Please wait...
HomeForumPosts by figlarka1

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by figlarka1

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #9

Sun Mar 12, 2023 05:54 in Polish

Dziękuję serdecznie. Dobrego dnia. :D

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #7

Sat Mar 11, 2023 22:59 in Polish

U mnie zakładki - Ankiety, Oferta, Partnerzy, Wypłata, Forum. Nie mam Duża zmiana. Przeglądnęłam wszystko. :) Jak mogę polubić odpowiedzi na forum? Pozdrawiam, Teresa. :)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #5

Sat Mar 11, 2023 11:09 in Polish

Dziękuję Baszar za odpowiedź. Niestety, nie mam zakładki Zmiana. Bardzo mi przykro, że już nie będzie Świata Opinii.

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #3

Sat Mar 11, 2023 05:03 in Polish

Serdecznie dziękuję za informację. Pozdrawiam.

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #1

Sat Mar 11, 2023 02:06 in Polish

SOS!!! Od 10 marca br. nie mam routera - Świat Opinii, a od dzisiaj brak routera Peanut Labs. Bardzo proszę o poradę, co zrobić?

Brak ankiet :O » Post #3

Sat Mar 11, 2023 02:01 in Polish

SOS!!! Od 10 marca br. zniknął mi router - Świat opinii, a od dzisiaj brak routera Peanut Labs. Proszę, poradźcie, co zrobić?

Brak routera OpinionWorld » Post #5

Sat Oct 15, 2022 04:38 in Polish

mydistanthorizon wrote: OW ma jakąś globalną awarię, przez którą wypełnione ankiety nie były płacone. ySense tymczasowo wyłączył ten router, dopóki tego nie naprawią. Miejmy nadzieję, że szybko wróci.

Dziękuję za wyjaśnienie. :)

Brak routera OpinionWorld » Post #3

Fri Oct 14, 2022 22:53 in Polish

Baszar wrote: Wczoraj 10.10.2022 roku pojawił się u mnie router Pollfish a dziś 11.10.2022r godzinę temu zniknął router OpinionWorld.
Pytanie brzmi do ySense Team co się stało że nie mam routera OpinionWorld, czy coś naprawiają. :) czy jest jakiś błąd w systemie ySense .Bardzo proszę o odpowiedż cały zespół ySenseTeam :) :roll:

Mam identyczny problem z routerm "Świat opinii" i też serdecznie proszę o odpowiedź.

Problem z ustawieniem plików cookie » Post #5

Fri Sep 18, 2020 17:45 in Polish

Thank you for your answer.

Problem z ustawieniem plików cookie » Post #3

Wed Sep 16, 2020 20:51 in Polish

Thanks for the hint. Unfortunately, the same problem in Mozilla Firefox.

Problem z ustawieniem plików cookie » Post #1

Tue Sep 15, 2020 17:40 in Polish

Dzień dobry. Korzystam z przeglądarki Chrome, która aktualnie blokuje pliki cookie w Peanum Labs i Wannads, mimo że w Ustawieniach przeglądarki Chrome zaznaczyłam - dostęp do wszystkich plików cooke. Co zrobić? Bardzo serdecznie proszę o pomoc, Teresa.

Good day. I use Chrome settings, which online game blocks cookies in Peanum Labs and Wannads, even though in Chrome settings settings I have selected - access to all cookies. What to do? I am asking for your help, Teresa.

Evidon
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 06:36:50 PST