Completed 8 December 2022 08:58:04 PST 2m 113685637 $2.49
Best anket ever!
Completed 8 December 2022 10:08:10 PST 15m OpinionWorld Router $0.58
Completed 8 December 2022 11:53:12 PST 8m Router $0.36
Completed 8 December 2022 12:01:10 PST 12m Router $0.71
ankettasksever wrote:tavihey wrote:iyi kazandıran task'lar;
ilkinin ücreti 0,07$ ikincisinin 0,06$
basit task'lar. yanlışlarımın bir kısmı benim dikkatsizliğim ama çoğunluğunun hatalı olduğunu düşünüyorum. zaten çok itiraz eden, unfair diye not düşenler oluyor. gene de belli bir doğruluğun altına düşmeyip iş yapabiliyorsunuz.
Find Urls For A Business In A Certain Site - bu aralar akşam 6 ile 8 arasında görünüyor. çıktığı zaman 5-6k kadar inanılmaz sayılar görünüyor yapılabilecek iş sayısında. ancak 2 saat içinde hepsi tükeniyor. bu saatlerde takip edip denk getirmeye çalışırsanız iyi kazanç sağlarsınız.
Help Us Collect Social Media Handles For Various P - uzun zamandır id'si değişmeyen bir task. yapılması basit task'lardan. son zamanlarda çok iş yaptırmaya başladı. bu task da istisnasız her gece 1 ve 2 arasında çıkıyor. bazı günler yapılabilecek en az 250 iş görünüyor, bazı günler ise 4-5 tane oluyor ama son zamanlarda ortalama 30-40 tane yaptırıyor. bazen 50'yi 60'ı bulduğu da oluyor. bu saatlerde dikkat ederseniz, denk getirebilirsiniz. aslında level 1 task ama 2 gün önce level 0 olarak göründü. henüz level 0'sanız belki denk gelebilirsiniz dediğim saatlerde.
tebrikler.![]()
level 0 a gelmedi. 1 olmamız lazım. %76 ile hala çalış diyor bana. level atlayınca her taska zıplamamak lazım gerçekten. geçmişin bedelinden bir türlü kurtulamadım ki yol alayım.
bize entity lazım.
bigparam wrote:demetsedna wrote:paran payonere 2 dolar kesinti ile gelir . yeni düzeltme ile 52 dolar 50 dolar şeklinde payoner hesabına düşer burdanda banka hesabına çekim verdiğinde neredeyse birebir dolar kuru ile banka hesabına tl olarak geçerPayooner'den dolar hesabına para aktaran var mı? Kesinti yine 2 dolar mı yoksa banka kafasına göre bir ücret mi kesiyor? Bilen arkadaş beni aydınlatırsa çok sevinirim. Bankam Garanti