Please wait...
HomeForumPosts by filizdemir

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by filizdemir

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #36

Tue Oct 22, 2019 09:50 in Turkish

OMERSEVDA wrote: MERHABA FİLİZ DEMİR YENİ KAYIT OLDUM YSENSEYE. AŞIRI FRANSIZIM SİZİN PAYLAŞIMINIZI GÖRDÜM. NE KADAR SÜREDE KAZANDINIZ. ANKET ÇOK GELMESİ İÇİN NAPMALIYIM .

2-3 ayda 60 Dolar yaptım. Wannadskısmında çok anket oluyor. Bir de Surveys kısmındaki routerlara bakın.

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #34

Mon Oct 21, 2019 10:08 in Turkish

-GÜNCELLENDİ -

ANKETLER » Post #5972

Sun Oct 20, 2019 05:25 in Turkish

sems-i wrote:
filizdemir wrote:
Sirius_ wrote:
Simpre wrote: son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor :D

Son iki dolar evren oyun oynuyo resmen :D

Bende son 3Cent

Filiz bu sağlıklı ve aktif yaşam platformunun verdiği Visa pre-paid card gıda alınacak yer var mı???

Amazon TR'de gıda var.

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #33

Thu Oct 17, 2019 11:06 in Turkish

--GÜNCELLENDİ-

ANKETLER » Post #5942

Wed Oct 16, 2019 11:23 in Turkish

Sirius_ wrote:
Simpre wrote: son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor :D

Son iki dolar evren oyun oynuyo resmen :D

Bende son 3Cent

ANKETLER » Post #5927

Tue Oct 15, 2019 11:34 in Turkish

sems-i wrote:
filizdemir wrote: 0.58$ kısa bir anket. Konusu şöyle: Bazı durumlarda kimin haklı olduğunu soruyor.

zor olsada bir tane daha hediye çeki aldım 6 dollar

Nereden, nasıl aldınız?

ANKETLER » Post #5925

Tue Oct 15, 2019 10:48 in Turkish

0.58$ kısa bir anket. Konusu şöyle: Bazı durumlarda kimin haklı olduğunu soruyor.

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #28

Fri Oct 11, 2019 02:07 in Turkish

emn11998 wrote: filiz skril gönder kısmında ücretsiz bir şekilde banka kartından payooner o alman ibanlı hesabına 2 euro kadar para gönderebilirsin o şekilde kalan parayı tamamlayaıp çek bidaha skrilee para atıp 5.50 euro kesinti para kaybetme

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım. Detaylı anlatabilir misiniz?

ANKETLER » Post #5850

Wed Oct 09, 2019 10:45 in Turkish

Son yaptıığım 3 anket ve 1 teklif ödeme yapmadı. Toplam 4 Dolara yakın oaram gitti. En son da Toluna Bulaşık deterjanı anketi ödemedi.

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #25

Tue Oct 08, 2019 11:28 in Turkish

FIRAT7 wrote: Paranız normal şartlarda dun aksam 8.30 a kadar payoneer hesabınızda olması lazımdı.

Şayet henüz payoneerde goremiyorsaniz yanlış bir kopyalama yapmış olabilirsiniz.bir check etmeniz de fayda var.

Sağolun. Şu an geldi.

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #23

Tue Oct 08, 2019 00:35 in Turkish

-GÜNCELLENDİ.-

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #19

Mon Oct 07, 2019 12:05 in Turkish

Sirius_ wrote:
nofearsports wrote: tango karttan haber yokmu arkadaşlar

Gelse çok iyi olur.. yıllık 100 kitap projesi başlatmıştım kendime .tango bunu karşılıyıcaktı.Bundanda mahrum bıraktılar tango ve payoneerle birlikte onlarda kahrolsun :x

Güzel projeymiş.

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #16

Mon Oct 07, 2019 10:25 in Turkish

FIRAT7 wrote:
Suber16 wrote: Arkadaslar postlari takio ederseniz skrille nasil hesap acilir kac para gitmis payonere nasil gecmis hepsi yaziyor kiz oraya tl yazmis siz dolar soruyorsunuz bi zahmet 40tl kac dolar yaoar bakiverin yahu vallahi burdan laf anlatmakta en zoru insanlarnsurekli ayni soruyu cevapliyorlar.

