mataczs wrote:Czy jest możliwe rozwiązanie tego problemu ?
Oczywiście. 1) Napisz do supportu, оpisz problem. 2) Otwórz konto w Skrill
BIel1990 wrote:Dynata była ale się zmyła...
Od poniedziałku zniknął mi router Dynaty i jak dotąd się nie pojawił. Pytanie więc do was moi drodzy - czy jestem jedyny? Czy jest jakaś grupa użytkowników którym zniknęła Dynata, czy też ja tylko taki pechowy?
I jeżeli niestety, rzeczywiście, szczęście mnie opuściło, to czy ktoś wie jak skontaktować się Dynatą by omówić mój przypadek?
Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi!
solkan wrote:Vh6NFbMUyM wrote:@Tuut Co rozumiesz przez śmieciowe ankiety? Czasami próbuję wrócić do ysense, ale odbijam się za każdym razem np. wypełniam ankietę przez 6 minut, a potem mnie wywala. Da się jakoś zweryfikować przed rozpoczęciem wypełniania, że ankieta jest niewarta czasu? Czy może przez małowartościowe ankiety rozumiesz tylko stosunek ilości $ do czasu, jaki deklarują, że zajmie ankieta. Raz miałem tak, że rozpocząłem 6 ankiet i tylko jedną ukończyłem, co nie tylko jest frustrujące, ale ostatecznie mniejsza wartość tej jednej ankiety, którą udało się wypełnić.
Ja mam bana na OW za moje tickety za wywalanie na końcu ankiet
Vh6NFbMUyM wrote:@Tuut Co rozumiesz przez śmieciowe ankiety? Czasami próbuję wrócić do ysense, ale odbijam się za każdym razem np. wypełniam ankietę przez 6 minut, a potem mnie wywala. Da się jakoś zweryfikować przed rozpoczęciem wypełniania, że ankieta jest niewarta czasu? Czy może przez małowartościowe ankiety rozumiesz tylko stosunek ilości $ do czasu, jaki deklarują, że zajmie ankieta. Raz miałem tak, że rozpocząłem 6 ankiet i tylko jedną ukończyłem, co nie tylko jest frustrujące, ale ostatecznie mniejsza wartość tej jednej ankiety, którą udało się wypełnić.
Sawel24 wrote:Tuut wrote:kurcze jak to możliwe ja ledwie 10$ w miesiącu wyciągam rekord to 20$ masz poleconych czy jak?Tak wyglądał grudzień w tym roku. Nie jest tak źle