Please wait...
HomeForumPosts by Axolotll

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Axolotll

Payoneer hesap ücreti » Post #5

Thu May 18, 2023 03:06 in Turkish

Şimdiye kadar 12 ay boyunca işlem yapmadan hesaplarını açık tutan müşterilerimizden 29,95 USD Yıllık Hesap Ücreti alıyorduk.

burdada hesap diyor fakat ben hiç ödemedim

Payoneer hesap ücreti » Post #2

Thu May 18, 2023 02:31 in Turkish

2018 den beri payoneer kullanıyorum hiç yıllık ücret ödemedim
29.95 usd payoneer kartı olan kişilerden bu ücreti tahsil ediyor kart kullanan kullanıcılara bir sınır koymuş bu sınırı aşarsan ödeme alınmıyacak fakat bu ödemenin altında bir rakam olursa bu ücret tahsil edilecek deniliyor

tabi bu sadece benim analadığım

Hesabım kısıtlandı anketlere erişemiyorum » Post #6

Fri Apr 21, 2023 08:38 in Turkish

Yaklaşik 8gun önce benim hesabımdan aynı sorunla karşılaştım yardın servisine kaçıncı mesajım almıyorlar durumunuzuanliyoruz ve anketlere verdiğiniz cevabı değiştiremiyoruzgibi cevap verdiler sun kapali bencede

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2052

Fri Apr 14, 2023 21:42 in Turkish

Swerdlov wrote:
Axolotll wrote: 4/12/2023 4:53PM
Offers
Empires & Puzzles Level 20
(Credits in 7 days)
$35.00

tam 10 gün oldu belki rekor
level 20 de pedinge düştü :D

tebrikler öncelikle :thumbup:

nasıl bir oyun bu arkadaşlar? günde 1 saat falan vakit ayırarak rahat bitirebilir miyim? ve hangi duvarın teklifi? ödeme konusunda da ysense ana sayfada pending credits kısmına tutar yansıdı, bir çakallık yok değil mi?

günde 1 saat ayırarak biraz zor biter hocam dünya enerjisi var her 3 - 4 saatleri arası doluyor ve bunu bölümleri oynayarak xp kasıyoruz yani 3 4 saat arayla takipte kalmanız lazım herhangi bir sorun şu an yok pedingte duruyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2040

Thu Apr 13, 2023 00:49 in Turkish

nusibet wrote:
Axolotll wrote: 4/12/2023 4:53PM
Offers
(Credits in 7 days)
$35.00

Hayırlı olsun. Yüksek XP veren kolay bir bölüm öneriniz var mı?

sağolun 10 seviyeye ulaştığınızda 8 bölüm - 9 oynayın 817 xp veriyor 3 güç tüketiyor
12 bölüm 8 ve 9 gücünüze göre 1377 xp ve 1389 xp veriyor 4 güç tüketiyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2037

Wed Apr 12, 2023 17:56 in Turkish

minnos47 wrote: Etkinliklerde XP vermiyor galiba.Bir kere girdim vermedi.Harita sanki daha kolay.

veriyor asıl etkinlikleri kaçırma ama güce bakıp maça gir yoksa kaybedersen xp vermiyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2034

Wed Apr 12, 2023 16:55 in Turkish

4/12/2023 4:53PM
Offers
(Credits in 7 days)
$35.00

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2032

Tue Apr 11, 2023 21:55 in Turkish

satalaytv wrote:
Axolotll wrote:
satalaytv wrote:
Axolotll wrote: bu gün 6 gün oldu 16 seviyedeyim paket almadım 3 ile 4 saat arası enerji fuılleniyor her2 saattye bir video izleyerek elmas ve çeşitli malzemeler kazanıyorswunuz bunları kaçırmadığım için sahura kadar yapıyorum yani anlayacağınız 7 /24 kasarsanız bu seviyelere ulaşırsınız xp kazanmak için 10 seviyeye geldiğinizde 7 ve 8 ci bölümleri tekrar oynayın daha hızlı xp kazanırsınız yoksa kaybettiğiniz maçlarda xp vermiyor daha garanti

hocam bu amblemler ne işe yarıyor ruhban amblemi barbar amblemi vs.

savaşçı becerilerini yükseltmek için kullanılıyor

( kale seviyesini 10 yaptığınızda 1 adet epik kahraman fişi veriyor bu savaşçı ile bölümleri daha kolay geçersiniz )