Başlıktaki yazılanları görünce ben artık pes ettim. :D


@filizdemir , bir 50 dolar daha biriktir bence sen. yoksa toplamda bankana cekeceğin 300 liraya 70-80 lira masraf vermiş olacaksın.



tekrar yazalım ;
Skrill bakiyeniz minimum 55-56 dolar olunca paranızı payoneere aktarın.Skrillden payoneere transfer ücreti 5 euro / yada 6 dolardır.
Payoneerden bankaya cekim limiti minimum 40 euro yada 50 dolardır.

skrillde 50 dolarınız varsa bunu payoneere de atsanız banka hesabınıza cekemessiniz ve minimum limite ulaşmak için bir 6 dolar daha boşu boşuna skrille hibe edersiniz.

Doğru söylüyorsunuz. Ama ben şuan paramı kurtarma peşindeyim. Elime bir para geçsin. Bir daha Payonerr gelene kadar giderim bu siteden

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #9

Mon Oct 07, 2019 01:34 in Turkish

deepcrypto wrote: Payonerden bankaya çekim talebi verebilmen için 50$ ve üzeri kotası var diye biliyorum, oradan bankaya 43 doları nasıl çekeceksin ?

Euro'da limit 40 Euroymuş. Benim param 38 Euro. Yani limite ulaşamıyorum.
Benim çözümüm: Ysense'de şu an 4.50 dolarım var. O parayı 10-15 Dolar yapıp bir daha çekim talebi yollayacağım. Böylece limite ulaşıp paramı bankaya çekebilirim.

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #7

Mon Oct 07, 2019 00:44 in Turkish

F_Freeloader wrote:
filizdemir wrote: Arkadaşlar 50$ çekmiştim. Skrill mail gönderdi. 50Dolarım gelmiş. Çok mutluyum. Haftasonu gönderebileceklerini bilmiyordum.
Edit: Öncelikle Skrill hesabımı açtım ve telefon no onayladım. Kimlik vb. gibi belgeleri göndermeden de yapılabiliyor.
Para çekme talebimden 3 gün sonra tam olarak 50 Dolar para Skrill'e geldi.
Ardından bir Payonerr hesabı açtım.
Skrill üzerinden şuradaki adımları takip ederek (SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma | ySense Forum'e_Aktarma) paramı Payonerr'e aktardım. (Şuanda halen gönderiliyor.)
Aktarma sırasında kesintilerden sonra 43 Dolar kaldı. Bu para da 38 Euro olarak Euro'ya çevrildi. Euro'ya çevrilirken bir kesinti olmadı galiba.
Sonuç: 280 TL olarak Skrill'de olan param şu an 240 TL. Payonerr'den banka hesabına çekerken bir kesinti olur mu bilmiyorum. Para Payonerr'e gelince editlerim. Şu an 40 TL kaybım var.
SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM.

Kesinti acaba 50 dolarda 7 dolar mı yani 100 olsaydı 14 mü olacaktı yoksa tutardan bağımsız sabit bir kesinti mi?

Klasik bir ücreti var gördüğüm kadarıyla. 7-8 Dolar arası birşey

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #5

Sun Oct 06, 2019 13:00 in Turkish

mzanka wrote:
filizdemir wrote: Arkadaşlar 50$ çekmiştim. Skrill mail gönderdi. 50Dolarım gelmiş. Çok mutluyum. Haftasonu gönderebileceklerini bilmiyordum.

Hayırlısı olsun,iyi günlerde harcayın. Payoneer biraz daha gelmezse ki yakın zamanda geleceğine inanmıyorum zaten, ben de Skrill'den çekim yapacağım. Kesinti sonrası elinize ne kadar geçti? Skrill bana biraz karışık geliyor :| teknoloji ile de aram iyi sayılmaz,bu nedenle biraz çekiniyorum.Euro açmıştım Skrill hesabını ama Dolar olarak açmak daha iyiymiş, sanırım yeni hesap açacağım.

abidecelik wrote:
filizdemir wrote: Arkadaşlar 50$ çekmiştim. Skrill mail gönderdi. 50Dolarım gelmiş. Çok mutluyum. Haftasonu gönderebileceklerini bilmiyordum.

kaç dolar kaybın oldu

Leo1334 wrote: Ayrıntıları yazabilir misin? nasıl para çekme talebini yaptığını vs.

