# Cuma günü çekim talep etmiştim pazar geldi payoneere . İyi performansını beğendim
Ayrc bakinz.
[url="https://prnt.sc/pmav77"[/url]
ID Number 'istediği şey ne numarası arkadaşlar
sems-i wrote:Teşekkürler link için. Bu sitede kaydım yok .sonradan kayıt olunmuyor anladığım kadarıyla neyse artık.kayıtlı arkadaşlara referans olsunSirius_ wrote:sems-i wrote:Sirius_ wrote:sems-i wrote:filizdemir wrote:Sirius_ wrote:Simpre wrote:son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor
Son iki dolar evren oyun oynuyo resmen
Bende son 3Cent
Filiz bu sağlıklı ve aktif yaşam platformunun verdiği Visa pre-paid card gıda alınacak yer var mı???
AWANSAS kabul ediyor diye biliyorum prepaid şimdilik kapatılmışsa bilmiyorum .ama mobilden girmelisin semsi
yalnız ben o ingilizce metinleri göndereceğim email adresnii bilmiyorum çünkü sağlıklı yaşam sitesinden de forumundan da bihaberim bu bir kusursa affolahadi bizi birazcık daha bilgilendiriver
#yalnız anket işini bıraktık ikide bir anket geliyo haspinallah
bende forum un oldugunu yeni farkettim .sağlıklı yaşam platformunun ilk gönderdiği anketi yapip oraya kayit oldun mu sen?
Ya beni bir keresinde anket sonrası sağlıklı yaşam sitesine yönlendirmiştide bu anket bir hafta falan açık kalıcak diyodu da ilk anket mi bilinmiyor tabii. o siteye bir kez girdim zaten şu an site adresini hatırlamıyorum.kayıt yapmıştım herhalde
bu arada a101 sitesini de deneyebilirsin uygulamasını indirerek en son o da 3 d tipine geçmişti ama ara sıra alış veriş yapılıyordu.
https://saglikliveaktifyasamtarzitoplulugu.insitessquare.com/login gir buradan kayıtlıysan ,son bir aaraştırma kaldı atıştırmalıkların 2 fotosunu gönder hiç yoktan 6 dolarlık hediye çeki kullan
sems-i wrote:Sirius_ wrote:sems-i wrote:filizdemir wrote:Sirius_ wrote:Simpre wrote:son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor
Bende son 3Cent
Filiz bu sağlıklı ve aktif yaşam platformunun verdiği Visa pre-paid card gıda alınacak yer var mı???
AWANSAS kabul ediyor diye biliyorum prepaid şimdilik kapatılmışsa bilmiyorum .ama mobilden girmelisin semsi
yalnız ben o ingilizce metinleri göndereceğim email adresnii bilmiyorum çünkü sağlıklı yaşam sitesinden de forumundan da bihaberim bu bir kusursa affolahadi bizi birazcık daha bilgilendiriver
#yalnız anket işini bıraktık ikide bir anket geliyo haspinallah
bende forum un oldugunu yeni farkettim .sağlıklı yaşam platformunun ilk gönderdiği anketi yapip oraya kayit oldun mu sen?
sems-i wrote:filizdemir wrote:Sirius_ wrote:Simpre wrote:son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor
Bende son 3Cent
sems-i wrote:Sirius_ wrote:Simpre wrote:son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor
task yapmiyorsan o 2 doları 1 haftadan fazla sürede kazanırsın bu şartlarda
ankettasksever wrote:Sirius_ wrote:serkang wrote:Sirius_ wrote:ankettasksever wrote:Payonere 52$ seçeneği geldi.
![]()
![]()
Tüm bu olanlara inanamıyorum keşke en başından gelseydi .neden böyle sürekli işi yokuşa sürme peşindeler anlamıyorum .50 ye ulaştırdık işin yoksa bide 52 e ulaştır uğraş dur bakalaım
52 dolar bizim taleplerimiz sonrasında oldu. Bence sevinmelisiniz , 2 dolar kesinti var 48 doları oradan nasıl çekecektiniz. Minimum 50 dolar çekiliyor.
benim payoneerde bir 48 dolarım var. ve sitede de 46 dol kalınca mecburen 50 yapmak için uğraş veriyordum ikinci rauntu beklerken payoneeri çektiler sonra yine git gel bişeyler oldu en sonunda 52 ekranlarımızda belirdi şimdi ise 52 için çalışmalıyım. ben üzerinden örnek veriyorum ama bencil kalıbında tutukluk yapmak istemem insanlar paralarını ikiye bölüp gönderdi 50 katları. 50-60 olanlar göndermedi tabiki .Gönderenlerin de bir kaç dolar kaybı var işte bazılarının ise farklı şekillerde mağdurlukları ben dolarında değilimde vakaların kısır döngüsü beni sinir ediyo( her yeni gelişme travma sonrası stres bozukluğu mu olmalı buburadan aldığımız paraları psikolağa mı verelerim kardeşim derdiniz nedir
![]()
espri tabi
) Payoneerin bu şekilde sonuçlanması barizdi zaten 48 dolarla kimse çekim yapamazdı nihayetinde ya da
insanlara eziyet çektirmekten haz alanlar, sadace izlemekle yetineceklerdi.Bİrincisini tercih ettiler başarılı sonuç. benim sitemim niye geldiki şimdi bu durup dururken değil en başından gelseydi keşkeli sitem. . neyse şimdi ben 50 dolarım sevinme aşamasındayım yani
bende de aynısı oldu ama olsun 52 dolara tamamlarız. bundan sonrası için çok iyi oldu.![]()
serkang wrote:Sirius_ wrote:ankettasksever wrote:Payonere 52$ seçeneği geldi.
![]()
![]()
Tüm bu olanlara inanamıyorum keşke en başından gelseydi .neden böyle sürekli işi yokuşa sürme peşindeler anlamıyorum .50 ye ulaştırdık işin yoksa bide 52 e ulaştır uğraş dur bakalaım
52 dolar bizim taleplerimiz sonrasında oldu. Bence sevinmelisiniz , 2 dolar kesinti var 48 doları oradan nasıl çekecektiniz. Minimum 50 dolar çekiliyor.
mzanka wrote:Sirius_ wrote:Nazarların gücü aşkına ..
Şu sıralar hiçbir anket ödeme yapmıyor genel sorun maalesef
Bugün 4 anketin 2sinden para alabildim![]()
10 Ekim 2019 12:12:46 PST 43m Samplicio.us 57325682 $ 0,79 (İstanbul'da yaşam anketi. Anket ara ara hata verdi ama neyse ki tamamlayıp ücret alabildim.)
Bir anket de Wannads'tan tamamladım. Tam donanımlı olarak piyasaya çıkacak beyaz eşyalar ile ilgiliydi. Dedim bu anket iyi ödeme yaparçünkü her bir ürün hakkında uzun uzun fikirlerimi sordu, ona göre geliştireceklermiş ama 0, 24 ve ödeme aralık ayında.
@ankettasksever, dünkü soruya verdiğiniz cevap için teşekkürler. Payoneer yine gitti, sanırım Skrill'e kaldım ki pek sıcak bakmıyorum Skrill'e. Umarım şu Payoneer artık problemsiz gelir ve gitmez, ne bekledik yahuHerkese bol şans.