10 seviyeye ulaşanlar için söylüyorum etkinlikleri kontrol edin daha fazla xp ve malzeme veriyor

valla bulamadım becerileri nerden yükseltildiğini yani şöle karakteri 3.seviyeye getirdim ama bu amblemler nerden kullanılıyo bulamadım

beceriyi kahramanı son seviye yükseltiğinde (özel seviye dahil) bu becerileri kahramanına ekleyebiliyorsun

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2026

Sun Apr 09, 2023 12:13 in Turkish

satalaytv wrote:
Axolotll wrote: bu gün 6 gün oldu 16 seviyedeyim paket almadım 3 ile 4 saat arası enerji fuılleniyor her2 saattye bir video izleyerek elmas ve çeşitli malzemeler kazanıyorswunuz bunları kaçırmadığım için sahura kadar yapıyorum yani anlayacağınız 7 /24 kasarsanız bu seviyelere ulaşırsınız xp kazanmak için 10 seviyeye geldiğinizde 7 ve 8 ci bölümleri tekrar oynayın daha hızlı xp kazanırsınız yoksa kaybettiğiniz maçlarda xp vermiyor daha garanti

hocam bu amblemler ne işe yarıyor ruhban amblemi barbar amblemi vs.

savaşçı becerilerini yükseltmek için kullanılıyor

( kale seviyesini 10 yaptığınızda 1 adet epik kahraman fişi veriyor bu savaşçı ile bölümleri daha kolay geçersiniz )

10 seviyeye ulaşanlar için söylüyorum etkinlikleri kontrol edin daha fazla xp ve malzeme veriyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2024

Sat Apr 08, 2023 01:24 in Turkish

Hattusas wrote: Yüksek level olan arkadaşlar eğer pendinge erken düşerse buraya yazabilir mi?

:thumbup:

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2022

Sat Apr 08, 2023 00:06 in Turkish

bu gün 6 gün oldu 16 seviyedeyim paket almadım 3 ile 4 saat arası enerji fuılleniyor her2 saattye bir video izleyerek elmas ve çeşitli malzemeler kazanıyorswunuz bunları kaçırmadığım için sahura kadar yapıyorum yani anlayacağınız 7 /24 kasarsanız bu seviyelere ulaşırsınız xp kazanmak için 10 seviyeye geldiğinizde 7 ve 8 ci bölümleri tekrar oynayın daha hızlı xp kazanırsınız yoksa kaybettiğiniz maçlarda xp vermiyor daha garanti

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2010

Fri Apr 07, 2023 01:53 in Turkish

satalaytv wrote: ben daha 5 lvlim. Çok zor gözüküyor açıkcası. Bir de sanırım bu oyunda çiftlik vs seviye atlatmak xp vermiyor sanırım. Son olarak bu elmasları siz nerede kullanıyorsunuz acaba

savaşçı çağrısında 300 elmas olunca kullanın 3 yıldızlı savaşçı veriyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2006

Tue Apr 04, 2023 00:02 in Turkish

level atlamakta ilerleyen sürede zorlaşıyor bunun için daha önce oynadığın seviye atladığın tekrar 7 - 8 mapları oynayarak seviye atlayabilirsiniz ben böyle yapıyorum şu an 10 seviye oldum

( 10 seviyeye kadar bu şekilde seviye atlatalım 10 seviyeden sonra görevler açılıyor şu an hem xp hemde kahraman ve malzeme veriyor )

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2005

Mon Apr 03, 2023 23:57 in Turkish

serkang wrote: Bu oyunda kale seviyesi mi kişisel deneyim seviyesi mi 21 olacak kale seviyesiyle yapmak oldukça zor olur.

kişisel deneyim seviyesi 21 olması lazım

Daima en iyi kahramanınızı eğitin. Başlamak için üç yıldızlı Bane alırsınız, onu 50. seviyeye getirin (3 yıldızlı olanları eğitmek için 1 ve 2 yıldızlı kahramanlarla besleyin)
Her seferinde bir kahramanın seviyesini yükseltin.

Enerji noktalarını mümkün olduğunca kullanın (maksimumda oturmalarına izin vermeyin, bu bir israftır)

Durmadan kahramanlar üretmek için eğitim kampını kullanın.

Başka bir 3 yıldız almaya çalışmak için günlük çağrıyı kullanın.

Optimum XP kazanımı için (seviye 5'ten itibaren) yapabildiğiniz zaman görevleri yapın. Kampanyadan daha iyi (özellikle exp görevleri)

Savaş öğeleri, görevlerde yardımcı olur

Optimum XP/WE oranına sahip olduğu için 10-4'ü tekrarlayın (seviye 10'da 4. aşama)

En az 10-4 için otomatik yağma biletleri kaydedin.