Öncelikle Skrill hesabımı açtım ve telefon no onayladım. Kimlik vb. gibi belgeleri göndermeden de yapılabiliyor.
Para çekme talebimden 3 gün sonra tam olarak 50 Dolar para Skrill'e geldi.
Ardından bir Payonerr hesabı açtım.
Skrill üzerinden şuradaki adımları takip ederek (SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma | ySense Forum'e_Aktarma) paramı Payonerr'e aktardım. (Şuanda halen gönderiliyor.)
Aktarma sırasında kesintilerden sonra 43 Dolar kaldı. Bu para da 38 Euro olarak Euro'ya çevrildi. Euro'ya çevrilirken bir kesinti olmadı galiba.
Sonuç: 280 TL olarak Skrill'de olan param şu an 240 TL. Payonerr'den banka hesabına çekerken bir kesinti olur mu bilmiyorum. Para Payonerr'e gelince editlerim.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #75

Sun Oct 06, 2019 03:00 in Turkish

Payonerr'e kayıt oldum. Hesabınız inceleniyor yazıyor. Kesin onaylanır mı? Yoksa onaylanmama ihtimali var mı?
Edit: Onaylanmış

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #1

Sun Oct 06, 2019 02:30 in Turkish

Arkadaşlar 50$ çekmiştim. Skrill mail gönderdi. 50Dolarım gelmiş. Çok mutluyum. Haftasonu gönderebileceklerini bilmiyordum.
Edit: Öncelikle Skrill hesabımı açtım ve telefon no onayladım. Kimlik vb. gibi belgeleri göndermeden de yapılabiliyor.
Para çekme talebimden 3 gün sonra tam olarak 50 Dolar para Skrill'e geldi.
Ardından bir Payonerr hesabı açtım.
Skrill üzerinden şuradaki adımları takip ederek (SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma | ySense Forum'e_Aktarma) paramı Payonerr'e aktardım. (Şuanda halen gönderiliyor.)
Aktarma sırasında kesintilerden sonra 43 Dolar kaldı. Bu para da 38 Euro olarak Euro'ya çevrildi. Euro'ya çevrilirken bir kesinti olmadı galiba.
Sonuç: 280 TL olarak Skrill'de olan param şu an 240 TL. Payonerr'den banka hesabına çekerken bir kesinti olur mu bilmiyorum. Şu an 40 TL kaybım var.
SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM.
EDİT (8 EKİM 2019)
Dün Skrill'den mail geldi. "Para Çekim İşleminiz tamamlanmıştır." diye. Fakat Payonerr'de para görünmüyor. Bakalım ne olacak.
EDİT (8 EKİM 2019 -2)
Para şu an Payonerr'e hiçbir kesinti olmadan geldi. Şu an limite ulaşamadığım için limite ulaşmak için Ysense'den 10 dolar daha biriktiriyorum.
EDİT (17 EKİM 2019)
10 Doları biriktirdim. Ödeme talebimi verdim.
EDİT (20 EKİM 2019)
Para Skrill'e geldi. Payonerr'e aktardım.
EDİT (21 EKİM 2019)
Para Payonerr'de.Banka hesabına aktardım.
EDİT (22 EKİM 2019)
Para 252 TL olarak banka hesabımda.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #71

Sat Oct 05, 2019 05:16 in Turkish

FIRAT7 wrote:
filizdemir wrote:
FIRAT7 wrote:
Suber16 wrote: Tesekkurler firat yalniz ben skrill actim burdan bir arkds programdan inidirin dogrulama icin burdan 5dolar attim dogrulandi baska isleme gerek kalmadi dedi ben direk sayfasindan hesap acip dogrulama yapmadan burdan 5dolar attim gecer mi acaba deneme maksatli arada kalir diye korkuyorum 140dolar cekecegim cunku toplamda size nasil ulasirim firat bey yardimci olsanz aktarma kismini anladim sorun yok ama bu fogrulama vs yardimci olurmusunz

Hocam kullandığın telefona bağlı olarak önce skrill uygulamasını indir.

