lazim.oradan yönergeleri izleyerek telefonun kamerasını kullanarak istenen evrakların resmini çekip uygulamada ilgili yere yükle.
Bu evraklar nüfus cüzdanı yada ehliyet ve adınıza düzenlenmiş fatura yada sahsiniza ait banka hesabinizin ekran görüntüsü olması lazim.

Ardından zaten hesabınız kısa surede onaylı hale gelecektir.

O çektiğiniz deneme amaçlı 5 USD her halükarda hesabınıza gelir.

Edit : telefonunu da konum ayarlarını açık tutun.skrille girdiğiniz adresle ayni konumdaysaniz fatura yüklemenizi gerek olmayabilir.boyle bir durum da anımsıyorum skrillde.
Merhaba Fırat Bey,
Ben hesabı ilk açtığımda hesabınız kısıtlı yazısı vardı. Sonra telefon doğrulaması yaptım ve kredi kartı ekledim.
O yazı kalktı. Paranın Skrill'e gelmesi için başka bir onaya gerek var mı?

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #57

Fri Oct 04, 2019 10:51 in Turkish

Smyrnaa35 wrote: Dün veya bugün sabah saatlerinde bu yolla para Skrill'den çekim talebi veren biri mi var mı acaba aramızda?

Dün sabah çektim. Daha gelmedi Skrill'e pazartesi'ye kaldı anlaşılan

Skrill Hesabım Kısıtlandı » Post #3

Thu Oct 03, 2019 09:55 in Turkish

FIRAT7 wrote: paylaştığınız resimler görüntülenmiyor.

bir revize ederseniz bakalım, yardımcı olabilirsek olalım.

Düzelttim. Bu arada telefon falan onaylanınca o yazı kalktı ana sayfadaki

Skrill Hesabım Kısıtlandı » Post #1

Thu Oct 03, 2019 01:32 in Turkish

arkadaşlar Sktill hesabımı açar açmaz şöyle bir yazı çıktı.
Sonra eposta geldi
Ne yapmalıyım? Para çekmeme engel mi?

Papara Eklenmesi İçin Ticket Atalım. » Post #1

Mon Sep 30, 2019 01:35 in Turkish

Merhaba arkadaşlar. Papara ödeme yönteminin eklenmesi için herkes aşağıdaki linkten ticket atarsa sesimizi duyurabiliriz
Submit a request – ySense

Örneğin ben şöyle yazdım. Can you bring "Papara" payment method for Turkish members?

Reklam Verip Referans Kassam Birşey Olur mu? » Post #6

Mon Sep 30, 2019 01:28 in Turkish

FIRAT7 wrote: Bu isin çözümü paparadir arkadaşlar.birlikten kuvvet doğar. Mail atalım hep papara gelsin.
Ne diyorsunuz?

Tıcket atabiliriz aslında. Ben atıyorum. Siz de atın.

Reklam Verip Referans Kassam Birşey Olur mu? » Post #4

Sun Sep 29, 2019 23:33 in Turkish

Swerdlov wrote:
filizdemir wrote: Merhaba arkadaşlar. Bazı sitelere reklam vererek referans kazanmak istiyorum. Böyle birşey yaparsam hesabıma birşey olmaz değil mi? Daha önce hiç denemediğim için bilmiyorum.

Reklam bütçesi ayıracak kadar güveniyorsunuz yani bu sisteme, tebrik ederim (:

Naçizane tavsiye, kendin gibi uğraşacak arkadaşlarına sistemi anlat ve altına ref yap. Ben bana anlatan bir arkadaşımın ref'iyim, sonra ben de birkaç arkadaşıma daha anlatıp onları ref yaptım ama içlerinden biri orta seviye çalışıyor. Hatta o da arkadaşlarından birini kendine ref yaptı, ufaktan takılıyorlar. (Bir ref'im de burada, aranızda, benden iyi iş çıkartıyor valla (: )

Bir diğer yöntem -ki çok uygulandı ama hala iş görüyor- üyesi olduğun sözlüklerde ysense başlıklarının altına sistem hakkında bilgilendirici 2 kelam edip araya kendi linkini sıkıştırman. Benim tüm eski ref'lerim oradan gelirdi, kimse 50$'ı göremedi pasife düştüler ama ne olur ne olmaz. Belki iyi çalışan bir ref yakalarsın.

Daha önce Facebook gruplarında, Sözlük sitelerinde bu siteyi tanıttım. İnsanlar önce para nasıl çekiliyor diye soruyor. Cevap veremiyorum. Çünkü çekecek yol yok.
Tamam reklam vermekten vazgeçtim. Önce bir Payonerr gelsin de paramızı kurtaralım.

