Tdgngns1905 wrote:Axolotll wrote:bu gün BBC haber anketini yapan oldumu 5. günü yapmıştım 6. gün gelmedi
Pazar günü olduğu için geç gelir ama gelir
size geldimi
ankettasksever wrote:clix_38 wrote:ankettasksever wrote:xbeyza5 wrote:Tasklerin yerine bir şey getirecekler mı peki ?
yok sanırım. istisna bir açıklama yapılmadı.
ula bi hoş oldum hasudan cıkmış balık gibiyim hayırlısı olsun dicemde her yıl bir önceki yılı aratıyor ... ekleme yapılmazsa işimiz yaş
ayrı bir şifre ile kayıt olunuyor sanırım. welcome to appen tek görev vardı. edit profilden Appen Contributor Portal kutusunu işaretledim ve kaydettim. sayfayı yeniledim tüm görevler liste halinde çıktı fakat tıklayınca uyarı veriyor.
'Bu göreve yalnızca bir hesaptan erişebilirsiniz.
Kayıtlarımız, başka bir ödül sitesinde bu görevde zaten aktif olduğunuzu gösteriyor. Herkesin görevlerimize erişmek için adil bir şansa sahip olduğundan emin olmak için, yalnızca bir ödül sitesi hesabı aracılığıyla bir görev üzerinde çalışmanıza izin verilir.'
ysense den zaten düştü ve Appen Contributor Portal kutusunu işaretleyip save yapmış olmama rağmen bu uyarıyı alıyorum.
daha ilk saatler belki sisteme düşmüyor yeni durum ama işimiz ticketa kaldı yine sanırım.
LolaBunny89 wrote:Axolotll wrote:serturser41 wrote:neoya taşırız taskları ysense kaybeder yada muhakkak bir yer bulunur task yapacak
bu peter iyice canımı sıkmaya başladı bizim ülkemizde paypal yasak diyorum adam paypal hesabınız olmalı diyor. gülermisin ağlarmısın
bende öyle düşünmüştüm fakat 3. parti ySese - neobux gibi siteleri hepten irtibatı kesiyorlar sadece appen kendi bünyesinde yaptıracak
tek ödeme seçeneği ise paypal
2021 itibariyle, Appen artık Neobux gibi ticari 3. parti kanallarla entegre olmayacak. Appen'in platformunda göreve devam etmekle ilgileniyorsanız, buradan doğrudan bizimle kayıt olabilirsiniz. Doğrudan Appen'in mikro görev platformu olan ADAP üzerinde çalışmak için, ödeme alabilmek için çalışan bir PayPal hesabınızın olması gerektiğini lütfen unutmayın.
Ayrıca buradan daha uzun süreli çalışma için Appen'in "Projeler" platformuna kaydolabilirsiniz ( Appen : Current Opportunities ). Lütfen bu platformdaki projelerin Payoneer üzerinden ödeme yaptığını unutmayın.
Saygılarımızla ,
Peter
Crowd Desteği, Appen
türkçe meali goodbye kalın selametle
bence canını Peter değil Türkiye'deki durum sıkmalı. Yazık ki 21. yüzyılda hala yasak kafasıyla iş yapılıp freelancer dediğimiz bağımsız iş yapan insanların önü kapatılıyor. Yakın bir zamana kadar youtubei wikipedia gibi siteler bile yasaklıydı. Üstelik bu yapılanın hiçbir mantığı yok. Bu yasakçı kafanın acilen değişmesi gerekiyor. Bıktık bunlardan.
serturser41 wrote:neoya taşırız taskları ysense kaybeder yada muhakkak bir yer bulunur task yapacak
erman90 wrote:arkadaşlar adgame den king of avalon görevini alıp 13. seviyeye tamamladım fakat herhangi bir ödeme yapılmadı. ticket attığımda ise gönderdikleri ilk mailde bir referans kodu olduğunu ve bu kodu göndermem gerektiğini söylediler ama herhangi bir koda ulaşabilmiş değilim.Referans koduna nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olabilirsenz çok sevinirim
AtaturkunTorunu wrote:seher83 wrote:25 eylül de payoneere 52 dolar çekim talep ettim ysence den onay maili geldi ama payoneere gelen giden yok bu 2. çekim olacaktı aynı hesaba öncesinde 2 günde olmuştu ödemenin geçmesi ve payoneerden banka ya aynı gün almıştım. şimdi neden böyle oldu
![]()
![]()
Bu sefer böyle garip bir durum var. Mesela geç de olsa Payoneer'e para geçti ama dün sabah Payoneer'e para çekme talebi verdim, 10 dakika önce "talebiniz alındı, 2 iş günü içinde yollanacak" diye e posta geldi. Yani Payoneer de para bekletme yoluna gitmiş. Normal de en fazla ertesi gün yollarlardı. Umarım ilerleyen zamanlarda böyle olmaz.
serkang wrote:gamer212 wrote:serkang wrote:Şuanda 152 level oldum 900 milyon chip var birazdan 160 olurum ysensede 14 dolar pending olarak gözüküyor baktım oyun kazancını 14 dolara indirmişler halbuki ben 20 dolarken başlamıştım oyuna şimdi nerde hak arayacağız
bilet felan attınızmı siz bu 6 dolar için birşey yapamıyormuyuz
157 de kaldım gereksinim 160 olunca eldeki bulgurdan da olmayayım diyorum 10 Eylül'e kadar 160 olursam atacağım yapamazsam hiç bulaşmayacağım
siz kaç levelsiniz ?
hdturkey45 wrote:kulübe katılın yoksa olduğunuz yerde sayarsınız klüp geliri oluyor faydası varAxolotll wrote:srne wrote:ben yaptım 3 günde bitti para bekleyene düştü.27 ağustosta geleceğine dair mail geldi.
123 leveldeyim 70 - 80 mil var kağnı gibi ilerliyor bir kulübe üyeyim haftalık 40. mil veriyor tabi kulüp 1ci olursa onun haricinde takım görevleri oluyor ama pek tat vermiyor yokmu bir alternatif yol
Slot yapıyoruz dimi çevirme bir kulube katilmasakta olurmu acaba
hdturkey45 wrote:srne wrote:ben yaptım 3 günde bitti para bekleyene düştü.27 ağustosta geleceğine dair mail geldi.
Peki ben indirdim telefona 29 level kadar yaptım ama kardeşim silmiş uygulamayı tekrar indirsek devam edermi acaba