Uygulamayı AC ve mail+sifren ile login ol.

Uygulamada tam animsamiyorum ama hesabınızı onaylayın sekmesi olması lazim.oradan yönergeleri izleyerek telefonun kamerasını kullanarak istenen evrakların resmini çekip uygulamada ilgili yere yükle.
Bu evraklar nüfus cüzdanı yada ehliyet ve adınıza düzenlenmiş fatura yada sahsiniza ait banka hesabinizin ekran görüntüsü olması lazim.

Ardından zaten hesabınız kısa surede onaylı hale gelecektir.

O çektiğiniz deneme amaçlı 5 USD her halükarda hesabınıza gelir.


Edit : telefonunu da konum ayarlarını açık tutun.skrille girdiğiniz adresle ayni konumdaysaniz fatura yüklemenizi gerek olmayabilir.boyle bir durum da anımsıyorum skrillde.
Merhaba Fırat Bey,
Ben hesabı ilk açtığımda hesabınız kısıtlı yazısı vardı. Sonra telefon doğrulaması yaptım ve kredi kartı ekledim.
O yazı kalktı. Paranın Skrill'e gelmesi için başka bir onaya gerek var mı?

Paranız skrille gelir. Ama alintiladiginiz mesajimdaki adımları uygulayıp gene de skrill hesabınızı onaylatin sizde.

Uygulamayı indirirseniz hesabınizın onaylı olup olmadığını görürsünüz.

Uygulamayı indirdim ama hesabın onaylı olup olmadığına dair birşey göremedim. Nerede yazar bu bişgi.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #65

Sat Oct 05, 2019 00:04 in Turkish

FIRAT7 wrote:
filizdemir wrote:
FIRAT7 wrote:
Suber16 wrote: Tesekkurler firat yalniz ben skrill actim burdan bir arkds programdan inidirin dogrulama icin burdan 5dolar attim dogrulandi baska isleme gerek kalmadi dedi ben direk sayfasindan hesap acip dogrulama yapmadan burdan 5dolar attim gecer mi acaba deneme maksatli arada kalir diye korkuyorum 140dolar cekecegim cunku toplamda size nasil ulasirim firat bey yardimci olsanz aktarma kismini anladim sorun yok ama bu fogrulama vs yardimci olurmusunz

Hocam kullandığın telefona bağlı olarak önce skrill uygulamasını indir.

Uygulamayı AC ve mail+sifren ile login ol.

Uygulamada tam animsamiyorum ama hesabınızı onaylayın sekmesi olması lazim.oradan yönergeleri izleyerek telefonun kamerasını kullanarak istenen evrakların resmini çekip uygulamada ilgili yere yükle.
Bu evraklar nüfus cüzdanı yada ehliyet ve adınıza düzenlenmiş fatura yada sahsiniza ait banka hesabinizin ekran görüntüsü olması lazim.

Ardından zaten hesabınız kısa surede onaylı hale gelecektir.

O çektiğiniz deneme amaçlı 5 USD her halükarda hesabınıza gelir.


Edit : telefonunu da konum ayarlarını açık tutun.skrille girdiğiniz adresle ayni konumdaysaniz fatura yüklemenizi gerek olmayabilir.boyle bir durum da anımsıyorum skrillde.
Merhaba Fırat Bey,
Ben hesabı ilk açtığımda hesabınız kısıtlı yazısı vardı. Sonra telefon doğrulaması yaptım ve kredi kartı ekledim.
O yazı kalktı. Paranın Skrill'e gelmesi için başka bir onaya gerek var mı?

Paranız skrille gelir. Ama alintiladiginiz mesajimdaki adımları uygulayıp gene de skrill hesabınızı onaylatin sizde.

Uygulamayı indirirseniz hesabınizın onaylı olup olmadığını görürsünüz.

Uygulamayı indirirsem farklı cihazlardan aynı hesaba girdiğim için hesap banlanmaz değil mi?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 24, 2023 17:26:50 PST