Reklam Verip Referans Kassam Birşey Olur mu? » Post #1

Sun Sep 29, 2019 03:14 in Turkish

Merhaba arkadaşlar. Bazı sitelere reklam vererek referans kazanmak istiyorum. Böyle birşey yaparsam hesabıma birşey olmaz değil mi? Daha önce hiç denemediğim için bilmiyorum.

Ödeme aldım » Post #5

Sun Sep 29, 2019 02:08 in Turkish

musbal wrote: Parayı skrill üzerinden harcadım. Harcamada komisyon almadı. Fakat daha önce Skrill'den parayı banka hesabıma çektim. Skrill gönderimlerinde Euro olarak gönderiyor. 125 Usd'den kesinti sonrasında 118,73 Usd karşılığında Hesabıma 99,65 euro yattı. 2 türlü kesinti oldu. Hem ödeme için hem de usd euro dönüşümünden olmak üzere yaklaşık 10 euro kesinti oldu.

Nerelerde harcama yapılabiliyor?

ANKETLER » Post #5739

Fri Sep 27, 2019 01:41 in Turkish

0.31$ - Soğuk Çay Anketi -Wannads Router

ANKETLER » Post #5731

Thu Sep 26, 2019 01:22 in Turkish

0,60$Opinion World uçak anketi 0,84$ ödedi. İlk defa bir anket fazla ödedi.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #5

Wed Sep 25, 2019 02:49 in Turkish

sems-i wrote:
filizdemir wrote:
sems-i wrote:
filizdemir wrote: Merhaba. Bu konuda herkes Offers bölümündeki uygulama indirme görevlerini paylaşırsa herkes birbirine yardımcı olmuş olur.
Ben başlıyorum

Migros Uygulaması 0.18$ (ANDROİD-İOS-İPAD)

sen kaç tane araştırma ödülleri aldın?

Sağlıklı Yaşam Topluluğu'ndan 2 tane 6 Dolarlık.

3-4 tane araştırmaya katılmıştım sadece 1 kez 6 dolarlık ödül alabildim.her araştırma ücret ödemiyor mu

Neredeyse her anket ücreti ödüyor. E postadaki ''SPAM'' koasörünü kontrol edin.
Ama bazen etkinlikler oluyor. Onlar herkese ücret ödemiyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #3

Wed Sep 25, 2019 01:35 in Turkish

sems-i wrote:
filizdemir wrote: Merhaba. Bu konuda herkes Offers bölümündeki uygulama indirme görevlerini paylaşırsa herkes birbirine yardımcı olmuş olur.
Ben başlıyorum

sen kaç tane araştırma ödülleri aldın?

Sağlıklı Yaşam Topluluğu'ndan 2 tane 6 Dolarlık.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #12

Wed Sep 25, 2019 00:57 in Turkish

50 DOLARIM var. Elime toplam kaç Dolar geçer? Yardımcı olabilecek var mı?

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1

Wed Sep 25, 2019 00:45 in Turkish

Merhaba. Bu konuda herkes Offers bölümündeki uygulama indirme görevlerini paylaşırsa herkes birbirine yardımcı olmuş olur.
Ben başlıyorum

ANKETLER » Post #5713

Tue Sep 24, 2019 23:33 in Turkish

0.60$ Op'nionSurveys anketi ödemedi

ANKETLER » Post #5694

Mon Sep 23, 2019 11:51 in Turkish

Csurvey router 56Cent Türk Telekom anketi (daha ödemedi)
Edit: 0.18$ vermiş. Yarısı bile değim

ANKETLER » Post #5664

Sun Sep 22, 2019 23:57 in Turkish

mzanka wrote: Bulbshare indirdim ama 1 hafta ne bildirim ne anket geldi, ben de umudu kesip uygulamayı kaldırdım :?

Ben de indirdim. Bana da hiç anket falan gelmedi.

ANKETLER » Post #5658

Sat Sep 21, 2019 09:45 in Turkish

sems-i wrote: saglıklı yaşam anketi 6 dolar yollamiş kullanılacak yer yok,bende lcw kullanmaya çalıştım stok yok -beden yok -

Amazon.com.tr 'de herşey var. Oraya bir bakın.

ANKETLER » Post #5622

Wed Sep 18, 2019 10:15 in Turkish

sems-i wrote:
filizdemir wrote: İnsites Counting yine 32₺ göndermiş bana.

nasıl nakite çevriliyor bu

Çevirilmiyor. Amazon.com.tr'den alışveriş yapılıyor.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 09:50:34 PST