YigitArk wrote:Dün para çekiminde bulundum. Herhangi bir şekilde benden kesinti yapmadı.
nasıl oldu o

YigitArk wrote:Selam herkese , 52 dolar çekim talebinde bulunacağım. 11 haziran'da en son para çekim talebinde bulunduğumda herhangi bir kesinti olmamıştı. Payooner 30 dolar ücret alıyormuş. Bunun için ne yapabilirim ? O kadar anket çözüyoruz . Emeklere yazık. En son parayı çektiğimde bile 70 TL kesinti olmuştu.
minnos47 wrote:Swerdlov wrote:O anketin fiyatı sürekli değişiyor.İlk önce attı.Sonra tekniği öğrendim.En son bilgisayara format attım öyle girebildimminnos47 wrote:3,911,091,435 Completed 11 July 2023 09:28:43 PST 19m Samplicio.us 28622145 $2.88 Konsol Oyunları
3,911,130,893 Completed 11 July 2023 09:47:23 PST 21m Samplicio.us 28621793 $1.17 Akıllı Ev Ürünleri
2.88 iyiymiş. ben 1 doların üstünde en son ne zaman anket çözdüm hatırlamıyorum
ibrh wrote:boşu boşuna anket paylaşıyorsunuz. payoneer hesap ücreti çok artmış. konu ile ilgili başlığına yazmanızı rica ediyorum. yeni bir ödeme yöntemi getirilmeli mutlaka. yoksa kazandığınızı payoneere verirsiniz.
linke tıklayın lütfen
https://forum.ysense.com/267077/Payoneer_hesap_%C3%BCcreti
ibrh wrote:Simpre wrote:hesabın sahte olması ile ilgili size bildirim mi yaptılarserkang wrote:sebnemkal wrote:serkang wrote:0.10 , 0.21 bu paralara kafa patlatılır mı ? yazık gerçekten kullanıcı arttıkça kalite düşüyor, defalarca yazdım ancak dinleyen yok bu tutardaki anketlere cevap vermeyinde ücret yükselsin, para kazanamaz olduk haftarlardır anket yok ve gelendelerde böyle , bitirdiniz siteyi.
kullanıcı sayısıyla alakalı bir durum değil bu bildiğim kadarıyla. her anket zaten belirli bir kotayla açılıyor, ilk gelen doldurup gidiyor.
durum tamamen ülke ekonomisiyle alakalı. normalde 0,68'den açılan anketler şuan 0,13 lerden açılıyor. 10 dolarlık oyun teklifleri eskiden en az 30 dolardan başlardı.
demem o ki akp yüzünden ne ülkede ne de ülke dışında yüzümüz gülmüyor. bizi de venezuela gibi enflasyondan parası pul olmuş, 10 cent'e razı sefil bir ülke olarak görüyorlar artık. kendi insanına değer vermeyene elin oğlu değer verir mi?
Evet bize daha düşük ücretler geliyor evet ama bu bizim ekonomimizin iyi olduğu dönemde de aynıydı.Şuan ki sorun depremle alakalı olabilir , deprem öncesine kadar anket ücretleri oldukça iyiydi.
Burada çözdüğünüz anketlerin %90 nı Türkiye de faaliyet gösteren şirketler , anket sağlayıcılara hazırlatıyorlar. Bu anketlerin belirli bir kotası var siz gidip anket yok diye offerler üzerinde 3- 5 kuruşa anket çözerseniz kotaları düşük ücretten tüketip , bu ücretlerin bu seviyeye düşmesine sebep olursunuz. Adamlar araştırma şirketleri , analiz etmiyorlar mı sanıyorsunuz. Daha önce çok kez yazdım tekrar yazmak istemiyorum ama çok sahte hesap var bunlar buranın kalitesini iyice düşürüyor. Bu sahte hesap sahiplerinin aç gözlüğü yüzünden kota bulamıyoruz , kazanamıyoruz her şeye atlıyorlar bunların bir çoğuda işi bilenlerden oluşuyor sadece onlar kazanıyor bu duruma acil olarak ysense ninde müdahale etmesi gerekiyor.
Benim hesabım sahte değil ama ysense beni sahte hesap olarak algılayıp anketleri kısıtladı. Adaletli bi yer değil artık burası
serkang wrote:sebnemkal wrote:serkang wrote:0.10 , 0.21 bu paralara kafa patlatılır mı ? yazık gerçekten kullanıcı arttıkça kalite düşüyor, defalarca yazdım ancak dinleyen yok bu tutardaki anketlere cevap vermeyinde ücret yükselsin, para kazanamaz olduk haftarlardır anket yok ve gelendelerde böyle , bitirdiniz siteyi.
kullanıcı sayısıyla alakalı bir durum değil bu bildiğim kadarıyla. her anket zaten belirli bir kotayla açılıyor, ilk gelen doldurup gidiyor.
durum tamamen ülke ekonomisiyle alakalı. normalde 0,68'den açılan anketler şuan 0,13 lerden açılıyor. 10 dolarlık oyun teklifleri eskiden en az 30 dolardan başlardı.
demem o ki akp yüzünden ne ülkede ne de ülke dışında yüzümüz gülmüyor. bizi de venezuela gibi enflasyondan parası pul olmuş, 10 cent'e razı sefil bir ülke olarak görüyorlar artık. kendi insanına değer vermeyene elin oğlu değer verir mi?
Evet bize daha düşük ücretler geliyor evet ama bu bizim ekonomimizin iyi olduğu dönemde de aynıydı.Şuan ki sorun depremle alakalı olabilir , deprem öncesine kadar anket ücretleri oldukça iyiydi.
Burada çözdüğünüz anketlerin %90 nı Türkiye de faaliyet gösteren şirketler , anket sağlayıcılara hazırlatıyorlar. Bu anketlerin belirli bir kotası var siz gidip anket yok diye offerler üzerinde 3- 5 kuruşa anket çözerseniz kotaları düşük ücretten tüketip , bu ücretlerin bu seviyeye düşmesine sebep olursunuz. Adamlar araştırma şirketleri , analiz etmiyorlar mı sanıyorsunuz. Daha önce çok kez yazdım tekrar yazmak istemiyorum ama çok sahte hesap var bunlar buranın kalitesini iyice düşürüyor. Bu sahte hesap sahiplerinin aç gözlüğü yüzünden kota bulamıyoruz , kazanamıyoruz her şeye atlıyorlar bunların bir çoğuda işi bilenlerden oluşuyor sadece onlar kazanıyor bu duruma acil olarak ysense ninde müdahale etmesi gerekiyor.
selindarel02 wrote:Bir gecede kalite puani 77 dustu bunun sebebi nedir daha ekrana anket dusmezmi duzeltmenin bir uolu varmi ya bu cok uzucu