Yani yarım centlik işi deli gibi bir hafta boyunca yapıp da birinci olursan o haftadan 50 dolar kazanıyorsun. Yorulmak bilmeyen kişiler için fena ödül değil, ben şahsen yapamıyorum çünkü

Hasan00 wrote:LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
10
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
58/ 82
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
71.9%
ya ucuna geldim lvl taskı gelmiyor 18 soru yav
hesaplamama göre 9 task bitirmiştim %90 ile ama quiz mi yoksa diğerimi bir tanesi sayılıyormuş sanırım o yüzden 18 soru gerekicek şu telefon taskı bir daha gelse biter...![]()
Lvl alınca bana günde 1-2 dolar kastırabilecek hatasız kolay task varmı? isimlerini yazabilir mi bilen? ek olarak o yenileme şeyini deneyeceğim umarım bir şey olmaz
Thelastair wrote:ekspeliyarmus wrote:Iproduct Round 3 File3 17-Dec-19
Bu işten quiz dahil 7 tane yaptım job history listesinde de var ama para gelmiyor arkadaşlar yapanlarda aynı sorun oldu mu?
Bundan 1 adet yaptım quiz modunda %87 verince bıraktım 1 tane correct yiyince bir daha yapmıyorum. Yaptığım clothing taskının ücreti yatmadı dünde böyle olmuştu sonradan yatırdılar bekleyelim bakalım , sitede biraz problem var wannads'da açılmıyor şu anda.
gisil wrote:ekspeliyarmus wrote:clixsense te payooner den para çekip de ysense ten ilk defa transfer yapanlar;
your payooner reward from ysense is being proccessed mailinden sonra 3 iş gününde göndericez dedikleri hesap bağlama maili geciken oldu mu hiç?
evet ben 4. gündeyim. zaten doğru düzgün gitseydi bu iş şaşardım.