Baskın (ve düşmanın gücünü ölçmek)

Meydan okuma etkinlikleri en iyi XP/WE oranına sahiptir (her zaman çalışmaz)

Dünya enerjisini yeniden doldurmak için mücevher kullanmayın

10. aşamaya geçmek birkaç gün sürer.

Daha yüksek seviyeler için otomatik yağma biletlerini kaydedin.

Yağma! Ve düşman baskın ekibinin gücünü ölç

Hiçbir koşulda 1* ve 2* kahramanların seviyesini yükselterek kaynakları israf etmeyin.

2*'deki Layla, 2 yıldızlı bir kahraman için sert vurduğu için seviye atlamaya değer olabilir

2* Sha Ji de bir istisna olabilir.

Kahramanları yalnızca bir sonraki seviyeye geçmek için gerektiği kadar seviyelendirin.

Kahramanlarınıza seviye atladığınızda aynı renkteki diğer kahramanları kullanmak daha iyi xp verir.

İkinci 3*, başlangıç ​​görevlerini geçmekten burada.

Üçüncü 3* kahraman, 300 değerli taş biriktirip bir çağrı satın almaktır.

bunu forumdan kopyaladım link atmak yasak galiba

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2002

Mon Apr 03, 2023 05:29 in Turkish

dün oyunu indirdim bu gün 8 seviye oldum gittikçe zorlaşıyor bazı sitelerde araştırdım belirli bir zaman sınırı koyulmuyorsa en geç 30 gün içinde görev yapılmalıymış. bakalım zamanında bitirebilecekmiyim hayırlısı :D

Payoneer ödeme sorunu » Post #1

Fri Mar 31, 2023 09:06 in Turkish

Herkeze hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
27 mart banka havalesi talebinde bulundum fakat aradan nerdeyse 5 gün olacak para hesabıma ulaşmadı 2 yıldır kullanıyorum en fazla 2-3 iş günü içinde gönderirlerdi aynı sorunu yaşayan ve yakın zamanda para çeken varmı

Anket paylaşımları » Post #2101

Fri May 13, 2022 10:09 in Turkish

45 dakika süren 0.23 anket sonunda Anketiniz zaten gönderildi. Teşekkür ederiz. diye mesaj atıp boş sayfada beklettikten sonra mutfağa gidip 1 bardak su içtim bu sitenin .......

Penault Labs » Post #3

Wed May 04, 2022 03:49 in Turkish

Neredeyse 5 Sene oldu Sistem hep aynı meyve veren ağacı taşlarlar yıllar önce (crowdflower) önceki ismi figure eight satın alan Appen
clixsense yi satın alan prodege adlı 2 şirket tamamen kölelik sistemi getirdiler büyük emek minumum kazanç.
artık boşa kürek çekmeyelim bu benim görüşüm ben paramı kurtarıp bu işe son veriyorum.

( buraya harcadığımız vakti çocuğumuza eşimize annemize babamıza ayıralım daha kazançlı çıkarız )
emeği geçen herkeze teşekkür ederim

Penault Labs » Post #2

Wed May 04, 2022 03:17 in Turkish

Hakli16 wrote: Bu şirketin anketleri sonuna kadar yaptırıp hiçbir şekilde odeme yapmaması ve hatta anketin geçmişte görünmemesine kim dur diyecek?

Yaklaşık son 5 anketinde sonuna dek yaptım ancak her defasında "muhendislerimiz sorunu gidermek için çalışıyor" uyarısı aldim. Şirketin kendisine dönüş yapıyorum cevap alamıyorum.

Başka arkadaşlarımın da bu sorunu yaşadığına eminim.

Gece yoursurveys $1.71 anketi yaptım ve anında ödediler. Teşekkür ederim.

Fakat Penault Labs artik suyunu çıkardı.

Ysense ekibinin bu soruna çare bulması ümidiyle...

boşa heveslenme kardeşim hırsız hırsızı kollar bu günde aynı 5 peanult labs anketi yaptım hepsindede mühendislerimiz çalışıyor diyor bu site şu an scam ( sahtekarlık ) yolunda emin adımlarla ilerliyor mesaj atıyorum cevap veren yok cevap verseler bile teknik ekibe iletiyorum mesajı şu paramı kurtarayımda s..... sitesini

Anket paylaşımları » Post #2069

Tue May 03, 2022 01:43 in Turkish

peanut labs kesinlikle anket yapmayın bu 3 cü anket anketi bitrmeme rağmen sonunda bu hatayı veriyor
Something went wrong.
Mühendislerimiz bilgilendirildi ve derhal bununla ilgilenecekler. Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jun 1, 2023 22:31:13 PST