Please wait...
HomeForumPosts by dmrlfrkn

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dmrlfrkn

ANKETLER » Post #7882

Sat Mar 07, 2020 06:51 in Turkish

hdturkey45 wrote:
dmrlfrkn wrote: Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır anketlerden engelliyim ne yaptıysam cevap alamadım anketlere girdiğimde aldığım ekran bu yardımcı olacak varmı

Anket yaparken tutarsız cevaplar vermişsin. Anketin başında cevapladığın bir soru anket sonlarına doğru tekrar sorulabilir o yüzden bir profil bilgileriniz olsun

Tekrar düzeltemiyormuyuz peki ? Kaç kere yardıma talep ilettim ama herhangi bir dönüş olmadı. Translate hatasında dolayı atıldım anketlerden

ANKETLER » Post #7870

Fri Mar 06, 2020 08:40 in Turkish

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır anketlerden engelliyim ne yaptıysam cevap alamadım anketlere girdiğimde aldığım ekran bu yardımcı olacak varmı

ANKETLER » Post #4837

Sat Aug 03, 2019 04:27 in Turkish

dmrlfrkn wrote: Anketler kısmında sadece Penaut Labs anketleri görünüyor bende. Clixsense zamanındaki gibi diğer anket firmaları çıkmıyor ne yapmam lazım acaba

Yardımcı olmak isteyen yokmu arkadaşlar

ANKETLER » Post #4831

Fri Aug 02, 2019 13:37 in Turkish

Anketler kısmında sadece Penaut Labs anketleri görünüyor bende. Clixsense zamanındaki gibi diğer anket firmaları çıkmıyor ne yapmam lazım acaba

ANKETLER » Post #3624

Wed Jun 12, 2019 11:23 in Turkish

Son sayfaya geldim sayfa çöktü bi daha da açılmadı bildirim gönderdim ama dikkate alırlarmı acaba

ANKETLER » Post #2958

Tue Apr 16, 2019 12:04 in Turkish

15 dk ortalamada bitiyor ödeme anında geliyor
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 17:01:48 PST